Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sanmıyorum canım yorgun olduğu içindir o yok canım ama geçen yine doktora gitmesi gerektiğini söyledim böyle işkence resmen
Evet canım senin için kötü oluyordur. Hem spermlerle uğraş hem de erkenden iş bitmesiyle. Anormal derecede erkense kötü ama 5 dk bile normal ve en verimli dilim olarak görüyorlar.

Sıcak basma olayı var bizimkinde. Kış günü bile uyurken uykudan uyanıyor terledim diye
Evet evet aynı biz işte alnı boncuk boncuk oluyor ensesi falan kalkıp üzerini değiştiriyorum kış günü. Bir de yakınlaştığımızda terlemeye başlayınca eyvah eyvah ya hemen bitecek yada düşüşlük yaşıyor sizde de oluyor mu yoksa sadece benimkinde mi.

Yaaa benim esimde coooooook terler vücut ısısı çok yüksek bu havada atletle yatiyor yinede terliyor hatta hormonlarinda sorunmu var diye düşünüyorum dedim böyle bı ısı yok

Aynen bakıyorum sabah üst değişmiş Gece bir kaç defada wc olayı var. Vücut ısısı da bana fazla geliyor. Uyurken terlediklerine göre diğer zamanlarda normal canım

Hatta ben senin ısın çok ondan ölüyor spermler heralde dedim bide likralı giyiyor iç çamaşırı düşünün artık çok tüylü zaten hepsi bi arada düşünün artik

Aynen bakıyorum sabah üst değişmiş Gece bir kaç defada wc olayı var. Vücut ısısı da bana fazla geliyor. Uyurken terlediklerine göre diğer zamanlarda normal canım
Eşim normal değil kış günü kısa kollu şeyler giyer üzerine montunu giyer çünkü aşırı terliyor hatta klima aldık sırf terlemesinde rahat olsun diye klimayı açıp ne yapıyorsak yapıyoruz. Bir ara varikoselden mi yoksa testosteron mu düşük diyorum. Yada tek etken sıcaklık bilemedim.

Hatta ben senin ısın çok ondan ölüyor spermler heralde dedim bide likralı giyiyor iç çamaşırı düşünün artık çok tüylü zaten hepsi bi arada düşünün artik
Aynen canım ben pamuklu kullandırıyorum. Ama dar kot giyiyor üstüne zaten sıcağa gelemiyor hatta yüz üstü yatıyor içimden eyvah gitti çocuklarım diyorum.

Bizim Şubat'ta kontrol var canım eşimin mutlaka sorucam bu durumu hormon testi de isticem inşallah
Bizimkiler söz dinlemiyor bence.. ben zar zor hormon testi istettim doktordan beni yanlarına almıyorlar elle varikosel muayenesi yaptığı için. Sonra test kağıdı aldı dedi yarın gelirim 3 gün geçti gitmedi sonra git bir kan vereceksin dedim. Sabah aç karnına git dedim öğlen yemeğini yedi içti hitti hormon test yaptırdı ve testosteron seviyesi hafif düşük çıktı. Sonra kafaya taktı özel dr gittiğimizde sorduk kesin ölçüm için sabah 8-10 arası ve aç olması gerekiyormuş. Ben o kadar dedim dinlemedi.

İlginç ama de mi benzer şeyleri yaşamaları? Neyin etkisi acaba? Hormonlarla mı ilgili
Hormon testi yaptırmak gerek. Hekimleri anlamıyorum her yerde varikosel hormonları etkiler. Testosteron hormonu testiste üretiliyor varikosel testis yapısını bozuyor diyorlar ama hormon testi istemiyorlar bu ne saçmalık..

Bizim Şubat'ta kontrol var canım eşimin mutlaka sorucam bu durumu hormon testi de isticem inşallah
Ben sordum burada okuyunca herkes yaptırmış çünkü. Şimdiye kadar bizden isteyen olmadı. Ameliyat sonrasında dedim doktora hormonlara baktırmamız lazım mı diye gerek yok dedi direk. Ama ben merak ediyorum baktırsın

Canım herkesin belirtisimi oluyormuş ki bazıları hamile oluyor haberi olmayabiliyor kötü düşünme hayırlısı olsun inşallah
Amin kuzum ya hayırlısıyla inşallah stresten bekleye bekleye kendimi yemeğe vuruyorum yedikçe yiyorum sonrada şişkinlik oluyor bol bol çay içmeye çalışıyorum sindirsin diye hani sıvı ya öyle düşündüm

Canım erken gebelik testi var adet günaydın ne n kadar kaldı? Bir yap istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…