- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.241
Aynen aynen herkes öyle diyor aynı kendin gibi bir isim koymussun çocuğa diyorHayır olsun inşallah. İsim de bombaymış yani
Aminnnn hayırlısıyla inşallah kuzum suan düşük olmasın diye progestan kullanıyorum iste YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH nasip eylesin bebeklerimiz kardeş olsun oğlum olursa kızını alırım o zaman kardeş demem ona göreCanim oncelikle simdiden hayirli olsun. Guzel seyler doğuyor içime :) sen niye canini sıkıyosunkiiii. Biliyosun benim rahim ağzım da dardı ve bak sadece 1 ay sonra hamile kaldim kendiliginden. Sakın onu kafana takip stres yapma. Onun geleceği varsa hicbisey engel olamaz. Bikac gun dikkat et. Cok dolanma agir kaldirma. Ayyy hadi insallah tutunur bebis de bize kardes olurrr
Bende kız olmasını isterim ama hayırlısı olsun senin kız benim erkek olursa kızını alırım ama seninki oğlan olursa benim kızım kiymetlidir bir düşünelim derimKızım olcak o zaman benim.Allah mi söylettii kızzzzo da olur valla bana uyar. Progestani bende kullaniyorum canim fitil olarak. Gecen hafta leke gelmisti ne olur ne olmaz diye verdi doktor.
Ooooo siz işi baya buyuttunuzBende kız olmasını isterim ama hayırlısı olsun senin kız benim erkek olursa kızını alırım ama seninki oğlan olursa benim kızım kiymetlidir bir düşünelim derimbende dün akşam yatmadan önce fitil olarak kullandım birde folbiol yazdı kuzum
İkiz olur belki betülünOoooo siz işi baya buyuttunuzbanada birakin
Hayırlısı neyse o olsun inşallah kuzumOoooo siz işi baya buyuttunuzbanada birakin
Aminnnn hayırlısıyla inşallah canimnmİkiz olur belki betülün
Korkma canım merak etme sepetler içeride 3 güne kadar yaşıyor. Tutacak inşallah sen stres yapma ve boş da durmayın çok kasmasan kendini sarsmadan değerlendirin demiş ya doktor hadi bakalım tembellik YOk değerlendirin.Aminnnn hayırlısıyla inşallah canimnmdillerinizden bal damlıyor balll suan sol tarafm hafif kasildi biraz önce de sağ kasilmisti kızlar acaba dün yumurtlamayip bugün yumurtlamis olabilir miyim dünkü aşılama ya bir ise yaramazsa Suskun Ceylan
Yumurtalar sepetledir insallahNe sepeti kızzz spermler olacak. Hahaha.
Hmm bu iyi haber napican arada oluyor değişik şeyler idare edicenHayırlısı neyse o olsun inşallah kuzumbu arada kv dün akşam yemek yaptı getirdi sabahta evi süpürdü kahvaltı hazırladı sobamı yaktı gitti annem geldi şimdi annem ilgileniyor canım
Sagol canimKorkma canım merak etme sepetler içeride 3 güne kadar yaşıyor. Tutacak inşallah sen stres yapma ve boş da durmayın çok kasmasan kendini sarsmadan değerlendirin demiş ya doktor hadi bakalım tembellik YOk değerlendirin.
Canım bunu en iyi doktorunuz bilir bence bı konuş bide herkesin dediğine bakma herkesin sorunu farklı bı konuş ona göre karar ver canimKızlar bugün eşim bir arkadaşıyla konuşmuş arkadaşı azospermi eşime demiş ki geç kalmayın sperm varken tüp bebeğe geçin sonra benim gibi olursunuz falan demiş. Eşimi korkutuyorlar hep oda bir çağre bana anlatıyor. Ben de teselli ediyorum olmayız öyle diye fakat çağresiz kaldım ne yapalım bilemedim.
Kesinlikle canım eşime de söyledim bu konuyu doktorumuzla konuşalım herkesin dediğini kafana takma dedim. Oda senin için üzülüyorum, benim için sorun değil sen üzülme yeter diyor. Ben kimseye bahsetmedim durumumuzdan anneme bile bir senedir uğraşıyoruz fakat bir tek eşimin ailesi biliyor bu şekilde daha iyi sanki.. insanlarla uğraşmıyorum.Canım bunu en iyi doktorunuz bilir bence bı konuş bide herkesin dediğine bakma herkesin sorunu farklı bı konuş ona göre karar ver canim
Bizimkini herkes biliyor ama ben ailemden farklı şehırde oturuyorum o yüzden laf söz duymuyorum çok şükür araştır canım üzülmekle elimize bişe geçmiyor sonucdaKesinlikle canım eşime de söyledim bu konuyu doktorumuzla konuşalım herkesin dediğini kafana takma dedim. Oda senin için üzülüyorum, benim için sorun değil sen üzülme yeter diyor. Ben kimseye bahsetmedim durumumuzdan anneme bile bir senedir uğraşıyoruz fakat bir tek eşimin ailesi biliyor bu şekilde daha iyi sanki.. insanlarla uğraşmıyorum.
Bizdedeoyle canım sadece eşimin annesi babası ben biliyordukbiliyorduk şimdi birde anneme söyledik dikkatli olmam gerektiği için annemi bize çağırdık yardım ediyor ben hiç bir iş yapmıyorum sagolsun kv de oda geliyor gündüz yardımcı oluyorlar böyle iste eşim çok gururlu o yüzden onun gururu incinmesin diye kimseye soylemedikKesinlikle canım eşime de söyledim bu konuyu doktorumuzla konuşalım herkesin dediğini kafana takma dedim. Oda senin için üzülüyorum, benim için sorun değil sen üzülme yeter diyor. Ben kimseye bahsetmedim durumumuzdan anneme bile bir senedir uğraşıyoruz fakat bir tek eşimin ailesi biliyor bu şekilde daha iyi sanki.. insanlarla uğraşmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?