- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.281
Vallahi yarama tuz bastınOfff ya 15 aydır çocuk düşüncesiyle ilişkiye giriyoruz resmen haz tat tuz kalmadıbebişlerimiz gelsede kocalarımız sadece bize kalsa.
Kesinlikle canım kesinlikle kociş bile yumurtlama takibi yapıyor benimle yaklaştı galiba hadi diyor belime yastık falan koyuyor.Vallahi yarama tuz bastınmilli görevimiz haline geldi bı hamile kalsakda kurtulsak
İnşallah canım valla aynı durumlar bizdede varKesinlikle canım kesinlikle kociş bile yumurtlama takibi yapıyor benimle yaklaştı galiba hadi diyor belime yastık falan koyuyor.Ahh ahh allah kimine verip sınar kimine de vermeyip sınar. Sınavı kazanan kullarından oluruz inşallah.
Hamile kalinsada doktora sorarak hareket edilmeli kuzum ALLAH KORUSUN düşük olabiliyor o yüzden doktor ne zaman derse o zaman iliskiye girilmeli yasak koydugunda yapilmamaliVallahi yarama tuz bastınmilli görevimiz haline geldi bı hamile kalsakda kurtulsak
Kalcanzin altına yastık koymak doğru kızlarKesinlikle canım kesinlikle kociş bile yumurtlama takibi yapıyor benimle yaklaştı galiba hadi diyor belime yastık falan koyuyor.Ahh ahh allah kimine verip sınar kimine de vermeyip sınar. Sınavı kazanan kullarından oluruz inşallah.
Bende yastık kayuyorum canım hamile kalırsam tabi hemen doktora giderim düşük olabileceğini söylemişti doktorKalcanzin altına yastık koymak doğru kızlarSuskun Ceylan çünkü aşılama yapılınca da altima iyice kabaca katlanmış carsafi koymuslardi
ALLAH KORUSUN ne düştüğü tovbe tövbeBende yastık kayuyorum canım hamile kalırsam tabi hemen doktora giderim düşük olabileceğini söylemişti doktor
Evet canım varikosel varken hamile kalsaydın düşük yapardın demişti banaALLAH KORUSUN ne düştüğü tovbe tövbe
Ya ben hiç hamile kalamadım nasıl bir varikoselmiş bu böyle. Gerçekten önümüze bakamıyoruz aklımızda hep bebek var başka hiçbirşeye kalkışamıyoruz.Evet canım varikosel varken hamile kalsaydın düşük yapardın demişti bana
Aynen canım birde çocuk çocuk diye cevrende baskı varsa söyleyecek zaten birşey kalmıyorYa ben hiç hamile kalamadım nasıl bir varikoselmiş bu böyle. Gerçekten önümüze bakamıyoruz aklımızda hep bebek var başka hiçbirşeye kalkışamıyoruz.
Bende hiç kalamadim nasıl bı duygu hiç bilmiyorumYa ben hiç hamile kalamadım nasıl bir varikoselmiş bu böyle. Gerçekten önümüze bakamıyoruz aklımızda hep bebek var başka hiçbirşeye kalkışamıyoruz.
Çok güzel bir duygu olmalı rüyam da bebeğimi hatta emzirdiğimi görüyorum bazen de diyorum ki allahım rüyada böyleyse gerçekte nasıldır acaba.Bende hiç kalamadim nasıl bı duygu hiç bilmiyorum
Bende canlı canlı doğum yaptığımı pis kaniminda aktığını gördüm adinida macera koyuyormusum tabi bu rüyaları göre göre 7 ay falan oluyor belki de daha fazla ama hala tık yokÇok güzel bir duygu olmalı rüyam da bebeğimi hatta emzirdiğimi görüyorum bazen de diyorum ki allahım rüyada böyleyse gerçekte nasıldır acaba.
İnşallah bizde Birgün tadicaz o duyguyu canimÇok güzel bir duygu olmalı rüyam da bebeğimi hatta emzirdiğimi görüyorum bazen de diyorum ki allahım rüyada böyleyse gerçekte nasıldır acaba.
Aman aman batsın hadi hayırlısıKızlar sağ kasigim da batma var hayırlısı olsun inşallah
Amin canım başka bir sayfaya bunu yazmıştım kadının biri cevap yazmış hamileligimde benimde öyle oluyordu diyeAman aman batsın hadi hayırlısı
Ayy canım benim inşallah inşallah. Sizde morfoloji kaçtı Betül..?Amin canım başka bir sayfaya bunu yazmıştım kadının biri cevap yazmış hamileligimde benimde öyle oluyordu diyeALLAH IM hayırlısıyla inşallah ya
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımAmin canım başka bir sayfaya bunu yazmıştım kadının biri cevap yazmış hamileligimde benimde öyle oluyordu diyeALLAH IM hayırlısıyla inşallah ya
Bizde morfoloji yazmiyordu canımAyy canım benim inşallah inşallah. Sizde morfoloji kaçtı Betül..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?