Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırdır bu durumda ne kavgası dinlen cnm takma

Doktora mesaj atma yönünden di canım çok şükür aramız geri düzeldi hemen
Yeni girebildim siteye kizlar. Formasyon aliyorum ben derslerden vakit bulup giremedim. Cooook gecmis olsun kuzum benim. Sanada benim gibi olmus. Kanal boyum uzun oldugu icin aleti yerlestirirken zorlanmislardi ve tuplerim acikti ama kanal agzim cok darmis film cekerken anlamisti doktor. Bisey takip ilaci 2 kez vermisti. Ben o kanal agzi darligindan normal dogum da yapamicam gibime geliyo. Kanama olmasi da cok normal hatta iyi bile bence. İcindeki hersey akip gidiyo temizleniyo. Hayirlisiyla insallah yakin zamanda guzel haberi aliriz.

Kızlar hayırlı akşamlar yarın saat 10 da randevu yat yarın yumurtaliklara bakıp aşılama gününü söyleyecek ne zaman yapılacak diye

Kizlar merhaba
Esimde sayi morfoloji ve hiz sorunu var.
Bize bir urolog varikosel var ameliyat yapmaliyiz dedi
Kaan aydosa gittik ameliyata gerek yok dedi
Dna hasarimizda cikmadi
Ama sorun var iste.
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Nasil sizlerde duzelme var mi?

Canım çok geçmiş olsun evet düzelme var 14.900 dan 35.800 çıktı sayımız hatta bı arkadaşımız 3. Ay sperm testine gitcektiki hamile olduğu öğrendik bu topikde varikosel yani genişleyen damar var olduğunu sürece spermlere zarar veriyor kendiliğinden gecicek yada ilaç tedavisi ile gecicek bişe değil canım bu rahatsızlık ben olsam ameliyat olmasıni isterdim ki biz öylede yaptık

esimde diyor ki bi kez daha tup bebek deneyelim daha sonra olmazsa eger ameliyat olurum. Bakalim bilmiyorum canim. Yarin kendi dr.uma gidecegim onunla da konusacagim. Belki o da bizi yonlendirir. Kaan aydoaa gitmemis olsaydik esimi ikna edebilirdimde. Ama simdi oda cok taninmis bir dr. Bir bildigi vardir. Carsambaya da esime randevu aldim.uroloji bolumu icin. Sizin nerede ameliyat oldu? Ozel mi devlet mi?

Yanlış bir düşünce tarzı bence.. eğer dondurulmuş embriyonuz varsa bir nebze fakat yoksa onca hormon yüklemeleri toplanan yumurtalar her tüp bebek menepozu biraz daha aşağıya çekiyor. Sağlıklı sperm sağlıklı çocuklar demek sağlıksız sperm de tüp bebek bile tutmuyor sizde okumuşsunuzdur. Sanırım İstanbul da ikamet ediyorsunuz. Yardımcı doc. Dr Levent Türk sitesi var İstanbul da bir bakın inceleyin. Ameliyat korkulacak birşey değil hemen normal yaşantısına dönebilir. Düşünüp iyi karar vermek gerek.

ankaradayiz canim levent turk.e baktim evet. Ama varikosel sonucunda da kesin duzelir diye bir olgu yokki. Yasimiz geciyor ben 31ime girecegim esimde 34 yasinda. Sizlerde duzelme olmus ama yakin bir akrabamiz urolog oda kesin duzelir diyemiyor. Belli bir yuzdelik var. Bilmiyorum bende oasi taraftariyim ama esime bir dr.a daha gidelim dedim kaan aydos iyi bir dr. Degil mi diyor. Iste tikaniyorum. Oda iyi bir dr. Evet. Ne yapacagimi sasirdim inanin ki. Bende histeroskopi olacagim hakin zamanda.
Sizler nerelere ve kaca yaptirdiniz ameliyati?

Evet kesin bir düzelme olur denmiyor fakat çoğu kişi de mir iyileşme oluyor en azından geriye gitmesi mikrocerrahi de pek olası değil.. bizi hiç sormayın ben 26 eşim 33 yaşında bizim değerlerimiz 27 milyon %4 ileri hareket gerisi hareketsiz ve 0 morfoloji. Ameliyat olmaya karar verdik ve Marmara eğitim araştırmada olalım dedik proflar falan güven vericiydi olduk 6 ay sonra testleri yeniledik elle muayene de varikosel gözlemlendi ve doblerde de çıktı. Sperm de 43 milyona çıkmış %7 ileri hareket gerisi hareketsiz ve 0 morfoloji. Bunun üzerine Kaan aydosa mail attım normal yolla çocuğunuz olur dedi ama ben onunla da yetinmedim Levent Türkden randevu aldım ve gittik. Herşeye baktı değerler kötü değil ama varikoseliniz devam ediyor tam başarılı olmamış dedi ama şuan ikinci ameliyat için erken diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçmesi gerek dedi ve vitamin takviyeleri verdi 5 ay sonra gelin önümüzdeki ay 4. Ay ameliyatın üzerinden de 11 ay geçmiş olacak ve testleri tekrarlayıp gideceğiz. Ameliyat derse olcaz çünkü ben bu yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum köklü bir çözüm istiyorum. Varikosel ameliyatını inşallah başarılı bir şelilde olup sonra Kaan Aydos hocaya gitmek istiyorum. Sağolun eşim de ben ne dersem yapıyor bir de sigarayı bıraksa çok iyi olacak. Bizim maceramız da böyle işte...

marmarayi biiyorum canim ben istanbulda dogup buyudum. Bende cogu zaman hastalaninca oraya gitmisimdir. Ama bu ameliyat icin ozel bi hastahaneyi tercih etseydiniz keske. Insan egitom arastirma diyince iyi diye dusunuyor. Bende burda iyi yer diye egitim arastirmadan randevu aldim bakalim. Oradaki dr. Ne diyecek. Ameliyat olmali derse belki esimin fikri degisir biraz

Ahhhhh keşke keşke olmadan da özellikle mikrocerrahi yöntemi değilmi nasıl olacak diye baya konuştuk basit korkulacak birşey Yok dediler sonuç bu işte belki biz böyle olduk. Vardır bunda da bir hayır. Tavsiyem iyi araştırıp karar verin ameliyat edecek doktoru.

Normal devlet Hastanesi'nde oldu eşim canım varikosel ameliyatıni ailesini tamamlamış olan kimseler olmayabilir demişti bize doktorumuz bugün olmazsa ilerde mutlaka etkilicek bilmiyorum tabi doktor değilim basimda böyle bı sorun var araştırmalarıma göre yazıyorum cnm ameliyat hiç zor değil fıtık ameliyatı gibi kasikdan oluyor spermlerinizi etkilememismi acaba varikosel genelde yapısını DNA sini bozuyor ameliyat olunmadığı sürece bizede %30 düzelme şansı var dedi 10 kişiyi ameliyat ettim sadece 1 tanesi hamile kaldı dedi doktorumuz burda gördüğüm kadarıyla sorun sadece varikosel se ameliyat sonrası coook fark ediyor sayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…