Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rüyamda test yapmışım kırmızıyı gördüm. Rüyamda bile inanmıyorum hem eşime gösteriyorum hem de yok ya olmaz diyorum. Bir yandan da evde test yoktu nerden geldi acaba bu test diye düşünüyorum. Hayır olsun inşallah

Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım siz hangi sürecdesiniz
Biz 11 ay önce varikosel ameliyatı olduk ama çok başarılı geçmemiş çünkü altı ay bekledik ve tekrarladık testleri pek değişen birşey Yokdu başa bir doktora gittik iyi bir hekim.. varikoselin devam ettiğini söyledi 3 aylık ilaç tedavisi verdi bu sürede ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin bakalım durumunuza göre biz ameliyat edelim tekrar dedi. Önünüzdeki ay testleri yenilicez bakalım. Sayı 43 milyon ileri hızlı % 7 morfoloji 0 dı en son testte. (

İnşallah ameliyatın 3.ayında test yaptık yani kasımda 35.800 olmuş 14.900 du hızımızda %38 morfoloji de 61 canım
Siz bununla aşılama yapsanız hemen hamile kalirdin beklemene gerek yokmuş kuzu bugün sperm yikandiktan sonra hareketli 7 bin kalmış doktor yinede şans var geçenlerde yaptığımız kişinin ileri hizlisi 0 dı sadece yavaş hareketli olanları aşılama yapmıştık suan 15 haftalık hamile sizin haretli sayınız 7 bin dedi

Aminnnnnn hayırlısıyla inşallah canımmmm bu harika dileklerin için çok teşekkür ederim hepimiz mutlulukla bebeklerimizi hissedip kucagimiza alalım inşallah

Bu hafta evdeki vitamin bitiyor kızlar.Ben diğerlerini araştarırken doktor promotil verdi. Proxeed alacaktım ama içerikleri benzer. O yüzden doktorun tavsiyesine uyalım bari. Test içinde 6 sonraya gün verdi ama ben 3 ay sonra bir bakalım diyorum değişiklik var mı?

Hayırdır inşallah kuzum bende kendimi sedyede doğum yapmisim kirli kanımın aktığını gördüm bebeğime uzanıyordum iki kere böyle görmüştüm hatta kızıma macera ismiyle sesleniyordum

Canım asilmicak bı sorun değil sadece biraz sabır zaman gerektiren bir süreç beklemek yoruyor insanı bunun üstesinden gelebilirsen herşey yoluna giricek inanki varikosel de düzeliyor sayıda artıyor sizin artmaması varikoselin hala var olmadı eee bu çözülmicek bı durum değil bunu cozdugunuzde sayı zaten artiryor morfoloji hakkında pek bilgim yok ama çoğu doktorun Pekdemir onemsemedigini okumuştum bı yerde bu hastalık yumurtaların klima sistemini bozduğunu oradaki biriken sıcak kanın bütün havayı bozduğunu sayıyı hareketi yapısını herşeyi bozuyor inanıyorum ki varikosel ortadan kalktığında diğer sorunlar duzelicek ama ilk başta dediğim gibi biraz zaman gerektiren bir durum canını hiç sıkma rabbim tez zamanda böyle yumak gibi tontis bı evlat nasip etsin inşallah :)

Canım benim ne güzel bir dua böyle inşallah inşallah. Eşim eğer sperm satım 0 a düşerse diye çok korkuyorum diyor. Bend korkma olan şey 0 nasıl olsun diyorum ama bende korktum.

Canım benim ne güzel bir dua böyle inşallah inşallah. Eşim eğer sperm satım 0 a düşerse diye çok korkuyorum diyor. Bend korkma olan şey 0 nasıl olsun diyorum ama bende korktum.
Niye düşsün canım. Bazen ameliyat sonrası bazı durumlarda düşüp sonra tekrar artıyormuş. Kafaya takmayın doktor bize stres ne kadar yakınsa bebek o kadar uzak demişti.Allah kimseyi bu yolda aratmasın. Tez zamanda herkesin önce göbeği sonra kucağı dolsun

Canim oncelikle simdiden hayirli olsun. Guzel seyler doğuyor içime :) sen niye canini sıkıyosunkiiii. Biliyosun benim rahim ağzım da dardı ve bak sadece 1 ay sonra hamile kaldim kendiliginden. Sakın onu kafana takip stres yapma. Onun geleceği varsa hicbisey engel olamaz. Bikac gun dikkat et. Cok dolanma agir kaldirma. Ayyy hadi insallah tutunur bebis de bize kardes olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…