- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.161
Canım annem geliyor baya yoğunum anlat sen cvp yazarım.Ay nerdesiniz ya azıcık heyecanımı paylaşın
Ne yaptın betülcüm sen anlat bizler burdayız.Ay nerdesiniz ya azıcık heyecanımı paylaşın
Aaa kolay gelsin canım geldiğinde selam söyleCanım annem geliyor baya yoğunum anlat sen cvp yazarım.
Burdayım canım yarın aşılama dan sonra temizlik yapamam diye makinaya çamaşır yikamistim kurumus onları yerleştiriyorum simdide sofraları attım makinaya rutin işler ışte evin içindeyim 15 dk iş yapıyorsam 30 dk dinleniyorumNe yaptın betülcüm sen anlat bizler burdayız.
Kız işi boşver keyfine bak :)Burdayım canım yarın aşılama dan sonra temizlik yapamam diye makinaya çamaşır yikamistim kurumus onları yerleştiriyorum simdide sofraları attım makinaya rutin işler ışte evin içindeyim 15 dk iş yapıyorsam 30 dk dinleniyorum
Nerdeee daha bir sürü şey beni bekliyorKız işi boşver keyfine bak :)
Hem işler biter hem zaman geçer canım. Hadi inşallah iyi haberi paylaşırsın zamanı geldiğinde. Bugün dışardaydım yarın bir sürü iş beni bekliyor evdeNerdeee daha bir sürü şey beni bekliyor
Bilmiyorum ki canım sende ogrenicez herşeyiYarın aşılamaya giderken kv ben eşim gidecez üçümüz yanımda giderken her hangi birşey götürecek miyim acaba
Bak bak hamarat seni. Bebişimize hazırlık yapıyor ol inşallahhhhhh. Bend bilmiyorum ne götürmen gerek. Ama kafanı dağıtmalısın şakın stres yapma bebeğin yumurtanı bulamaz sonra rahat ol kendine geldikten sonra bol bol dua et ve rahatla içine atma hiçbirşeyi sakin ol oyun falan oyna hatta diğer günler de ne bileyim sevdiğin şeyleri yap yorulmadan. Sanırım bir kaç gün dinleneceksin hayal kur bebeğinin odası falan gerisini de Allah’a bırak inşallah olacak dualarımız seninle.Burdayım canım yarın aşılama dan sonra temizlik yapamam diye makinaya çamaşır yikamistim kurumus onları yerleştiriyorum simdide sofraları attım makinaya rutin işler ışte evin içindeyim 15 dk iş yapıyorsam 30 dk dinleniyorum
Sana da şimdiden kolay gelsin canımHem işler biter hem zaman geçer canım. Hadi inşallah iyi haberi paylaşırsın zamanı geldiğinde. Bugün dışardaydım yarın bir sürü iş beni bekliyor evde
Heyecanlıyım yaaBilmiyorum ki canım sende ogrenicez herşeyi
Ayyy sağol canım benim ALLAH C.C RAZI OLSUN Aminnn hayırlısıyla inşallah kuzum bu harika duaların için çok çok teşekkür ederim hepimiz hayırlı evlatlara nasip olalım inşallah hayırlı haberler verelimBak bak hamarat seni. Bebişimize hazırlık yapıyor ol inşallahhhhhh. Bend bilmiyorum ne götürmen gerek. Ama kafanı dağıtmalısın şakın stres yapma bebeğin yumurtanı bulamaz sonra rahat ol kendine geldikten sonra bol bol dua et ve rahatla içine atma hiçbirşeyi sakin ol oyun falan oyna hatta diğer günler de ne bileyim sevdiğin şeyleri yap yorulmadan. Sanırım bir kaç gün dinleneceksin hayal kur bebeğinin odası falan gerisini de Allah’a bırak inşallah olacak dualarımız seninle.
Ya hiç bilmiyorum ki canım benim seninle deneyimlencez sanki.. ara sabah öğren sıkışık olman gerek galiba bir onu biliyorum.Kızlar yarın aşılama için doktora gidecez ya acaba aç mi tok mu gidecez
Sıkışık olma durumu doktor söyledi zzaten de sabah ilk idrari yaptiktan sonra bir daha idrar yapmayıp sıkışık olacaksın dedi canım ben her ihtimale karşı aç gidicemYa hiç bilmiyorum ki canım benim seninle deneyimlencez sanki.. ara sabah öğren sıkışık olman gerek galiba bir onu biliyorum.
Bence de aç git bende bilmiyorum ama tok Olcan derse biseler atistirirsinSıkışık olma durumu doktor söyledi zzaten de sabah ilk idrari yaptiktan sonra bir daha idrar yapmayıp sıkışık olacaksın dedi canım ben her ihtimale karşı aç gidicem
Aynen canım böyle ışte ya heyecan korku ne ararsan varBence de aç git bende bilmiyorum ama tok Olcan derse biseler atistirirsin
Korkma canım daha önce soyledimmi bilmiyorum teyzemin oğlu da ameliyat oldu varikosel den 7 milyonmus sayısı eşinin yaşı 36 die aşılama denediler 1 defada tuttu oğlu oldu eşi 2. Yi doğurdu 1 ay olmadı daha inşallahhhhh herşey çok güzel olur rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallahAynen canım böyle ışte ya heyecan korku ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?