- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.261
Evet canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu çok şükür biraz duzelmisti ama şimdi keciboynuzu pekmezi içmeyi bıraktı arada sirada ilacini icerse iciyor dün biraz agrim vardı sağ ve sol kasik arada birde belim agriyordu ama bugün bilmiyorum ya hiç bir yerim agrimiyor korkuyorum ya vede acaba döllenme oldu mu olmadı mi merak ediyorum hiç kalkmamaya çalışıyorum ama olmuyor yemek yemek için yada arada bir oturuyorumBetülcüm sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun? İçindeki savaşçılar ne durumda acaba...
varikosel varmıydı bu arada eşinde değerleri nasıldı bunları hiç bilmiyorum.
Hayırlısı olsun canım dua et bol bol bak ben de 15 aydır bekliyorum bakalım neler olacak. Dikkat et biraz daha inşallah döllenme olmuştur.Evet canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu çok şükür biraz duzelmisti ama şimdi keciboynuzu pekmezi içmeyi bıraktı arada sirada ilacini icerse iciyor dün biraz agrim vardı sağ ve sol kasik arada birde belim agriyordu ama bugün bilmiyorum ya hiç bir yerim agrimiyor korkuyorum ya vede acaba döllenme oldu mu olmadı mi merak ediyorum hiç kalkmamaya çalışıyorum ama olmuyor yemek yemek için yada arada bir oturuyorum
Aminnn hayırlısıyla inşallah kuzum inşallah bir daha uğraşmak zorunda kalmayız ya biran önce olsun artık beklemek istemiyorum yaHayırlısı olsun canım dua et bol bol bak ben de 15 aydır bekliyorum bakalım neler olacak. Dikkat et biraz daha inşallah döllenme olmuştur.
Canım aklıma takıldı 7binlemi yapıldı 7 milyonmuAminnn hayırlısıyla inşallah kuzum inşallah bir daha uğraşmak zorunda kalmayız ya biran önce olsun artık beklemek istemiyorum ya
7 bin le canımCanım aklıma takıldı 7binlemi yapıldı 7 milyonmu
Canım eşin ve sen yaşlarınız kaç ve kaç senelik evlisiniz?Aminnn hayırlısıyla inşallah kuzum inşallah bir daha uğraşmak zorunda kalmayız ya biran önce olsun artık beklemek istemiyorum ya
Hmm peki doktorun bu konuyla ilgili ise soylemedimi7 bin le canım
Toplam 16.200 milyondu sperm
Yavaş hareketsiz ileri yavaşlık falan derken ayrılıp 600 bin e düştü
Sonra yıkama islemiyle sadece hareketliler seçilmiş 7 bin kalmış canım
Bana biraz az gibi geldi sayı tabi sadece 1 tanenin yumurtayı bulması yeter doktorun ne dediğini merak ettimCanım eşin ve sen yaşlarınız kaç ve kaç senelik evlisiniz?
10 aylık evliyiz canım ben 22 eşim 25 yaşındaCanım eşin ve sen yaşlarınız kaç ve kaç senelik evlisiniz?
Geçen aylarda hiç ileri hareketlilik yoktu sadece yavaş hareketi aşıladık hızlı hareket 0 dı dedi ve suan 15 haftalık hamile sizinki olur ya ALLAH ın izniyle olur onların ki 0 olup hamileyse sizin ise 7 bin dedi YÜCE RABBİM duy bizleri lütfen hayırlısıyla inşallah nasip eyleBana biraz az gibi geldi sayı tabi sadece 1 tanenin yumurtayı bulması yeter doktorun ne dediğini merak ettim
Amin canım inşallah olur. Kuzum benim siz daha çok yeni ve gençsiniz Allah’ın izniyle olur Çan’ını sıkma yeni de evlisiniz hemen mi çocuk düşündünüz de varikosel falan çıktı ortaya.. evliliğin tadını çıkarın inşallah da bebeğiniz size eşlik edecektir.Geçen aylarda hiç ileri hareketlilik yoktu sadece yavaş hareketi aşıladık hızlı hareket 0 dı dedi ve suan 15 haftalık hamile sizinki olur ya ALLAH ın izniyle olur onların ki 0 olup hamileyse sizin ise 7 bin dedi YÜCE RABBİM duy bizleri lütfen hayırlısıyla inşallah nasip eyle
İnşallah canım inşallahGeçen aylarda hiç ileri hareketlilik yoktu sadece yavaş hareketi aşıladık hızlı hareket 0 dı dedi ve suan 15 haftalık hamile sizinki olur ya ALLAH ın izniyle olur onların ki 0 olup hamileyse sizin ise 7 bin dedi YÜCE RABBİM duy bizleri lütfen hayırlısıyla inşallah nasip eyle
Dikkat et canım benimde sol kasigim ağrıyor dünden beri adet Olcam heralde belirtiler basladidün gece rahatsizlandim üsütmüsüm ishal olmuşum karnima biranda ağır giriyordu benim de agriyordu sağ ve sol kasiklarimda ağrıdı bugunluk durum böyle ama üşüttüm o yüzdendir diyede düşünüyorum
Hadi ya hayırlısı olsun canım üzülmeDikkat et canım benimde sol kasigim ağrıyor dünden beri adet Olcam heralde belirtiler basladi
Öyle canım bakalım önümüzdeki ay çalışmalara devamHadi ya hayırlısı olsun canım üzülme
Hayırlısı neyse o olsun inşallah doktor bize bir gün dolu bir gün boş olarak ilişki dedi bende her kasiklarimda ağrı hissedince belki bugündür yumurtlama diye birliktelik oluyor hayırlısı bakalım 15 gün sonra belli olacakÖyle canım bakalım önümüzdeki ay çalışmalara devam
Offf ya 15 aydır çocuk düşüncesiyle ilişkiye giriyoruz resmen haz tat tuz kalmadıÖyle canım bakalım önümüzdeki ay çalışmalara devam
Canım benim dinlenmeye devam bakalım sonuçlar ne olacak. Hayırlısı olsun inşallah.dün gece rahatsizlandim üsütmüsüm ishal olmuşum karnima biranda ağır giriyordu benim de agriyordu sağ ve sol kasiklarimda ağrıdı bugunluk durum böyle ama üşüttüm o yüzdendir diyede düşünüyorum
Amin canım full yatis zaten koltuktan kalkıp diğer koltuğa yatıyorum aynen böyleCanım benim dinlenmeye devam bakalım sonuçlar ne olacak. Hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?