- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.201
Rahim filmi çekilmedin dimi sen bende adet olunca SSK ya gidip yumurta takibi yaptırsammı diye düşünüyorum ovilasyon testi aldım rahim filminden sonra 4 gün kanama ve lekelenmem olunca sadece 2gun çift çizgi çıktı sonra negatif o günleri değerlendirdim tutarmi bilmem ama için rahat değil doktor mu yapsa acaba yumurtlama takibiniAyyy canım benim inşallah ya inşallah korkuyorum tüplerim mi kapalı yoksa yumurtlamıyor muyum? Diye... hormon tetkiklerimi yaptırıyorum hep ve lh fsh dan 1 derece yüksek çıkıyor ve bir doktor pcos olabilirsin dedi ama daha üzerine gitmedim hiç çünkü senelerdir giderim doktora ulturasonda hiç görünmedi bir de bununla savaşmam gerekir diye gitmedim korkudan.
Canım tutmayabilir ama tutabilirde bu herseyın sonu değil tedaviye devam birdahaki denersin zaten aşılama 2-3. Denemede tutma oranı yukseliyormuş ama daha yeni yapıldı aşılama neden bunları konusuyoruzzzzzzz iyi düşünsek biraz lütfenYa tutmazsa diye korkuyorum canım kaç saat geçti mesela spermden canlı suan kalmamıştır diye düşünüyorum ama aşılamayi yapınca 2 saat 3 saat içinde çok ağladım çok sinirlenip çok gergindim kayınvalide yüzünden o yüzden kendi kendimi yedim resmen tutmazsa diye korkuyorum ışte
Ay canım benim şu rahatlatıcı sözleriniz iyi ki varyaKaynanayı unut bırak nereye gidiyorsa gitsin kimseye ihtiyacın yok iş falan yapma eşin bi Adana söyleşin oh mis hepimizin kaynanası öle boşver takma
Gelsin bebisler dolsun göbüşlerCanım tutmayabilir ama tutabilirde bu herseyın sonu değil tedaviye devam birdahaki denersin zaten aşılama 2-3. Denemede tutma oranı yukseliyormuş ama daha yeni yapıldı aşılama neden bunları konusuyoruzzzzzzz iyi düşünsek biraz lütfen
Tamam açtı işte demek sorun yok zaten sıkıntı olsa doktor söylerdi demi şuan kaynanan dşında sorun yokAy canım benim şu rahatlatıcı sözleriniz iyi ki varyaSuskun Ceylan Saklicennet çok teşekkürler
Canım yok rahim kapalı derken rahim ağzı varya orası kapalı çok şükür tupler açık
Ahhhh ahhhh bilmiyorum ya.. aslında çektirecem de eşimin durumunu birAz daha düzelteyim diye bekliyorum çümki rahim filminden sonra gebelik şansı artıyormuş ya o yüzden dedim riske artmayayım. Bir de jelden bahsediyorlar hızlı olmasını arttırıyormuş tam ovulasyon zamanı 1-2 kere kullanmak iyi oluyormuş.Rahim filmi çekilmedin dimi sen bende adet olunca SSK ya gidip yumurta takibi yaptırsammı diye düşünüyorum ovilasyon testi aldım rahim filminden sonra 4 gün kanama ve lekelenmem olunca sadece 2gun çift çizgi çıktı sonra negatif o günleri değerlendirdim tutarmi bilmem ama için rahat değil doktor mu yapsa acaba yumurtlama takibini
Evetttttt inşallah ben bu ay yumurta çatlamasına denk geldimi bilmem okadar çalıştım bu sogukda inşallah boşa gitmemiştirGelsin bebisler dolsun göbüşler
Aynen çok şükür kuzumTamam açtı işte demek sorun yok zaten sıkıntı olsa doktor söylerdi demi şuan kaynanan dşında sorun yok
Jelmi ilk defa duydum doktora sormak lazım normalde özele gidiyorum işte böyle küçük işlemler için SSK’ya gidesim varAhhhh ahhhh bilmiyorum ya.. aslında çektirecem de eşimin durumunu birAz daha düzelteyim diye bekliyorum çümki rahim filminden sonra gebelik şansı artıyormuş ya o yüzden dedim riske artmayayım. Bir de jelden bahsediyorlar hızlı olmasını arttırıyormuş tam ovulasyon zamanı 1-2 kere kullanmak iyi oluyormuş.
Amin canım benim hayırlısıyla inşallah YÜCE RABBİM BİZİ YARI YOLDA BIRAKMASIN İNŞALLAHEvetttttt inşallah ben bu ay yumurta çatlamasına denk geldimi bilmem okadar çalıştım bu sogukda inşallah boşa gitmemiştir
Kuzum benim bizde çalışıyoruz hep. İki günde bir Hatta bazen diyorum çokmu çalışıyoruz ters etki mi yapıyor. Çok çalışkanızdır.Evetttttt inşallah ben bu ay yumurta çatlamasına denk geldimi bilmem okadar çalıştım bu sogukda inşallah boşa gitmemiştir
Evet canım var dediğin gibi hepsini denileceğim de işte eşimin değerlerinin düzelmesini bekliyorum. Sende değerler nasıldı canım. İlk hamişimiz Betül olacak inşallah. :)Jelmi ilk defa duydum doktora sormak lazım normalde özele gidiyorum işte böyle küçük işlemler için SSK’ya gidesim var
Hayırrrr boş bırakmak yok sonucda milyon da 1 tanesi tutacak ve sadece 1 gün şansımız var o yüzden soguk falan vız gelirKuzum benim bizde çalışıyoruz hep. İki günde bir Hatta bazen diyorum çokmu çalışıyoruz ters etki mi yapıyor. Çok çalışkanızdır.
İnşallah ameliyatın 3.ayında test yaptık yani kasımda 35.800 olmuş 14.900 du hızımızda %38 morfoloji de 61 canımEvet canım var dediğin gibi hepsini denileceğim de işte eşimin değerlerinin düzelmesini bekliyorum. Sende değerler nasıldı canım. İlk hamişimiz Betül olacak inşallah. :)
Ohhh ohhh süpersiniz canım. Maaşallah. Bana da dua edin değerleri en kötü olan benim sanırım.İnşallah ameliyatın 3.ayında test yaptık yani kasımda 35.800 olmuş 14.900 du hızımızda %38 morfoloji de 61 canım
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım siz hangi sürecdesinizOhhh ohhh süpersiniz canım. Maaşallah. Bana da dua edin değerleri en kötü olan benim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?