Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üzülme canım hayırlısı neyse o olsun ınşallah benim de pek umudum yok aşılama zamanında hafif sol kasigimda , çok fazla da sağ kasigimda batma oluyordu ama şimdi hiç birşey hissetmiyorum aşılama öncesi gibi aynı normal hayata devam hiç bir şey olmamış gibi hiç bir değişiklik yok

Adet oldum canım ben

Canım o batmalar bence aldığın ilaçlardan di ama bilemezsin bekle bakalım

Korkulu rüyaları test yaptırmak erkeklerin. Ameliyat öncesi bir türlü gönderemedim nasılsa olacağım ne gereği var dedi. Halbuki karşılaştırmak için gerekliydi bence. Ne kadar işe yaradı bilecektik
Benimki sorun etmiyor allahtan. Çok zorlanıyor biliyorum bazen de kızyor bir çocuk verebilsem sana da kurtulsam sürekli ağzıma tıkıştırmalarından rahatla istediğimi yesem diye ama ben üzülünce oda çok üzülüyor ve birşeyler tapmaya çalışıyor. Bizim ilk ameliyat tam başarı sağlamadı şimdi ikinciyi olacak çift taraflı ona da tamam dedi.

Ahhh ahhh. Tamam canım acele etme aşılama olmadı bir ay sonraya kalsın. Değerleriniz gerçekten iyi enfeksiyon var mı ona baktırın birde idrar kültürüne de baktırın isterseniz bizden doktor istemişti. Devlet yapıyor. Hormonda isteyin yaptırmadıysanız inş eşin için sorun olmaz.

Sağ olsun o yönden bir sorun çıkartmadı. Ben olmasın diyordum hatta ameliyat burada okudukça. O benden önce kafaya koymuş. Test kısmı zor ya hala çekingen o yüzden. Kadın olsalardı ne yapacaklardı bilemiyorum Inşallah ikinciye gerek kalmadan gelir güzel haberiniz

Valla ben diyorum bebiş için uğraşıyorum sana çok meraklı değilim diye

İnşallah canım inşallah ama ben iki tane bebiş istiyorum Allah’ımdan böyle de dememek lazım allah nasip ederse istediği kadar versin tabi. Bu nedenden dolayı varikosel problemimiz kalksın bir daha bunu düşünmeyelim istiyorum. Kozlar ameliyat değerleri düşürmez yanlış yapılan ameliyat değerleri düşürür. Eğer sperm sayınız yükseliyorsa değer düşmüş değildir sayı yükseldi diye hız düşük görünüyordum ama bir önceki testlerinizde kaç tane sperm ileri haraket ediyorsa ikinci de de okadarı haraket ediyordur. Ceylan’ın testi öyle işte görünüşte hız ikinci de az ama haraket eden sperm çok. O yüzden takılmayın takviyelerle daha iyi olacak İnan’ın. Bir de ameliyattan sonra varikosele tekrar baktırın isterseniz çünki bazen eksik ameliyat yapıyorlar maalesef bizde olduğu gibi.

Valla ben diyorum bebiş için uğraşıyorum sana çok meraklı değilim diye
İlginçmiş sizin durum. Aslında kendilerini mahçup gördüklerinden daha fazla onlar çaba gösteriyor. Yanında bile üzülmüyorum artık ben suçlu hissediyor çünkü. Gerçi eskisi gibi değilim bir ara sürekli gözlerim doluyordu. Modum düşüyordu hemen bebek konusu geçince. Sanırım ameliyat umut olur diye daha rahatım şu sıra

Ahh tatlım ya hiç hamile kalmadım ki bilmiyorum. ama diğer topikte bir arkadaş var adet gününden 4/5 gün önce kan testi yaptırdı çıktı. Yaptır bence çok Yüksek çıkmaz ama olup olmadığını anlayabilirsiniz sanki. AMa senin adet tarihine var sanki daha yanılmıyorsam. Bekle sen biraz daha. Pöffff bilemedim.

Adet tarihim ayın 23 ü
15. Günümüz de ayin 20 sinde doluyor canim
Bugün asilamadan sonra 11. Gün

Canım senin için araştırdım da yumurtlama tarihinden en erken 10 gün sonra test yaptırabilirmişsin. Seninde 11 gün olduğuna göre bir yaptır istersen. :)
Araştırdığın için cok sağol canım internet yok diye ben giremiyordum cok cok sağol kuzum şimdi annemlere geldik canım yaptırabilirsek bugün bir gitmeye valisacaz

Evet canım 10. günden itibaren kanda çıkıyormuş. Beklemek çok zordur inşallah güzel haberlerini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…