- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.421
İlk test bu canımCeylancım hız düşmemiştir sayı yükseldiği için yüzde oranı düşmüştür. Yüzdeye değilde hızlı ileri haraketli sperm kaç milyon iki test arasında sperm miktarı olarak ne kadar fark var?
Ceylancım hız düşmemiştir sayı yükseldiği için yüzde oranı düşmüştür. Yüzdeye değilde hızlı ileri haraketli sperm kaç milyon iki test arasında sperm miktarı olarak ne kadar fark var?
Bence ameliyat olmadan once tavsiyem var size benim esimdede bu varikosel var sperm sayisi dusuk ve 5 yildir cocugumuz olmuyodu sonra esim 1 ay araliksiz kemik suyu icti sarimsakli aksam yemeklerinde ve ben o ayin icinde hamile kaldim 8 haftalik olcak insallah deneyin benceKızlar hayırlı sabahlar günaydın dün eşimle doktora gittik sgk yaptırdik dedik kan tahlili akciğer röntgeni ekg istedi hepsini yaptırdik bunları yaptırdıktan sonra öğlen sonu gelin anesteziyle görüşün bir sorun olmazsa ameliyatı perşembe günü yapalım dedi. Neyse öğlen sonu oldu sonuçları alıp anesteziyle görüşmeye gittik kadın çok sert. Biz oraya gelmeden öncede birilerine bağırmış herkes tedirginlikle bekliyordu neyse sıra bize geldi konustuk sorun yok dedi doktorumuzla tekrardan görüşüp tamamdir çarşamba gelin dosya hazırlayalım evinize gidersiniz perşembe gelip ameliyat ederiz dedi böyle ışte kızlar bu ameliyatla ilgili öneriniz var mi öncesi ve sonrasıyla ilgili bu arada varikosel sol taraftaymis
Maşallah ya darısı bize inşallah benim eşim içmezki miğdesi bulanırBence ameliyat olmadan once tavsiyem var size benim esimdede bu varikosel var sperm sayisi dusuk ve 5 yildir cocugumuz olmuyodu sonra esim 1 ay araliksiz kemik suyu icti sarimsakli aksam yemeklerinde ve ben o ayin icinde hamile kaldim 8 haftalik olcak insallah deneyin bence
esiniz ameloyat oldu mu?Bence ameliyat olmadan once tavsiyem var size benim esimdede bu varikosel var sperm sayisi dusuk ve 5 yildir cocugumuz olmuyodu sonra esim 1 ay araliksiz kemik suyu icti sarimsakli aksam yemeklerinde ve ben o ayin icinde hamile kaldim 8 haftalik olcak insallah deneyin bence
Tadı kotu degil icine limon sıkar bide sarımsak ameliyat olmaktan daha iyi biraz katlanması lazim olmadı icmezse corba yaptiginizda kemik suyuyla yapin oda olabilir bide bol bol cerez yiyin. Dana kemik yada kuzu olmasi lazimMaşallah ya darısı bize inşallah benim eşim içmezki miğdesi bulanır
Hayır olmadıesiniz ameloyat oldu mu?
spermiyogram cektirdiniz mi degerleriniz nasildi? Masallah diyelim sizeHayır olmadı
Evet 2 kere yaptirdi çok düsüktu hatirlamiyorum kaç oldugunu ama %15 galiba ama sukurler olsun kemik suyu iyi gelcegini hic dusunmezdim hamile oldugumu ogrenince sok gecirdim allh herkeze nasip etsin deneyin valla sizde cok istiyorum herkeze soyluyorum kemikte kemik mucizespermiyogram cektirdiniz mi degerleriniz nasildi? Masallah diyelim size
Evet canım enfeksiyon. İlk gönderdiğin ameliyat olmadan önceki test ikincisi ameliyat olduktan sonraki mi? Ve ilk test değerlerinizi mi fazla görüyorsunuz?Bide burda her alanda bol lökosit görüldü yazıyor ya o enfeksiyon değilmi
bunu duyduğuma sevindim.inşallah düzelirCanım birimde hız düştü 14.900 ken %52 di hızımız sanırım düzelme aşamasında olabiliyor
Canım ilk gönderdiğin testte toplam sperm 44 milyon 700 bin. İleri haraket a ve b toplamı %24. Buda hemen hemen 11 milyon ileri haraket eden sperm demek. 2. Testte ise toplam sperm 107 milyon 400 bin. İleri haraket yani a+b %25 fakat bu daha iyi ileri doğru hızlı haraketli burada yüzde 15 iken bir öncekinde sadece yüzde 8. İkinci testte ileriye doğru haraket eden toplam sperm hemen hemen 27 milyon. Benim yorumlamam bu şekilde ikinci test çok iyi maaşallah. İkinci testtin tarihini göremediğim için umarım son testinizdir. :)
Evet canım geçen ay 3. Ayimiz doldu ameliyatın kontrola gittik 2.test Kasım 17 de yaptık işte yeni yeni düzeliyor bu sayılarla henüz hiç hamile kalamadimCanım ilk gönderdiğin testte toplam sperm 44 milyon 700 bin. İleri haraket a ve b toplamı %24. Buda hemen hemen 11 milyon ileri haraket eden sperm demek. 2. Testte ise toplam sperm 107 milyon 400 bin. İleri haraket yani a+b %25 fakat bu daha iyi ileri doğru hızlı haraketli burada yüzde 15 iken bir öncekinde sadece yüzde 8. İkinci testte ileriye doğru haraket eden toplam sperm hemen hemen 27 milyon. Benim yorumlamam bu şekilde ikinci test çok iyi maaşallah. İkinci testtin tarihini göremediğim için umarım son testinizdir. :)
Doktora bunu sormayı unuttum ya enfeksiyon varsa neden ilaç vermedikiEvet canım enfeksiyon. İlk gönderdiğin ameliyat olmadan önceki test ikincisi ameliyat olduktan sonraki mi? Ve ilk test değerlerinizi mi fazla görüyorsunuz?
Evet canım ilk ameliyat olmadan önceki ikinci amelttan 3 ay sonra ki yani geçen ay....hayır ilk test kötü bu yüzden ameliyat oldu canım 2.testte hareketimiz sıkıntılı doktor öyle demişti ölü sayımız fazlaEvet canım enfeksiyon. İlk gönderdiğin ameliyat olmadan önceki test ikincisi ameliyat olduktan sonraki mi? Ve ilk test değerlerinizi mi fazla görüyorsunuz?
Canım gayet iyi sakın sıkıntı yapma. Takviyelere davam edin sende bir doktoruna söyle folik asit falan al bence hemen hamile kalırsın inşallah.Evet canım ilk ameliyat olmadan önceki ikinci amelttan 3 ay sonra ki yani geçen ay....hayır ilk test kötü bu yüzden ameliyat oldu canım 2.testte hareketimiz sıkıntılı doktor öyle demişti ölü sayımız fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?