- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.361
Canım benim ablam 3 ay boyunca hamilr olduğunu anlamamış çünkü 3 ay adetini olmuş düzensiz oluyordum ama sonuçta oluyordum diyor 3 ay sonrasında mide bulantisindan mi tam bilmiyorum idrar testi yapmış pozitif çıkmış sonra hastaneye gitmiş bir öğrenmişler ki çocuk 3 aylık ve erkekmis ilk gittiğinde hemen cinsiyetide öğrenmiş böyle birşey olabilir mi canım belki sende fatketmiyorsundur adetliyken bir yandanda hamilesindir bilemeyiz sen en iyisi kan testi yaptir canımSuskun Ceylan A Ataabetull kızlar ben geldim biraz rahatsızım da diğer topiğe girdim biraz bakındım zeynepppppppp hamilelik haberiyle mutlu oldum orayla ilgilendim biraz darısı bizlere inşallah. Betülcüm sabırsızlıkla senin haberini bekliyorum. :) bir de kozlar bu ay 4 gün gecikmeli ve çok şiddetli mide bulantılı bir adet dönemi geçirdim adetim bitti ertesi gün bir kanama geçirdim ama tek seferlik sonra bir Günday’a geçti Yani bugün koyu kahverengi su gibi birşey daha geldi hiç anlam veremedim gün gün aralıklarla biraz araştırdım da erken düşüklerde böyle olabiliyormuş fakat ben hiç hamile kalmadım ki düşük nasıl oluyor onuda bilmiyorum. Sizler yaşadınız mı böyle şeyler niye böyle oldum acaba.
Merhabaaa biz geldikkk. Kac gundur giremiyordum. Geri kaldigim butun yazismalari okudum. Bi hamile daha cikmis aramizda cok sevindimmm hayirli olsunzeynepppppppp :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. A Ataabetull cüm belirtilere cok takilma hayatim. Benim nerdeyse hic belirtim yoktu. Ama simdi yeterince belli ediyo kendini minnak :) 8. Haftamiza girdik. sabahlari cok siddetli bulantilarim basladi. Napalim katlanicaz bikac ay gecen persembede kalp atislarini duyduk ilk defa bu kadar mutlu oldugumu hissettim gozlerimden yas geldi tutamadim. Esim benden mutluydu. Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin bu duyguyu canlarim. Her namazimda dua ediyorum.
Benim eşim bundan kullanıyor 2.kutuaya geçtikİçeriği iyi gözüküyor ilacın. Bahsedilen her şeyden var gibi. Bir araştırayım bende
Hamilelik forumlarina bile girmiyorum canim. Hic bakmadim oralara. Mumkun oldugunca hep buraya giriyorum. Takip ediyorum sizi yakindan. guzel haberleri de bekliyorum :)Amin canım benim çok çok teşekkürler öncelikle bizi unutma sık sık gir sayfamıza senden bilgiler alalım ozletme kendini
Kızlar hangi ilaçtan bahsettiniz göremedim.Benim eşim bundan kullanıyor 2.kutuaya geçtik
Amin canım hayırlısıyla inşallah bugün misafirim vardı çok yorgun ve yogunum akşam yemeğine geldiler çok yoruldum yaHamilelik forumlarina bile girmiyorum canim. Hic bakmadim oralara. Mumkun oldugunca hep buraya giriyorum. Takip ediyorum sizi yakindan. guzel haberleri de bekliyorum :)
Benim eşim çok yorulursa arada bir ağrıyor diyor kuzuKızlar sizin eşlerinizde ağrı devam ediyormu eşim hep agrıyor diyor
Hep agriyor diyor ya anlamadım doktora git diyorum izin sorun oluyor ağrı kesici iç demiş doktor ilk gittiğimizde söylemişti napicam bilemedimBenim eşim çok yorulursa arada bir ağrıyor diyor kuzu
Canım bizim ameliyat başarısız geçse bile ağrısını kesmiş şimdi ara da bir sağ ağrıyor diyor. Birde başıma sağ çıktı.Kızlar sizin eşlerinizde ağrı devam ediyormu eşim hep agrıyor diyor
Çok şikayeti yok şimdilik. Arada bir hissettiriyor diyor. Ameliyat sonrasında verilen ağrı kesicileri de ilk günler kullanıp bıraktı zatenKızlar sizin eşlerinizde ağrı devam ediyormu eşim hep agrıyor diyor
Canım sol tarafdan olmuştu kesilen yer değil afedersin yumurta ağrıyor diyor ilişki sırasında bile normal değil adamCanım bizim ameliyat başarısız geçse bile ağrısını kesmiş şimdi ara da bir sağ ağrıyor diyor. Birde başıma sağ çıktı.
Benimki sadece geldiği gün icmisti başka icmedikiÇok şikayeti yok şimdilik. Arada bir hissettiriyor diyor. Ameliyat sonrasında verilen ağrı kesicileri de ilk günler kullanıp bıraktı zaten
Antibiyotik tedavisi ne kadar sürdü.Benimki sadece geldiği gün icmisti başka icmediki
Evet canım kesilen yer değil genelde yumurtA ağrıyor zaten bizim ameliyat öncesi daha çoktu şimdi az ama sağda varmış. Kızlar bir de utanarak birşey sormak istiyorum ilişki uzandığında ve yorgunsa ereksiyon halinde bir düşüşlük yaşıyormusunuz? Acaba varikoselden mi yoksa yorgunluktan mı bilmiyorum bir de sıcağa gelemiyor terlemeye başladı mı tamam. Azmi’lerde yaşıyor musunuz böyle şeyler.Canım sol tarafdan olmuştu kesilen yer değil afedersin yumurta ağrıyor diyor ilişki sırasında bile normal değil adam
Canım bizde böyle değilde erken şey olma problemi var anla sen yazamadımEvet canım kesilen yer değil genelde yumurtA ağrıyor zaten bizim ameliyat öncesi daha çoktu şimdi az ama sağda varmış. Kızlar bir de utanarak birşey sormak istiyorum ilişki uzandığında ve yorgunsa ereksiyon halinde bir düşüşlük yaşıyormusunuz? Acaba varikoselden mi yoksa yorgunluktan mı bilmiyorum bir de sıcağa gelemiyor terlemeye başladı mı tamam. Azmi’lerde yaşıyor musunuz böyle şeyler.
Canım inanki onuda icmediAntibiyotik tedavisi ne kadar sürdü.
ANladım canım neden acaba bir sebebi vardır. Dr başka birşey önermedi mi. Eşim o konuda baya dirayetli ama uzun tutunca da terliyor terleyince de kötü oluyor. Bir gör sırılsıklam sıcağa hiç gelemiyor. Ama terlemese bir de yorgun olmasa pek sorunu yok. Böyle şeyler yaşayan var mı merak ettim varikosel etken oluyor mu acaba.Canım bizde böyle değilde erken şey olma problemi var anla sen yazamadımdoktora gitti hatta ilk 3. Ayimizda doktor çalışmaları sık tutun demiş 15 ay olcak hala coook sıkıntı yaşıyoruz buda başka bı dert anlicagin
Sanmıyorum canım yorgun olduğu içindir o yok canım ama geçen yine doktora gitmesi gerektiğini söyledim böyle işkence resmenANladım canım neden acaba bir sebebi vardır. Dr başka birşey önermedi mi. Eşim o konuda baya dirayetli ama uzun tutunca da terliyor terleyince de kötü oluyor. Bir gör sırılsıklam sıcağa hiç gelemiyor. Ama terlemese bir de yorgun olmasa pek sorunu yok. Böyle şeyler yaşayan var mı merak ettim varikosel etken oluyor mu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?