- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Tamam baktım geçmişteki konusmalarimiza bence 3 aya kalmaz gebe kalırsın düzeliyor çoğu kişinin ameliyat sonrası sayınizda sorun yok ondan size ilaç vermemiştir hareketi varikosel etkiliyor oda düzelir ameliyat sonrası içime doğdu bak olurCanım sizin tek sorun varikosel miydi kusura bakma ben unutuyorum ne kadardır evlisin spermleriniz sayısı kacti
Olur inşallah eşim şimdi geldi sabah 7.30 da hastanede olucaz yatışını yaptıayyy inşallah canım hayırlısı , hareketsiz oranı çok yüksek bizim doktor ameliyattan sonra garantisi yok illaki de normal yolla hamile kalmasının eşinin dedi en fazla 1 yıl deniyceksiniz dedi
Evet cnmDevlet hastanesinde mi olacak eşin ameliyatını?
Aaa adananin neresindenAy bende Adanalıyımm merkez
İnşallah kolay geçer ameliyat da sonrası daEvet cnm
Ayy canım benim ya tuhaf oldum hayırlısıyla bir sürü bebisleruniz olup ınız inşallahKızzz bu neee maşallahhh nereleri düşünüyorsun tatlım ben ailemden ve akrabalarımdan çooooook Uzak bi yere gelin geldım Adana'dan Aydın'a o yüzden benim eve gelecek olan kimse yok kocamanda hiççç akrabası yok kayanana tek çocukmuş kayınbabada anılacağınız yaban ellerde yalnızım
Bizde kimseye soylemedik eşim bunu erkeklikle bağlantı kuruyor 4 kişi haricinde kimse bilmiyorBirde varikosel ameliyatını olduğunu bilenler geçmiş olsuna gelmiyor pek utanmasınlar diye
Şehitduran canımAaa adananin neresinden
Neden acaba paket yap kendine ameliyat sonrasında yazarsınnnBize doktor vitamin ilaç falan diyr hiç birşey söylemedi suan misafirim var internet paketimde bitti ilk firsatta yine yazmaya çalışacağım eşim dosyayı yaptirdi izin belgesiyle eve geldi yarın saat 11 den sonra ne zaman olursa ameliyat olacakmis
Evet canım bende var ama eşim sakınBen burdayım , Heyecan varmı yarın için
Tamam canım eşimde var ondan baglaniyorum: )Neden acaba paket yap kendine ameliyat sonrasında yazarsınnn
Canım bugün çok yoğun geçti yine herşeyi kaldırıp baştan sona temizlik yaptım bundan önce bize hastanede yardımcı olan abla vardı aile dostumuz her defasında sırayı da randevuyu da hastanedeki her isimizi yapıyordu kendisi hemsire bugün nobetten çıkmış abla gel kahvaltı yapAlım diye ısrar ettim kabul etti gelirken annemle yegenimide almış ve onun kendi çocukları derken silah sesi tirrrr tirrr birbirlerini cimcikleyip durmaları aglasmalar ayy fenalık geldi sonra dağıldılar islerimi yapmaya başladım eşim geldi market alışverişine gittik 375 tl ydi sanırım alışveriş yaptık kvgilde 400 kusurun ustundeydi hatirlamiyorum bana gelen misafir onlara da gelecekmiş gibi davrandılar diye düşündüm sonradan aklıma geldi kadın evinde yapıp benim evime getirdiği de oldu diye kv ile evimizin arasında sadece 1sokak var gorumcem lise sona geçti pasta pogaca kurabiye maşallah kız hep dokturur hiç erinmez yapar getirir fesatlik düşünmedim böyle ışte eve geldik herşeyi yerine yerleştirdim esimin çantasını hazırladım ve bu saat oldu daha ütü yapıp, tuvalet banyoyu yıkayıp, bulaşık makinasını çalıştırıp, yatak odasını düzenleyip, yarın giyeceğim kıyafeti ayarlacagim ayyy bayilacam yorgunluktan bu arada eşim beni akşam yemek yapmıştım ama yinede sevdiğim yere yani sucuk ekmekciye götürdü canım benim ya kızlar durum böyle ışte daha fazla dayanamicam ben yatıyorum saati 6 ya kuracam bu işlere devam edeceğimNerdesiniz
Maşallah canım geldik biz hastanedeyiz ilk sünnet olucaklari alicaklarmis bekliyoruz terlik unutmuşum kaynana almaya gitti inan bende sabah 5 de uyudum 7 de uyandimCanım bugün çok yoğun geçti yine herşeyi kaldırıp baştan sona temizlik yaptım bundan önce bize hastanede yardımcı olan abla vardı aile dostumuz her defasında sırayı da randevuyu da hastanedeki her isimizi yapıyordu kendisi hemsire bugün nobetten çıkmış abla gel kahvaltı yapAlım diye ısrar ettim kabul etti gelirken annemle yegenimide almış ve onun kendi çocukları derken silah sesi tirrrr tirrr birbirlerini cimcikleyip durmaları aglasmalar ayy fenalık geldi sonra dağıldılar islerimi yapmaya başladım eşim geldi market alışverişine gittik 375 tl ydi sanırım alışveriş yaptık kvgilde 400 kusurun ustundeydi hatirlamiyorum bana gelen misafir onlara da gelecekmiş gibi davrandılar diye düşündüm sonradan aklıma geldi kadın evinde yapıp benim evime getirdiği de oldu diye kv ile evimizin arasında sadece 1sokak var gorumcem lise sona geçti pasta pogaca kurabiye maşallah kız hep dokturur hiç erinmez yapar getirir fesatlik düşünmedim böyle ışte eve geldik herşeyi yerine yerleştirdim esimin çantasını hazırladım ve bu saat oldu daha ütü yapıp, tuvalet banyoyu yıkayıp, bulaşık makinasını çalıştırıp, yatak odasını düzenleyip, yarın giyeceğim kıyafeti ayarlacagim ayyy bayilacam yorgunluktan bu arada eşim beni akşam yemek yapmıştım ama yinede sevdiğim yere yani sucuk ekmekciye götürdü canım benim ya kızlar durum böyle ışte daha fazla dayanamicam ben yatıyorum saati 6 ya kuracam bu işlere devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?