Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada sperm değerleriniz nedir?
Ilkinde morfolojiye bakilamadi
Hiz 0
Sayi 2
Ikinci yine morfoloji yok
Hiz 0
Sayi6
Ucuncu morfoloji %3
Hiz 0
Sayi 4 milyon
En sonkinde emodex, havuc suyu, keciboynuzu sayesinde
Morfolojiye bu testte baktirmadik
Hiz %40
Sayi 7milyon

canim yazdiklarin icin tesekkur ederim ama bazi yerlerini anlamadim. 'ailesini tamamlamış olan kimseler olmayabilir demişti' bu ne demek birde dr.unuz 10 ameliyatlidan 1i hamile kalabildiyse basari aslinda baya dusukmus

canim yazdiklarin icin tesekkur ederim ama bazi yerlerini anlamadim. 'ailesini tamamlamış olan kimseler olmayabilir demişti' bu ne demek birde dr.unuz 10 ameliyatlidan 1i hamile kalabildiyse basari aslinda baya dusukmus
Yani adamın 3-4 çocuğu var dahada düşünmüyorsa olmayabilir ameliyat evet öyle söyledi ama düzeliyor Suan bizim ve buradaki arkadaşlarında düzeliyor hepimizin yaklaşık 4. Ayı şuan bi kişi hamile darısı bizlere inşallah

Opstravent diye bir vitamin öğrendim onu araştırıyorum. Seçenekler o kadar çok ki ne yapacağımı şaşırdım. Sperm değerleriniz de iyileşme var maaşallah hekim kararıyla haraket edin sonuçlar güzel olacak inşallah.

Yok canım ben direk istiyorum dedigim için değil bize zaten bekleyelim dedi beklesek belki kendiliğinden olur ama beklemek istemiyorsaniz zaten yapmamız mümkün dedi bizde hocam bekleyip olmazsa yine yaptıracağız süre kaybetmek istemiyoruz dedik Suskun Ceylan

Kızlar bugün ki duruma geçiyorum doktorla görüştük hani letrasan kullanmıştım 5 gün ve cuma günü de rahim filmi cektirmistcektirmistim ya bugün gün verecekti aşılama için gittik. Vajinal ultrasonla baktı gayet iyi 3 yumurta oluşuyor sol yumurta 19 sağ 18 boylarında yarın akşam 23:30 da karnından iğne yapacaksın dedi ve gösterdi bu kolay aynı insülin iğnesi yapar gibi isterseniz hemşire yede yaptirabilirsiniz çarşamba sabah 8 de eşin gelecek sperm verecek 11 gibi sende geleceksin fakat sabah idrarindan sonra bir daha idrar yapmayacaksin sıkışık olman lazım aşılamayi o zaman yapacaz asilamadan sonra 2 gün dinlenme dedi zaten diğer günlerde yinede zorlamayiz reçeteye de yarın akşamki yapacağım iğneyi ve progestan mi ne yazdı henüz almadık ismini pek hatırlamıyorum bugün alacaz burdan haber veririm bu progestan mi ne her neyse bunu aşılama olduktan sonra kullanmaya baslyacaksin düşük olmasın diye dedi bu arada iyiki rahim filmi cekilmisim Rahimde birşey varmış o kitle açılmış yoksa orası kapalı olunca da sperm gitmezmiş rahim filminde ortaya çıkmış bu tuplerim de çok şükür acıkmış
Suskun Ceylan Niles143

Canım inşallah hayırlısı olur dualarımdasın inanki en yakın zamanda güzel şeyler duyarız inşallah

A Ataabetull hayırlısı olsun canım. İnşallah her şey gönlünüze göre olur. Ben de 3. ayın sonunda düşünüyorum aşılamayı. Senden detayları almak güzel oldu.

Cidden zor bir süreç canım. Özellikle başarısız örnekleri okudukça soru işareti oluşuyor kafada. Gerçekten gerekli mi diye.Eşimin doktoru ameliyat, benim doktorum tüp bebek dedi. Hatta ilk tartıştık eşimle ben dedim zaman kaybetmeyelim. Sonra ona dokturu açıklamış sağlıklı bir gebelik gelişmeyebilir hatta hiç oluşmayabilir düzeltilmezse bu sorun diye. Bir kaç hafta ben de araştırdım. Mantıklı düşününce ameliyat daha doğru karar gibi geldi. Kendiliğinden olursa çok güzel olacak tabii ama eğer başka yöntemlerde kullanacaksak onlar içinde gerekli ortam oluşacak. Bakalım inşallah hepimiz güzel haberler veririz buradan

Bu arada benim yanlış anLmam yüzünden az kalsın yanlış yapacaktım o iğne bugün vurulacakmis ben ise yarın sanıyordum kısacası o iğne bugün akşam 11 30 da vurulacak

İyikide cektirmissin kuzum. Bence belli bi müddet hamile kalamayan her kadin kesinlikle rahim filmi cektirmeli. Ben hem esimin ameliyti hem rahim filmi sayesinde cok sukur mujdeli haberi aldim. Hep dua ediyorum. İnsallah yakinda mutlu haber alirsin . Bu kadar ugrasiyoruz.rabbim bosa cikarmaz.

Aminnn hayırlısıyla inşallah canım benim 3 tane yumurta olusmus dedi doktor bunlârdan 1 inin bile tutması YÜCE RABBİM in işine kalmış herşeyin en hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…