- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.141
Ilkinde morfolojiye bakilamadiBu arada sperm değerleriniz nedir?
canim yazdiklarin icin tesekkur ederim ama bazi yerlerini anlamadim. 'ailesini tamamlamış olan kimseler olmayabilir demişti' bu ne demek birde dr.unuz 10 ameliyatlidan 1i hamile kalabildiyse basari aslinda baya dusukmusNormal devlet Hastanesi'nde oldu eşim canım varikosel ameliyatıni ailesini tamamlamış olan kimseler olmayabilir demişti bize doktorumuz bugün olmazsa ilerde mutlaka etkilicek bilmiyorum tabi doktor değilim basimda böyle bı sorun var araştırmalarıma göre yazıyorum cnm ameliyat hiç zor değil fıtık ameliyatı gibi kasikdan oluyor spermlerinizi etkilememismi acaba varikosel genelde yapısını DNA sini bozuyor ameliyat olunmadığı sürece bizede %30 düzelme şansı var dedi 10 kişiyi ameliyat ettim sadece 1 tanesi hamile kaldı dedi doktorumuz burda gördüğüm kadarıyla sorun sadece varikosel se ameliyat sonrası coook fark ediyor sayı
Yani adamın 3-4 çocuğu var dahada düşünmüyorsa olmayabilir ameliyat evet öyle söyledi ama düzeliyor Suan bizim ve buradaki arkadaşlarında düzeliyor hepimizin yaklaşık 4. Ayı şuan bi kişi hamile darısı bizlere inşallahcanim yazdiklarin icin tesekkur ederim ama bazi yerlerini anlamadim. 'ailesini tamamlamış olan kimseler olmayabilir demişti' bu ne demek birde dr.unuz 10 ameliyatlidan 1i hamile kalabildiyse basari aslinda baya dusukmus
Canım inşallah hayırlısı olur dualarımdasın inanki en yakın zamanda güzel şeyler duyarız inşallahKızlar bugün ki duruma geçiyorum doktorla görüştük hani letrasan kullanmıştım 5 gün ve cuma günü de rahim filmi cektirmistcektirmistim ya bugün gün verecekti aşılama için gittik. Vajinal ultrasonla baktı gayet iyi 3 yumurta oluşuyor sol yumurta 19 sağ 18 boylarında yarın akşam 23:30 da karnından iğne yapacaksın dedi ve gösterdi bu kolay aynı insülin iğnesi yapar gibi isterseniz hemşire yede yaptirabilirsiniz çarşamba sabah 8 de eşin gelecek sperm verecek 11 gibi sende geleceksin fakat sabah idrarindan sonra bir daha idrar yapmayacaksin sıkışık olman lazım aşılamayi o zaman yapacaz asilamadan sonra 2 gün dinlenme dedi zaten diğer günlerde yinede zorlamayiz reçeteye de yarın akşamki yapacağım iğneyi ve progestan mi ne yazdı henüz almadık ismini pek hatırlamıyorum bugün alacaz burdan haber veririm bu progestan mi ne her neyse bunu aşılama olduktan sonra kullanmaya baslyacaksin düşük olmasın diye dedi bu arada iyiki rahim filmi cekilmisim Rahimde birşey varmış o kitle açılmış yoksa orası kapalı olunca da sperm gitmezmiş rahim filminde ortaya çıkmış bu tuplerim de çok şükür acıkmış
Suskun Ceylan Niles143
Amin canım hayırlısıyla inşallahCanım inşallah hayırlısı olur dualarımdasın inanki en yakın zamanda güzel şeyler duyarız inşallah
Eşimde bende ikiz olmasını çok istiyoruz ama bizim istememiz gerçekten umurumda değil hakkımız da en en ennn hayırlısı neyse o olsun inşallahCanım inşallah hayırlısı olur dualarımdasın inanki en yakın zamanda güzel şeyler duyarız inşallah
Cidden zor bir süreç canım. Özellikle başarısız örnekleri okudukça soru işareti oluşuyor kafada. Gerçekten gerekli mi diye.Eşimin doktoru ameliyat, benim doktorum tüp bebek dedi. Hatta ilk tartıştık eşimle ben dedim zaman kaybetmeyelim. Sonra ona dokturu açıklamış sağlıklı bir gebelik gelişmeyebilir hatta hiç oluşmayabilir düzeltilmezse bu sorun diye. Bir kaç hafta ben de araştırdım. Mantıklı düşününce ameliyat daha doğru karar gibi geldi. Kendiliğinden olursa çok güzel olacak tabii ama eğer başka yöntemlerde kullanacaksak onlar içinde gerekli ortam oluşacak. Bakalım inşallah hepimiz güzel haberler veririz buradanesimde diyor ki bi kez daha tup bebek deneyelim daha sonra olmazsa eger ameliyat olurum. Bakalim bilmiyorum canim. Yarin kendi dr.uma gidecegim onunla da konusacagim. Belki o da bizi yonlendirir. Kaan aydoaa gitmemis olsaydik esimi ikna edebilirdimde. Ama simdi oda cok taninmis bir dr. Bir bildigi vardir. Carsambaya da esime randevu aldim.uroloji bolumu icin. Sizin nerede ameliyat oldu? Ozel mi devlet mi?
Amin canım çok sagolA Ataabetull hayırlısı olsun canım. İnşallah her şey gönlünüze göre olur. Ben de 3. ayın sonunda düşünüyorum aşılamayı. Senden detayları almak güzel oldu.
Hadi bakalım bı sürü çocuklarınız olur inşallahEşimde bende ikiz olmasını çok istiyoruz ama bizim istememiz gerçekten umurumda değil hakkımız da en en ennn hayırlısı neyse o olsun inşallah
Amin canım benim hayırlısıyla inşallahHadi bakalım bı sürü çocuklarınız olur inşallah
Dikkat etBu arada benim yanlış anLmam yüzünden az kalsın yanlış yapacaktım o iğne bugün vurulacakmis ben ise yarın sanıyordum kısacası o iğne bugün akşam 11 30 da vurulacak
İyikide cektirmissin kuzum. Bence belli bi müddet hamile kalamayan her kadin kesinlikle rahim filmi cektirmeli. Ben hem esimin ameliyti hem rahim filmi sayesinde cok sukur mujdeli haberi aldim. Hep dua ediyorum. İnsallah yakinda mutlu haber alirsin . Bu kadar ugrasiyoruz.rabbim bosa cikarmaz.Kızlar bugün ki duruma geçiyorum doktorla görüştük hani letrasan kullanmıştım 5 gün ve cuma günü de rahim filmi cektirmistcektirmistim ya bugün gün verecekti aşılama için gittik. Vajinal ultrasonla baktı gayet iyi 3 yumurta oluşuyor sol yumurta 19 sağ 18 boylarında yarın akşam 23:30 da karnından iğne yapacaksın dedi ve gösterdi bu kolay aynı insülin iğnesi yapar gibi isterseniz hemşire yede yaptirabilirsiniz çarşamba sabah 8 de eşin gelecek sperm verecek 11 gibi sende geleceksin fakat sabah idrarindan sonra bir daha idrar yapmayacaksin sıkışık olman lazım aşılamayi o zaman yapacaz asilamadan sonra 2 gün dinlenme dedi zaten diğer günlerde yinede zorlamayiz reçeteye de yarın akşamki yapacağım iğneyi ve progestan mi ne yazdı henüz almadık ismini pek hatırlamıyorum bugün alacaz burdan haber veririm bu progestan mi ne her neyse bunu aşılama olduktan sonra kullanmaya baslyacaksin düşük olmasın diye dedi bu arada iyiki rahim filmi cekilmisim Rahimde birşey varmış o kitle açılmış yoksa orası kapalı olunca da sperm gitmezmiş rahim filminde ortaya çıkmış bu tuplerim de çok şükür acıkmış
Suskun Ceylan Niles143
Ödüm patladı zatenDikkat et
Aminnn hayırlısıyla inşallah canım benim 3 tane yumurta olusmus dedi doktor bunlârdan 1 inin bile tutması YÜCE RABBİM in işine kalmış herşeyin en hayırlısı olsun inşallahİyikide cektirmissin kuzum. Bence belli bi müddet hamile kalamayan her kadin kesinlikle rahim filmi cektirmeli. Ben hem esimin ameliyti hem rahim filmi sayesinde cok sukur mujdeli haberi aldim. Hep dua ediyorum. İnsallah yakinda mutlu haber alirsin . Bu kadar ugrasiyoruz.rabbim bosa cikarmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?