- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.341
Amin canım hayırlısıyla inşallahCnm eşim varikosel ameliyatı oldu 6. Ayımızdı. Çok şükür oldu. Bakalım devamı da gelirse inş çok mutlu olacağız. Darısı tüm isteyenlerin başına inş
Peki ameliyat öncesi ve sonrası sayınız kaçtı tek sorun varikosel miydi çok soru soruyorum kusura bakma canım inş sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın canımCnm eşim varikosel ameliyatı oldu 6. Ayımızdı. Çok şükür oldu. Bakalım devamı da gelirse inş çok mutlu olacağız. Darısı tüm isteyenlerin başına inş
1milyon 900 bindi. İlk evlendiğimizde çocuk istemedik sonra istedik olmadı. Olmayınca özel hastane test yaptık. Sonuçları iyi çıktı. Bende de sorun yok görünüyordu. 2 sene olmayınca eşim devlette test yapayım demiş. Araştırma hastanesi tüp bebeğe gitmiş. Dr elle muayenede varikosel var demiş. Test istemiş testte 1.900 ml çıkıncaşok olduk. Özelde yapınca 79 milyon çıkmıştı. Hemen ameliyat oldu. 5. Ayda artmaya başladı bizim değerler. 6. Ayda da gebe kaldım.Peki ameliyat öncesi ve sonrası sayınız kaçtı tek sorun varikosel miydi çok soru soruyorum kusura bakma canım inş sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın canım
Tekrardan hayırlı olsun canım1milyon 900 bindi. İlk evlendiğimizde çocuk istemedik sonra istedik olmadı. Olmayınca özel hastane test yaptık. Sonuçları iyi çıktı. Bende de sorun yok görünüyordu. 2 sene olmayınca eşim devlette test yapayım demiş. Araştırma hastanesi tüp bebeğe gitmiş. Dr elle muayenede varikosel var demiş. Test istemiş testte 1.900 ml çıkıncaşok olduk. Özelde yapınca 79 milyon çıkmıştı. Hemen ameliyat oldu. 5. Ayda artmaya başladı bizim değerler. 6. Ayda da gebe kaldım.
Allah Allah nedenkiKızlar göz altlarimda morarma var
Darısı başımıza bizede dua et canım1milyon 900 bindi. İlk evlendiğimizde çocuk istemedik sonra istedik olmadı. Olmayınca özel hastane test yaptık. Sonuçları iyi çıktı. Bende de sorun yok görünüyordu. 2 sene olmayınca eşim devlette test yapayım demiş. Araştırma hastanesi tüp bebeğe gitmiş. Dr elle muayenede varikosel var demiş. Test istemiş testte 1.900 ml çıkıncaşok olduk. Özelde yapınca 79 milyon çıkmıştı. Hemen ameliyat oldu. 5. Ayda artmaya başladı bizim değerler. 6. Ayda da gebe kaldım.
İnş cnm darısı tüm isteyenlerin ve senin başına. Dün gece heyecandan uyuyamadım.zeynepppppppp canım gözün aydın.Diğer topikte siz belirtilerden konuşurken senin için inşallah hamilelik belirtileri olsun diye dua etmiştim. Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başına
Canım çok erken daha belli olmaz ki gerçi ben hiç anlamam yaptırınca bilebilirim o hissi ancaBelirtiler geçti korkuyorum
Bilmiyorum canım bakalım önümüzdeki günlerde ne olacakCanım çok erken daha belli olmaz ki gerçi ben hiç anlamam yaptırınca bilebilirim o hissi anca
Canım benim rabbim Sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua etMerhabaaa biz geldikkk. Kac gundur giremiyordum. Geri kaldigim butun yazismalari okudum. Bi hamile daha cikmis aramizda cok sevindimmm hayirli olsunzeynepppppppp :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. A Ataabetull cüm belirtilere cok takilma hayatim. Benim nerdeyse hic belirtim yoktu. Ama simdi yeterince belli ediyo kendini minnak :) 8. Haftamiza girdik. sabahlari cok siddetli bulantilarim basladi. Napalim katlanicaz bikac ay gecen persembede kalp atislarini duyduk ilk defa bu kadar mutlu oldugumu hissettim gozlerimden yas geldi tutamadim. Esim benden mutluydu. Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin bu duyguyu canlarim. Her namazimda dua ediyorum.
Canım ben 7 gün adet olur 8. Gün banyo yaparım bazen 5-6 gün yoğun kanamam olur bazende 3-4 gün olur diğer günler sürünür bi olur bakarım herhalde bitti derim ertesi gün yine olur olabiliyor benim bazen midem bulanır çok kanamam olduğunda halsiz olurumSuskun Ceylan A Ataabetull kızlar ben geldim biraz rahatsızım da diğer topiğe girdim biraz bakındım zeynepppppppp hamilelik haberiyle mutlu oldum orayla ilgilendim biraz darısı bizlere inşallah. Betülcüm sabırsızlıkla senin haberini bekliyorum. :) bir de kozlar bu ay 4 gün gecikmeli ve çok şiddetli mide bulantılı bir adet dönemi geçirdim adetim bitti ertesi gün bir kanama geçirdim ama tek seferlik sonra bir Günday’a geçti Yani bugün koyu kahverengi su gibi birşey daha geldi hiç anlam veremedim gün gün aralıklarla biraz araştırdım da erken düşüklerde böyle olabiliyormuş fakat ben hiç hamile kalmadım ki düşük nasıl oluyor onuda bilmiyorum. Sizler yaşadınız mı böyle şeyler niye böyle oldum acaba.
Amin kuzum hep ediyorum insallah en yakin zamanda dolucak o göbüşlerrrrCanım benim rabbim Sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua et
Bana gecen yil olmustu canim. Tam adetim bitti dedim ertesi gun sanki ilk adet gunummus gibi 1 gunluk kanamam oldu. Carsidaydim o an kadin dogumcumda yakindaydi hemen onun yanina gittim muayene etti tabi alttan. Biz her ay bir yumurta atiyoruzya bazen 2 yumurtada atilabiliyomus. O 2.ci yumurtanin kanamasi o demisti bana. Vajinal muayene edince anlamisti. Belki seninkide oyle biseydirSuskun Ceylan A Ataabetull kızlar ben geldim biraz rahatsızım da diğer topiğe girdim biraz bakındım zeynepppppppp hamilelik haberiyle mutlu oldum orayla ilgilendim biraz darısı bizlere inşallah. Betülcüm sabırsızlıkla senin haberini bekliyorum. :) bir de kozlar bu ay 4 gün gecikmeli ve çok şiddetli mide bulantılı bir adet dönemi geçirdim adetim bitti ertesi gün bir kanama geçirdim ama tek seferlik sonra bir Günday’a geçti Yani bugün koyu kahverengi su gibi birşey daha geldi hiç anlam veremedim gün gün aralıklarla biraz araştırdım da erken düşüklerde böyle olabiliyormuş fakat ben hiç hamile kalmadım ki düşük nasıl oluyor onuda bilmiyorum. Sizler yaşadınız mı böyle şeyler niye böyle oldum acaba.
Amin canım benim çok çok teşekkürler öncelikle bizi unutma sık sık gir sayfamıza senden bilgiler alalım ozletme kendiniMerhabaaa biz geldikkk. Kac gundur giremiyordum. Geri kaldigim butun yazismalari okudum. Bi hamile daha cikmis aramizda cok sevindimmm hayirli olsunzeynepppppppp :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. A Ataabetull cüm belirtilere cok takilma hayatim. Benim nerdeyse hic belirtim yoktu. Ama simdi yeterince belli ediyo kendini minnak :) 8. Haftamiza girdik. sabahlari cok siddetli bulantilarim basladi. Napalim katlanicaz bikac ay gecen persembede kalp atislarini duyduk ilk defa bu kadar mutlu oldugumu hissettim gozlerimden yas geldi tutamadim. Esim benden mutluydu. Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin bu duyguyu canlarim. Her namazimda dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?