Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasilll senin yumurta çoktan çatlamış olması gerek degilmi yoksa aşılama nasıl yapilcak yumurta catladiktan sonra spermler yerlestirilmiyormu kız ben bunları hiç bilmiyorum kiii sende ogrenicez

Nasilll senin yumurta çoktan çatlamış olması gerek degilmi yoksa aşılama nasıl yapilcak yumurta catladiktan sonra spermler yerlestirilmiyormu kız ben bunları hiç bilmiyorum kiii sende ogrenicez
Evet canım oyle oluyor yumurta catliyor aşılama yapılıyor ama ne bilim kasigimda batma olunca korktum acaba yoksa yeni mi catliyor diye

Evet canım oyle oluyor yumurta catliyor aşılama yapılıyor ama ne bilim kasigimda batma olunca korktum acaba yoksa yeni mi catliyor diye
Doktora yumurtan çatladı falan demedimi canım herseye hazırlıklı ol iyi şeyler olursa zaten sorun yokama aksi olursa üzülme yine denersin benim adetime 5 gün var son kasıgım batıyor sancılanıyor sonra geçiyor sadece sol tarafım agrıyor ama benımki adet belirtisi o yüzden takılma fazla kendını dinleme ben her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum kafayı sıyırdım inşallah herşey güzel olucak

Aminn canım benim çok sagol herşeyden önce annemle ablam için üzülüyorum herseyimi yapıp kosturuyorlar bunca zahmeti çekiyorlar ya olmazsa onlar yaptiklariyla kalacak diye de utanıyorum korkuyorum onlar benim için çaba sarfederken ben sadece yatıyorum YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah nasip eylesin burdaki bu emekleri görüyor bendede sadece sağ tarafimda batma var ışte arada birde çok nadir sol batıyor ama genellikle hep sağ batıyor durum böyle ışte şimdi çamaşır durdum yerlestirecektim yine batma oldu uzandım şimdi böyle ışte canım beklemekteyiz bugün aşılama olalı 5. Gün

Canım ne utanıcan aile bu günler için var annenin ablanın yerinde olsan sende aynı şeyi yapardın ki hepimiz yaparız bunları hiç düşünme rabbim ol derse oluvericek inşallah olmaması yada olmaması bizimle alakalı değil rabbime kalmış

Aynen canım haklısın sanırım yatmaya alıştım mi ne oldu bir is yapınca hemen belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…