Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Vallahi yarama tuz bastın milli görevimiz haline geldi bı hamile kalsakda kurtulsak
Kesinlikle canım kesinlikle kociş bile yumurtlama takibi yapıyor benimle yaklaştı galiba hadi diyor belime yastık falan koyuyor. Ahh ahh allah kimine verip sınar kimine de vermeyip sınar. Sınavı kazanan kullarından oluruz inşallah.

İnşallah canım valla aynı durumlar bizdede var

Kalcanzin altına yastık koymak doğru kızlar Suskun Ceylan çünkü aşılama yapılınca da altima iyice kabaca katlanmış carsafi koymuslardi

Ya ben hiç hamile kalamadım nasıl bir varikoselmiş bu böyle. Gerçekten önümüze bakamıyoruz aklımızda hep bebek var başka hiçbirşeye kalkışamıyoruz.
Aynen canım birde çocuk çocuk diye cevrende baskı varsa söyleyecek zaten birşey kalmıyor

Çok güzel bir duygu olmalı rüyam da bebeğimi hatta emzirdiğimi görüyorum bazen de diyorum ki allahım rüyada böyleyse gerçekte nasıldır acaba.
Bende canlı canlı doğum yaptığımı pis kaniminda aktığını gördüm adinida macera koyuyormusum tabi bu rüyaları göre göre 7 ay falan oluyor belki de daha fazla ama hala tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…