- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.301
Biz 4 test yaptırdık hepsinde sıfır ama bazı ürologlar şiddetli bir bozukluk yoksa önemsemiyor sordum diye korkma sakın. Birşey olmaz Allah’ın izniyle. :))Bizde morfoloji yazmiyordu canım
Amin canım :) bu arada arada bir sağ kasigim batıyor sanki şimşek çakıyor gibi çok nadir de sol kasigimBiz 4 test yaptırdık hepsinde sıfır ama bazı ürologlar şiddetli bir bozukluk yoksa önemsemiyor sordum diye korkma sakın. Birşey olmaz Allah’ın izniyle. :))
Hadi canımmm inşallah meleğin tutunmuştur inşallah. Test ne zaman yapacaksın?Amin canım :) bu arada arada bir sağ kasigim batıyor sanki şimşek çakıyor gibi çok nadir de sol kasigim
Amin canım :) bu arada arada bir sağ kasigim batıyor sanki şimşek çakıyor gibi çok nadir de sol kasigim
Amin canım hayırlısıyla inşallah dün sağ kasigimda çok fazla batma oldu o kadar gün geçip yumurta yeni çatlamış olabilir mi dün bir de erindim ilişki yaşamadık yumurtlamayi kaçırdıysam diye korkuyorum yaGüzel haberi bekliyoruz
Nasilll senin yumurta çoktan çatlamış olması gerek degilmi yoksa aşılama nasıl yapilcak yumurta catladiktan sonra spermler yerlestirilmiyormu kız ben bunları hiç bilmiyorum kiii sende ogrenicezAmin canım hayırlısıyla inşallah dün sağ kasigimda çok fazla batma oldu o kadar gün geçip yumurta yeni çatlamış olabilir mi dün bir de erindim ilişki yaşamadık yumurtlamayi kaçırdıysam diye korkuyorum ya
Evet canım oyle oluyor yumurta catliyor aşılama yapılıyor ama ne bilim kasigimda batma olunca korktum acaba yoksa yeni mi catliyor diyeNasilll senin yumurta çoktan çatlamış olması gerek degilmi yoksa aşılama nasıl yapilcak yumurta catladiktan sonra spermler yerlestirilmiyormu kız ben bunları hiç bilmiyorum kiii sende ogrenicez
Doktora yumurtan çatladı falan demedimi canım herseye hazırlıklı ol iyi şeyler olursa zaten sorun yokEvet canım oyle oluyor yumurta catliyor aşılama yapılıyor ama ne bilim kasigimda batma olunca korktum acaba yoksa yeni mi catliyor diye
Aminn canım benim çok sagol herşeyden önce annemle ablam için üzülüyorum herseyimi yapıp kosturuyorlar bunca zahmeti çekiyorlar ya olmazsa onlar yaptiklariyla kalacak diye de utanıyorum korkuyorumDoktora yumurtan çatladı falan demedimi canım herseye hazırlıklı ol iyi şeyler olursa zaten sorun yokama aksi olursa üzülme yine denersin benim adetime 5 gün var son kasıgım batıyor sancılanıyor sonra geçiyor sadece sol tarafım agrıyor ama benımki adet belirtisi o yüzden takılma fazla kendını dinleme ben her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum kafayı sıyırdım inşallah herşey güzel olucak
Canım ne utanıcan aile bu günler için var annenin ablanın yerinde olsan sende aynı şeyi yapardın ki hepimiz yaparız bunları hiç düşünme rabbim ol derse oluvericek inşallah olmaması yada olmaması bizimle alakalı değil rabbime kalmışAminn canım benim çok sagol herşeyden önce annemle ablam için üzülüyorum herseyimi yapıp kosturuyorlar bunca zahmeti çekiyorlar ya olmazsa onlar yaptiklariyla kalacak diye de utanıyorum korkuyorumonlar benim için çaba sarfederken ben sadece yatıyorum YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah nasip eylesin burdaki bu emekleri görüyor bendede sadece sağ tarafimda batma var ışte arada birde çok nadir sol batıyor ama genellikle hep sağ batıyor durum böyle ışte şimdi çamaşır durdum yerlestirecektim yine batma oldu uzandım şimdi böyle ışte canım beklemekteyiz bugün aşılama olalı 5. Gün
Aynen canım haklısın sanırım yatmaya alıştım mi ne oldu bir is yapınca hemen belim ağrıyorCanım ne utanıcan aile bu günler için var annenin ablanın yerinde olsan sende aynı şeyi yapardın ki hepimiz yaparız bunları hiç düşünme rabbim ol derse oluvericek inşallah olmaması yada olmaması bizimle alakalı değil rabbime kalmış
Kizlarrrrrrr M Magnolia5 de aşılama yaptirmisssss hemen ondan da bilgileri alıyoruz kaç gün oldu canım birşeyler hissediyor musunNiles143 hamile Suskun Ceylan da şubat ayindayında aşılama düşünüyor
As canım çok şükür iyiyiz inşallah hepimiz göbüşü dolu dolu girerizSelam kızlar umarım yerindedir keyifler. Yeni yıl beraberinde getirsin bize meleklerimizi
Sen nasılsınAs canım çok şükür iyiyiz inşallah hepimiz göbüşü dolu dolu gireriz
Bilgilendirin beni Bebiş gelmezse şubata kadar aşılama kesin yaptırıcam inşallahKizlarrrrrrr M Magnolia5 de aşılama yaptirmisssss hemen ondan da bilgileri alıyoruz kaç gün oldu canım birşeyler hissediyor musunNiles143 hamile Suskun Ceylan da şubat ayindayında aşılama düşünüyor
Amin canım ya hayırlısıyla inşallah hep beraber mutlu mesut kavusalim inşallah bebeklerimizeSelam kızlar umarım yerindedir keyifler. Yeni yıl beraberinde getirsin bize meleklerimizi
AminnnnnnnnnnnnnAs canım çok şükür iyiyiz inşallah hepimiz göbüşü dolu dolu gireriz
Beklemedeyiz canım 10 gün kaldı ışte bugün aşılama olalı 5. Gün dayanamayarak günleri bekliyoruz kuzumBilgilendirin beni Bebiş gelmezse şubata kadar aşılama kesin yaptırıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?