Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bence ameliyat olmadan once tavsiyem var size benim esimdede bu varikosel var sperm sayisi dusuk ve 5 yildir cocugumuz olmuyodu sonra esim 1 ay araliksiz kemik suyu icti sarimsakli aksam yemeklerinde ve ben o ayin icinde hamile kaldim 8 haftalik olcak insallah deneyin bence

Maşallah ya darısı bize inşallah benim eşim içmezki miğdesi bulanır

esiniz ameloyat oldu mu?

spermiyogram cektirdiniz mi degerleriniz nasildi? Masallah diyelim size
Evet 2 kere yaptirdi çok düsüktu hatirlamiyorum kaç oldugunu ama %15 galiba ama sukurler olsun kemik suyu iyi gelcegini hic dusunmezdim hamile oldugumu ogrenince sok gecirdim allh herkeze nasip etsin deneyin valla sizde cok istiyorum herkeze soyluyorum kemikte kemik mucize

Canım ilk gönderdiğin testte toplam sperm 44 milyon 700 bin. İleri haraket a ve b toplamı %24. Buda hemen hemen 11 milyon ileri haraket eden sperm demek. 2. Testte ise toplam sperm 107 milyon 400 bin. İleri haraket yani a+b %25 fakat bu daha iyi ileri doğru hızlı haraketli burada yüzde 15 iken bir öncekinde sadece yüzde 8. İkinci testte ileriye doğru haraket eden toplam sperm hemen hemen 27 milyon. Benim yorumlamam bu şekilde ikinci test çok iyi maaşallah. İkinci testtin tarihini göremediğim için umarım son testinizdir. :)

Suskun Ceylan

Evet canım geçen ay 3. Ayimiz doldu ameliyatın kontrola gittik 2.test Kasım 17 de yaptık işte yeni yeni düzeliyor bu sayılarla henüz hiç hamile kalamadim

Evet canım enfeksiyon. İlk gönderdiğin ameliyat olmadan önceki test ikincisi ameliyat olduktan sonraki mi? Ve ilk test değerlerinizi mi fazla görüyorsunuz?
Evet canım ilk ameliyat olmadan önceki ikinci amelttan 3 ay sonra ki yani geçen ay....hayır ilk test kötü bu yüzden ameliyat oldu canım 2.testte hareketimiz sıkıntılı doktor öyle demişti ölü sayımız fazla

Canım gayet iyi sakın sıkıntı yapma. Takviyelere davam edin sende bir doktoruna söyle folik asit falan al bence hemen hamile kalırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…