- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.321
Canım normalde bu ay yaptıracaktım ama doktor rahim filminden sonra hamile kalma şansı biraz daha yükselıyor bekle deyınce bişe diyemedim aslında birazda iyi oldu eşimin değerleri düzeliyor çünkü belki normal yolla olur..sizin sayınız kaç kaç ay oldu ameliyat olalıİyi olmaya çalışıyorum. Şu sıra bir dengesizlik var üzerimde. Tansiyondan mı nedir bilmiyorum.Ben de o aylarda düşünüyorum canım aşılamayı @Suskun Ceylan
Daha yeni canım 3 ay olacak ocakta. işte o zaman biraz düzelir belki diyorum. Ilk aşılamayı deneyelim. Yoksa doktora kalsa 6 ay sonra test istedi. Beklemek istemiyorum daha fazla. Yaşlar yerinde artık üçlü rakamlara geçtik. 3 ay dolsunda inşallah bir düzelme olur. Bazıları da daha da düştü diyor onları okuyunca moralde bozuluyor
Canimmm ama bu varikosel inanki 6 ayda düzeliyor bu topiktekilerin hepsinde düzelme oldu 3.aylarda sabır canım 3. Ayinizi doldurduğunuzda tekrar test yapın bu arada sende rahim filmini falan cektir bizler öyle yaptık bı atabetul beklemedi ama onun sayısı biraz düşüktu haklı olarak denedi aşılama sabır canım bende 32 yaşındayım nolcak hiç bişe olmazDaha yeni canım 3 ay olacak ocakta. işte o zaman biraz düzelir belki diyorum. Ilk aşılamayı deneyelim. Yoksa doktora kalsa 6 ay sonra test istedi. Beklemek istemiyorum daha fazla. Yaşlar yerinde artık üçlü rakamlara geçtik. 3 ay dolsunda inşallah bir düzelme olur. Bazıları da daha da düştü diyor onları okuyunca moralde bozuluyor
Görmüştüm canım sağ ol. Uygulamaya çalışıyoruz elimizden geldikçeBoşver çok şükür iyi sonuçta benim doktorun yazdığı kağıdı atmıştım bunları yesin diye onu canım gormediysen tekrar atayim
Aynı şekilde düşünüyorum canım. Rahim filminden sonra aşılama yaptırayım. İnşallah hepimiz görürüz o güzel günleriCanimmm ama bu varikosel inanki 6 ayda düzeliyor bu topiktekilerin hepsinde düzelme oldu 3.aylarda sabır canım 3. Ayinizi doldurduğunuzda tekrar test yapın bu arada sende rahim filmini falan cektir bizler öyle yaptık bı atabetul beklemedi ama onun sayısı biraz düşüktu haklı olarak denedi aşılama sabır canım bende 32 yaşındayım nolcak hiç bişe olmaz
Ben rahim filmi hemen cektirmedim diye pişmanımAynı şekilde düşünüyorum canım. Rahim filminden sonra aşılama yaptırayım. İnşallah hepimiz görürüz o güzel günleri
Canım hemen cekmezlerdi heralde istekle olmaz die düşünüyorum 1 yılı dolduruyorlar geneldeBen rahim filmi hemen cektirmedim diye pişmanım
İkinci fotoda ikinci çizgi görünüyor hayırlı olsunEki Görüntüle 2077960 Eki Görüntüle 2077961 Kızlar birşey görüyor musunuz ?
Negatif canımEki Görüntüle 2077960 Eki Görüntüle 2077961 Kızlar birşey görüyor musunuz ?
Canım anlaşılmıyor sanki tek çizgiEki Görüntüle 2077960 Eki Görüntüle 2077961 Kızlar birşey görüyor musunuz ?
Düz ve yakından çekersen bakalım merak ettimEki Görüntüle 2077960 Eki Görüntüle 2077961 Kızlar birşey görüyor musunuz ?
Canım kan testine gittim beta Hcg 20 .2 çıktı çok şükür hamileyimDüz ve yakından çekersen bakalım merak ettim
Gördüm canım gözün aydınCanım kan testine gittim beta Hcg 20 .2 çıktı çok şükür hamileyim
Aaaa çok şükür canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallahCanım kan testine gittim beta Hcg 20 .2 çıktı çok şükür hamileyim
Cnm eşim varikosel ameliyatı oldu 6. Ayımızdı. Çok şükür oldu. Bakalım devamı da gelirse inş çok mutlu olacağız. Darısı tüm isteyenlerin başına inşGördüm canım gözün aydınne kadardır olmuyordu sebebi neydi acaba varikosel varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?