- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.401
Yok canım okadar varmı ya 20 TL falandiVar 23 aralık kuzum erken gebelik testi de 45 tl
Sen yine biraz daha sabret o zaman inşallah güzel haberlerini alırız. Endişe etme belirtim Yok diye daha erken kuzum olacak inşaallah gençsiniz daha :)Var 23 aralık kuzum erken gebelik testi de 45 tl
Yok canım burda 45 misYok canım okadar varmı ya 20 TL falandi
Sagol canım hayırlısıyla inşallah AminSen yine biraz daha sabret o zaman inşallah güzel haberlerini alırız. Endişe etme belirtim Yok diye daha erken kuzum olacak inşaallah gençsiniz daha :)
Niye sürekli hesabını kapatıyorlar anlamadımSagol canım hayırlısıyla inşallah Amin
Canım benim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCnm eşim varikosel ameliyatı oldu 6. Ayımızdı. Çok şükür oldu. Bakalım devamı da gelirse inş çok mutlu olacağız. Darısı tüm isteyenlerin başına inş
Canım benim eşim de ara ara sızladığını söylüyor havalar da soğuk hem yeni ondan geçer inşallahKızlar sizin eşlerinizde ağrı devam ediyormu eşim hep agrıyor diyor
Canım progeny kullandık biz 14.900 dan 35.800 e çıktı biraz pahalı bir ilaç ama değer bence biraz araştır bizim doktor devam edin 3 ay daha dedi ama bizim hız %38 burada okuduklarıma göre proxeed dur bu ilaç var hizida çok etkiliyormus doktorumu aradım kullanabilirsiniz birbirine yakın zaten dediŞimdi ilaç kullanmaya başladı. Combi fertil. Keşke ameliyat olmasam da baştan ilacı kullansaydım diyor. Ben de inofolic combi diye bir takviye aldım doktorum önermişti önemseme iştim. Daha kolay hamile kalmana yardımcı olacak dedi. Bakalım umarım çok beklemeyiz.
Hep agriyor canım esimin doktora gitmesi gerek ama izin alamıyorCanım benim eşim de ara ara sızladığını söylüyor havalar da soğuk hem yeni ondan geçer inşallah
Bize önceki ve sonraki değerleri yazarmısın? Üzülme ilk üç ay düşüş sonra yükseliş olan birsürü insan var.Kızlar bizim de üçüncü ayımız doldu ve tekrar test yaptırdık. Eşim ilaç kullanmadı söylemiştim. Başka hiçbir şey de kullanmadık ve sonuçlar çok kötü. Moralim bozuldu doğrusu çünkü ameliyattan önce değerlerimiz zaten normale yakındı şuan altında
Canım normal hız %40 diye biliyorum çok az kalmış sizin. Bu aydan sonra onu alayım ozamanCanım progeny kullandık biz 14.900 dan 35.800 e çıktı biraz pahalı bir ilaç ama değer bence biraz araştır bizim doktor devam edin 3 ay daha dedi ama bizim hız %38 burada okuduklarıma göre proxeed dur bu ilaç var hizida çok etkiliyormus doktorumu aradım kullanabilirsiniz birbirine yakın zaten dedi
Hız %18di şuan %7 sayı 15 milyondu şuan 24 milyonBize önceki ve sonraki değerleri yazarmısın? Üzülme ilk üç ay düşüş sonra yükseliş olan birsürü insan var.
Üzüldüğüm nokta şu; sayı 15 milyonun üstünde olduğu sürece zaten problem yok önemli olan hız. Ve ben zaten bir buçuk yıl önce düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım. Ameliyat sıkıntılı bir süreç ve bizi erteletti gibi geldi... tabiki Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur. İnşallah düzelir dediğin gibiBize önceki ve sonraki değerleri yazarmısın? Üzülme ilk üç ay düşüş sonra yükseliş olan birsürü insan var.
Canım birimde hız düştü 14.900 ken %52 di hızımız sanırım düzelme aşamasında olabiliyorÜzüldüğüm nokta şu; sayı 15 milyonun üstünde olduğu sürece zaten problem yok önemli olan hız. Ve ben zaten bir buçuk yıl önce düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım. Ameliyat sıkıntılı bir süreç ve bizi erteletti gibi geldi... tabiki Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur. İnşallah düzelir dediğin gibi
Şimdi 15 milyonun yüzde onsekiziyle 24 milyonun yüzde yedisi arasında pek fark yok. Sayı yükseldiği için hızlı oran düşmüş sanki. Ameliyat başarılı geçtiyse ilavelerle zamanla daha da yükselecektir. Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah biraz daha sabretmek gerek.Üzüldüğüm nokta şu; sayı 15 milyonun üstünde olduğu sürece zaten problem yok önemli olan hız. Ve ben zaten bir buçuk yıl önce düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım. Ameliyat sıkıntılı bir süreç ve bizi erteletti gibi geldi... tabiki Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur. İnşallah düzelir dediğin gibi
Ceylancım hız düşmemiştir sayı yükseldiği için yüzde oranı düşmüştür. Yüzdeye değilde hızlı ileri haraketli sperm kaç milyon iki test arasında sperm miktarı olarak ne kadar fark var?Canım birimde hız düştü 14.900 ken %52 di hızımız sanırım düzelme aşamasında olabiliyor
Bakıp yazım birazdan canımCeylancım hız düşmemiştir sayı yükseldiği için yüzde oranı düşmüştür. Yüzdeye değilde hızlı ileri haraketli sperm kaç milyon iki test arasında sperm miktarı olarak ne kadar fark var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?