Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım gayet iyi sakın sıkıntı yapma. Takviyelere davam edin sende bir doktoruna söyle folik asit falan al bence hemen hamile kalırsın inşallah.
Ayyy canım ağzından bal damlıyor valla... doktor yazdı folik asit alamadim fırsat bulup unuttum bı arada ptesi alicam inşallah

Ayyy canım ağzından bal damlıyor valla... doktor yazdı folik asit alamadim fırsat bulup unuttum bı arada ptesi alicam inşallah
Al muhakkak omega 3 takviyesi de yap eşinle sana. Bir tek eşine değil kendine de bak çünkü sağlıklı yumurta olgunlaştırmak gerek. Birde ilişkiden sonra kalkma yat sabah al duşunu. Özellikle yumurtlama günlerine dikkat et birazda sabır değerlerini gayet güzel. Hızlı az demesinin nedeni bir değeri baz alarak konuşuyorlar o yani.. yoksa bu değerlerle hamile kalan çok insan var. Keşke benim değerlerim de böyle olsa :-( DNA hasarına baktırdınız mı?

Yok canım bıktırmadım şöyle bi durum var doktor eşime şubatta tekrar test yapıp gel dedi bu süre dolmadan asla doktora gitmez ben ovilasyon testi aldım netten onla takip Edicem acaba sskyamı gidip doktormu takıp etse bilemedim, canım inşallah sizinde degerlerınız düzelcek

Doktor arayışındayken yazılan yorumlarda görmüştüm. Meğer sadece sorun buymuş diyenler vardı. Deneyimli doktorun öneminden bahsediyorlardı. Bir araştır bakalım belki sorun bu kadar basittir
Belki de enfeksiyondan dolayı ağrısı hiç geçmedi çünkü hiç antibiyotik icmedi doğru diyorsun canım gerekirse doktoru arayıp sorayim

Belki de enfeksiyondan dolayı ağrısı hiç geçmedi çünkü hiç antibiyotik icmedi doğru diyorsun canım gerekirse doktoru arayıp sorayim
Canım bizde de bir testte lökosit vardı o ay rahatsızdı iki hafta sonra tekrar test verdiğinde çıkmadı doktorlar bu yüzden üzerinde çok durmuyorlar. Her yapılan testte varsa o zaman tedavi edilmeli. Endişelenme tedavisi kolay. Bizde DNA hasarına baktırmadık fakat tekrar ameliyat olabiliriz ikinci aşama baktıcaz yoksa benim içim rahat etmez. Bu erkekleri de hiç anlamıyorum alt tarafı sperm veriyorlar ya kadın olsaydılar ne olurdu acaba. Sen deki ona DNA hasarı çok olan spermler yumurta döllemiyor döllese de düşük olma riski var. Bir çok kişi tedavi oluyor. Er yada geç yaptıracak alt tarafı örnek verecek.

Korkulu rüyaları test yaptırmak erkeklerin. Ameliyat öncesi bir türlü gönderemedim nasılsa olacağım ne gereği var dedi. Halbuki karşılaştırmak için gerekliydi bence. Ne kadar işe yaradı bilecektik

Konuşamıyorum ki kapatıverıyor konuyu benim doktor şubatta aşıla yapalım olmazsa dedi onunda kontrol şubatta bugün test yapıp Öylemi gitsek acaba dicektim ağzıma tıkadı lafı sormadım bende bazen çok sinir ediyor beni kontrol için gittiğimde sorarım canım anca doktora

Korkulu rüyaları test yaptırmak erkeklerin. Ameliyat öncesi bir türlü gönderemedim nasılsa olacağım ne gereği var dedi. Halbuki karşılaştırmak için gerekliydi bence. Ne kadar işe yaradı bilecektik
Nasıl yani canım test yapmadanmı ameliyat olma kararı aldınız doktor istiyorki ona bakıp karar vermişti bize

Bu arada yarın adet günüm ağrım sızım yok biraz akıntım var bugün test yaptım negatif pek umudum da yoktu rahim filminden dolayı yumurtlamayı silik çizgiyle 2 gün yakalayabilmiştim hayırlısı bakalım​

Niye sürekli hesabını kapatıyorlar anlamadım
Bir konuda eşim benimle öpsmeyi sevmiyor diye konu açmışlardı bende yorum yapmistim benim esimde sevmiyordu ama artık öpsmeyi falan seviyor zamanla oluyor gibi yorum yapmistim o yüzden böyle bir kelime kullandım diye 1 günlük hesabimi kapatmislar bugün geri acildi millet bir sürü küfür veya başka başka kelime yazıp paylaşıyor benim bir kelimeme bakılmış

Sizin öyle bir doktora guvenmeniz hata zaten canım ilk başta doktorunuzu degistirin ameliyattan sonra ayrı kesici ile birlikte sperm guclendirici cogaltici ilaç vermesi lazimdi

Tadı kotu degil icine limon sıkar bide sarımsak ameliyat olmaktan daha iyi biraz katlanması lazim olmadı icmezse corba yaptiginizda kemik suyuyla yapin oda olabilir bide bol bol cerez yiyin. Dana kemik yada kuzu olmasi lazim
Kemik suyu olabilir bilemiyorum doktor bize eti kesin olarak yasaklanmıştı kirmizi et özellikle kesinlikle yasak demisti

Nasıl yani canım test yapmadanmı ameliyat olma kararı aldınız doktor istiyorki ona bakıp karar vermişti bize
Biz karar verene kadar bir aydan fazla geçmişti canım diğer testtin üzerinden. O arada da vitamin ve aktardan aldıklarımı kullandı. Onların etkisi oldu mu yoksa aynı mı kaldı göremedik

Batlarımız yakınmış. Takvime göre bugün benimde. Arada hafif yokluyor ağrı ama ıslaklık pek hissetmedim bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…