- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.181
Hayırlısıyla inşallah canım benimKorkma canım daha önce soyledimmi bilmiyorum teyzemin oğlu da ameliyat oldu varikosel den 7 milyonmus sayısı eşinin yaşı 36 die aşılama denediler 1 defada tuttu oğlu oldu eşi 2. Yi doğurdu 1 ay olmadı daha inşallahhhhh herşey çok güzel olur rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah
Günaydın canım :)Herkese hayırlı nurlu güzel sabahlar inşallah bismillahirrahmanirrahim günaydın kızlar
Canım benim çok geçmiş olsun Allah’ımdan hayırlısı artık hayırlısı neyse o olsun. Uyumuşsundur inşallah biraz da olsa rahatlarsın..Eşimin hareketsizler ölü spermler falan ayrılınca hareketli sperm var sadece hayırlısı olsun inşallah rahim kapaliymis mecburen açıldı yine kanama oldu çok ağrı çektim kızlar öyle böyle degil ağrı beni mahvetti ağladım kendimi kasmjsim ama ne yapim canım çok yandı çok kötü oldum şimdi çok şükür iyiyim islemişlemler bitti altima kabaca dürulmuş çarşaf koydular yüksek olması için hani çatal derlerya hala orda yatıyorum 30 dk dolmasını bekliyorum uzerimde örtü var folik asit ve progestan yazacam dedi progestan çift olarak rahime koyulacak 15 gün devam edecek yarın akşam ilişki olacak dedi durum böyle canım kendimi çok yorgun hissediyorum
Yok canım hala gerginim çok sinirliyim bu kadar gerginlik yüzünden bebek oluşmaz gibime geliyor ama hayırlısıyhayırlısıyla olur inşallahCanım benim çok geçmiş olsun Allah’ımdan hayırlısı artık hayırlısı neyse o olsun. Uyumuşsundur inşallah biraz da olsa rahatlarsın..
Bu rahim de kapanma neden oluyor yeni açtırmıştın. Kanaman devam ediyor mu?Yok canım hala gerginim çok sinirliyim bu kadar gerginlik yüzünden bebek oluşmaz gibime geliyor ama hayırlısıyhayırlısıyla olur inşallah
Canım hani insan ya adet olunca yada yumurtlama zamanında rahim ağzı aciliyormus ya benim ki de bu sırada kapaliymis açıp rahime spermleri kattiBu rahim de kapanma neden oluyor yeni açtırmıştın. Kanaman devam ediyor mu?
Canım benim kim üzüyor seni be yaptılar. Üzülme lütfen bak tutmayacak bebeğin. Sabır lütfen sabır allah dermanını da müjdesini de gönderecek. Benimde 4 gün geçti adetim dün pembe lekelenmem oldu acaba hamilemiyim dedim ama sabah göründü kırmızılar yine olmadı 15. Ay da tutmadı. Ama sabır ne yapalım tedaviye devam ne olması ne yapılmadı gerekiyorsa Allah’ın izniyle yapacağız herşeyi.Yine sinir yine stres yine gözyaşı bu ne ya bugün benim en mutlu olmam gereken gündü beni neden böyle üzüp aglatiyorlar nereye kadar böyle devam edecek benim mutluluk hormonu salgılamam lazimken ancak üzüntü gözyaşı sağlıyorum bu kayınvalideler gelinlerden ne isterler esime gitmesin sen varsın dedim gitmek istiyor ne yapayım dedi mecbur olup götürdük olmayan kalmadı anca can sıkıntısı
Hayırlısıyla inşallah canım yapacaz dayanmak zorundayizCanım benim kim üzüyor seni be yaptılar. Üzülme lütfen bak tutmayacak bebeğin. Sabır lütfen sabır allah dermanını da müjdesini de gönderecek. Benimde 4 gün geçti adetim dün pembe lekelenmem oldu acaba hamilemiyim dedim ama sabah göründü kırmızılar yine olmadı 15. Ay da tutmadı. Ama sabır ne yapalım tedaviye devam ne olması ne yapılmadı gerekiyorsa Allah’ın izniyle yapacağız herşeyi.
Canım sakın oldu oldu bitti bak sakın stres yapma bak ne güzelYine sinir yine stres yine gözyaşı bu ne ya bugün benim en mutlu olmam gereken gündü beni neden böyle üzüp aglatiyorlar nereye kadar böyle devam edecek benim mutluluk hormonu salgılamam lazimken ancak üzüntü gözyaşı sağlıyorum bu kayınvalideler gelinlerden ne isterler esime gitmesin sen varsın dedim gitmek istiyor ne yapayım dedi mecbur olup götürdük olmayan kalmadı anca can sıkıntısı
kızzzz noluyorrr ne bu stresss sakin ol canım telden yazıyordum kapadı kaç gündür Sevinç’le bu günü beklıyorduk şimdi kafandaki bütün olumsuzlukları attttt hep beraber guzel haberi bekleyelim bizlerede umut ol kızıyorum haaaHayırlısıyla inşallah canım yapacaz dayanmak zorundayiz
Kaynanayı unut bırak nereye gidiyorsa gitsin kimseye ihtiyacın yok iş falan yapma eşin bi Adana söyleşin oh mis hepimizin kaynanası öle boşver takmaYine sinir yine stres yine gözyaşı bu ne ya bugün benim en mutlu olmam gereken gündü beni neden böyle üzüp aglatiyorlar nereye kadar böyle devam edecek benim mutluluk hormonu salgılamam lazimken ancak üzüntü gözyaşı sağlıyorum bu kayınvalideler gelinlerden ne isterler esime gitmesin sen varsın dedim gitmek istiyor ne yapayım dedi mecbur olup götürdük olmayan kalmadı anca can sıkıntısı
Canım gününü beklıyor bizim Bebişler demekki daha zamanı degil uğraşıyoruz çabalıyoruz buda bizim sınavımız napalım rabbim ol dicek oluverıcek bunları hiç yaşamamış gibi olucaz inşallahCanım benim kim üzüyor seni be yaptılar. Üzülme lütfen bak tutmayacak bebeğin. Sabır lütfen sabır allah dermanını da müjdesini de gönderecek. Benimde 4 gün geçti adetim dün pembe lekelenmem oldu acaba hamilemiyim dedim ama sabah göründü kırmızılar yine olmadı 15. Ay da tutmadı. Ama sabır ne yapalım tedaviye devam ne olması ne yapılmadı gerekiyorsa Allah’ın izniyle yapacağız herşeyi.
Bu rahim kapalı olayına takıldı kafam daha yeni film çekildin ne çabuk geri kapandı azcıkkk korktum dersem inanma valla çok korktumEşimin hareketsizler ölü spermler falan ayrılınca hareketli sperm var sadece hayırlısı olsun inşallah rahim kapaliymis mecburen açıldı yine kanama oldu çok ağrı çektim kızlar öyle böyle degil ağrı beni mahvetti ağladım kendimi kasmjsim ama ne yapim canım çok yandı çok kötü oldum şimdi çok şükür iyiyim islemişlemler bitti altima kabaca dürulmuş çarşaf koydular yüksek olması için hani çatal derlerya hala orda yatıyorum 30 dk dolmasını bekliyorum uzerimde örtü var folik asit ve progestan yazacam dedi progestan çift olarak rahime koyulacak 15 gün devam edecek yarın akşam ilişki olacak dedi durum böyle canım kendimi çok yorgun hissediyorum
Ayyy canım benim inşallah ya inşallah korkuyorum tüplerim mi kapalı yoksa yumurtlamıyor muyum? Diye... hormon tetkiklerimi yaptırıyorum hep ve lh fsh dan 1 derece yüksek çıkıyor ve bir doktor pcos olabilirsin dedi ama daha üzerine gitmedim hiç çünkü senelerdir giderim doktora ulturasonda hiç görünmedi bir de bununla savaşmam gerekir diye gitmedim korkudan.Canım gününü beklıyor bizim Bebişler demekki daha zamanı degil uğraşıyoruz çabalıyoruz buda bizim sınavımız napalım rabbim ol dicek oluverıcek bunları hiç yaşamamış gibi olucaz inşallah
Ya tutmazsa diye korkuyorum canım kaç saat geçti mesela spermden canlı suan kalmamıştır diye düşünüyorum ama aşılamayi yapınca 2 saat 3 saat içinde çok ağladım çok sinirlenip çok gergindim kayınvalide yüzünden o yüzden kendi kendimi yedim resmen tutmazsa diye korkuyorum ışteCanım sakın oldu oldu bitti bak sakın stres yapma bak ne güzel
kızzzz noluyorrr ne bu stresss sakin ol canım telden yazıyordum kapadı kaç gündür Sevinç’le bu günü beklıyorduk şimdi kafandaki bütün olumsuzlukları attttt hep beraber guzel haberi bekleyelim bizlerede umut ol kızıyorum haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?