Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Betülcüm sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun? İçindeki savaşçılar ne durumda acaba...
varikosel varmıydı bu arada eşinde değerleri nasıldı bunları hiç bilmiyorum.
Evet canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu çok şükür biraz duzelmisti ama şimdi keciboynuzu pekmezi içmeyi bıraktı arada sirada ilacini icerse iciyor dün biraz agrim vardı sağ ve sol kasik arada birde belim agriyordu ama bugün bilmiyorum ya hiç bir yerim agrimiyor korkuyorum ya vede acaba döllenme oldu mu olmadı mi merak ediyorum hiç kalkmamaya çalışıyorum ama olmuyor yemek yemek için yada arada bir oturuyorum

Hayırlısı olsun canım dua et bol bol bak ben de 15 aydır bekliyorum bakalım neler olacak. Dikkat et biraz daha inşallah döllenme olmuştur.

Bana biraz az gibi geldi sayı tabi sadece 1 tanenin yumurtayı bulması yeter doktorun ne dediğini merak ettim
Geçen aylarda hiç ileri hareketlilik yoktu sadece yavaş hareketi aşıladık hızlı hareket 0 dı dedi ve suan 15 haftalık hamile sizinki olur ya ALLAH ın izniyle olur onların ki 0 olup hamileyse sizin ise 7 bin dedi YÜCE RABBİM duy bizleri lütfen hayırlısıyla inşallah nasip eyle

Amin canım inşallah olur. Kuzum benim siz daha çok yeni ve gençsiniz Allah’ın izniyle olur Çan’ını sıkma yeni de evlisiniz hemen mi çocuk düşündünüz de varikosel falan çıktı ortaya.. evliliğin tadını çıkarın inşallah da bebeğiniz size eşlik edecektir.

İnşallah canım inşallah

dün gece rahatsizlandim üsütmüsüm ishal olmuşum karnima biranda ağır giriyordu benim de agriyordu sağ ve sol kasiklarimda ağrıdı bugunluk durum böyle ama üşüttüm o yüzdendir diyede düşünüyorum

Dikkat et canım benimde sol kasigim ağrıyor dünden beri adet Olcam heralde belirtiler basladi

Öyle canım bakalım önümüzdeki ay çalışmalara devam
Hayırlısı neyse o olsun inşallah doktor bize bir gün dolu bir gün boş olarak ilişki dedi bende her kasiklarimda ağrı hissedince belki bugündür yumurtlama diye birliktelik oluyor hayırlısı bakalım 15 gün sonra belli olacak

Canım benim dinlenmeye devam bakalım sonuçlar ne olacak. Hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…