Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim ablam 3 ay boyunca hamilr olduğunu anlamamış çünkü 3 ay adetini olmuş düzensiz oluyordum ama sonuçta oluyordum diyor 3 ay sonrasında mide bulantisindan mi tam bilmiyorum idrar testi yapmış pozitif çıkmış sonra hastaneye gitmiş bir öğrenmişler ki çocuk 3 aylık ve erkekmis ilk gittiğinde hemen cinsiyetide öğrenmiş böyle birşey olabilir mi canım belki sende fatketmiyorsundur adetliyken bir yandanda hamilesindir bilemeyiz sen en iyisi kan testi yaptir canım

Niles143 çok teşekkürler cnm.

Amin canım benim çok çok teşekkürler öncelikle bizi unutma sık sık gir sayfamıza senden bilgiler alalım ozletme kendini
Hamilelik forumlarina bile girmiyorum canim. Hic bakmadim oralara. Mumkun oldugunca hep buraya giriyorum. Takip ediyorum sizi yakindan. guzel haberleri de bekliyorum :)

Hamilelik forumlarina bile girmiyorum canim. Hic bakmadim oralara. Mumkun oldugunca hep buraya giriyorum. Takip ediyorum sizi yakindan. guzel haberleri de bekliyorum :)
Amin canım hayırlısıyla inşallah bugün misafirim vardı çok yorgun ve yogunum akşam yemeğine geldiler çok yoruldum ya

Canım bizim ameliyat başarısız geçse bile ağrısını kesmiş şimdi ara da bir sağ ağrıyor diyor. Birde başıma sağ çıktı.
Canım sol tarafdan olmuştu kesilen yer değil afedersin yumurta ağrıyor diyor ilişki sırasında bile normal değil adam

Canım sol tarafdan olmuştu kesilen yer değil afedersin yumurta ağrıyor diyor ilişki sırasında bile normal değil adam
Evet canım kesilen yer değil genelde yumurtA ağrıyor zaten bizim ameliyat öncesi daha çoktu şimdi az ama sağda varmış. Kızlar bir de utanarak birşey sormak istiyorum ilişki uzandığında ve yorgunsa ereksiyon halinde bir düşüşlük yaşıyormusunuz? Acaba varikoselden mi yoksa yorgunluktan mı bilmiyorum bir de sıcağa gelemiyor terlemeye başladı mı tamam. Azmi’lerde yaşıyor musunuz böyle şeyler.

Canım bizde böyle değilde erken şey olma problemi var anla sen yazamadım doktora gitti hatta ilk 3. Ayimizda doktor çalışmaları sık tutun demiş 15 ay olcak hala coook sıkıntı yaşıyoruz buda başka bı dert anlicagin

ANladım canım neden acaba bir sebebi vardır. Dr başka birşey önermedi mi. Eşim o konuda baya dirayetli ama uzun tutunca da terliyor terleyince de kötü oluyor. Bir gör sırılsıklam sıcağa hiç gelemiyor. Ama terlemese bir de yorgun olmasa pek sorunu yok. Böyle şeyler yaşayan var mı merak ettim varikosel etken oluyor mu acaba.

Sanmıyorum canım yorgun olduğu içindir o yok canım ama geçen yine doktora gitmesi gerektiğini söyledim böyle işkence resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…