- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.661
Ameliyattan 1 hafta miydi 2 hafta sonra miydi neydi doktor kendinizi iyi hissettiğiniz de birliktelik olabilir dedi ama biz ameliyattan 2 gün sonra yapmıştık tabi bizim gibi risk almayın da 1 hafta içinde iyileşiyor kuzum tuvaletine gidebiliyor odadan odaya geçebiliyor sadece eğilip kalkmıyor o kadar yani benim eşim çok korkuyordu korktugum gibi değilmiş çok şükür atlattik gitti dedi ve bizdede ameliyat öncesi %60 ölü ydücanım doktor hareketsiz yani ölü sayısı yüksek dedi buda ameliyat sonrası düzelebilir dedi ameliyat süreci ağrı sizi oluyormu eşim çok umutsuzluğa kapılıyor inşallah seninde olur kucağına alırsın o güzel haberi eşine verirsin darısı isteyen herkese nasip etsin ameliyattan ne zaman sonra birliktelik öneriyor doktor canım
Eşim ameliyat sonrası 3 ay boyunca metacartin kullAndı test vermişti 3 aydan sonra şimdi Nondo kullanıyor canımInşallah canım ameliyatı olsa da rahata kavuşsak ben ilk nenegimi normal yolla oldum ama anensefali teşhisi konuldu almak zorunda kaldılar doktorum sayısı iyi ama hareketsizleri varikosel ortadan kaldırdıktan sonra düzene sokucaz desi ameliyattan sonra ne ilacı kullandı esin
Ayyyy canım benim ya nasıl duygulanmış YÜCE RABBİM ALLAH C. C HAYIRLISIYLA İNŞALLAH SAĞLIKLA kucağınızada almayı nasip eylesin AMİNNNAdam o kadar beklemiyordu ki baştan anlamadı canımKüçük bir hediye paketiyle birlikte not yazmıştım. Ikinciye açıklama yapmam gerekti Sonra beklenen sonuç sarılıp bir süre sadece ağlaştık Hala şokta gerçekten mi deyip durdu
Canım hızlı yavaş hareketli diye hani yazmiyorEki Görüntüle 2081633
Ameliyattan 1 ay öncesindeki son test kızlar.
Harf olarak veriyorlar canım. a hızlı ileri demek o zaten yok sıfır. Yavaş ileri %50 . Yerinde hareketle ve hareketsiz %25Canım hızlı yavaş hareketli diye hani yazmiyor
Çok pahalı değil canım biz ilkini basit ameliyat birde mikrocerrahi olunca damarlar kolaylıkla ayırt ediliyor diye eğitim araştırmada yaptırdık. Birde hep profesör var muhakkak yaparlar dedik ama 6 ay sonra tekrar tahlilleri yapalım bakalım dedik ne görelim solda varikosel devam ediyor sadece 4mm di yaptırmadan önce şimdi 3 mm. Büyük damarlar bağlanmış anladığım kadarıyla diğerleri duruyor. Sağdaki damarda 1,5 mm di 2 falan olmuş. Ben yıkıldım tabi sonra araştır araştır iyi bir hekim bulduk ekstra özel dobler cihazı falan varmış da muayeneye gittik diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin şimdilik vitamin kullanın sonuçlara bakalım ona göre çift taraflı ameliyatınızı ben yaparım çift taraflı varikoseliniz var dedi. Fiyat sormadık ama 7 binle 10 bin arası bekliyoruz 20 bin de dese olacak mecbur. Bak ameliyat bizim 1 senemizi heba etti. Sadece bundada bir hayr vardır diyorum inşallah bende güzel sonuçlar alırım birgün.Çok pahalı canım devlette olsun ameliyatı bizde burdaki arkadaşların geneli de devlet hastanesinde oldu çok şükür gayette memnun kaldık suan ortalama genellikle 4 ay oluyor ameliyat olalı eslerimizin 2 hamilemiz var canım
Aynen diyorum ya hiç takılmayın düştü çıktı kısmına. Allahın izniyle sizlerin de gelecek mucizesiSaskinim valla bizim ilk test bundan iyiydi bana tüp Bebek demişti doktor rabbimmmm sen ne kadar büyüksün mucize bebek resmen
Ay canım benim dün bende ayağım ağrıyor diye gittim doktor hanilrmisin filme yollicam dedi buda bizim sinavimiz canım bu günlerde gelip gecicek inşallah üzülmeKızlar bugün aile hekimime gittim bir kaç tahlil vermek için sonra laboratuvara geçtim kızlar hemen hamilemisin diye sordular ooffffff offf yarama tuz bastılar çok üzüldüm. Önümde de bir kadın vardı hamile 9 aylık karnı vardı suyu fazlaymış sanırım konuşuyor diyor ki suyu az sorun fazla sorun... içimden dedim ki olmasa daha büyük sorun ne güzel var işte.. içinde haraketini falan anlatıyor çok kötü oldum allahım bana da nasip et diye diye geldim.
Offf offf allah hepimizin yardımcısı olsun görüyorum ya içim gidiyor kıskanıyormuyum acaba diyorum yok allah bağışlasın onlara çocuklarını diyorum ve bizlere de nasip etsin allahım. Psikolojim bozuldu sanki.Ay canım benim dün bende ayağım ağrıyor diye gittim doktor hanilrmisin filme yollicam dedi buda bizim sinavimiz canım bu günlerde gelip gecicek inşallah üzülme
Değişme var mı peki ?Eşime doktor bundan yazdı ışte
Tabi canım eski ve yeni sonuçları bur da paylaştım bakabilirsin vede keçi boynuzu pekmezi her gece yatmadan önce 2 kaşık için yattiDeğişme var mı peki ?
Canım sen Kaan Aydos damı tedavi goruyordunuz valla aynı şeyleri bende yaşıyorum...ben bekarken bi çocuğa bakıyordum anne babası ayrılmış 52 gunluktu aldık komsumuzun akrabasiydi 4 yaşında şuan hala bizde onu getirdim yanima 2 aydır bendeydi annem geldi işte goturcek zamanım geçiyordu onla dengem alt üstOfff offf allah hepimizin yardımcısı olsun görüyorum ya içim gidiyor kıskanıyormuyum acaba diyorum yok allah bağışlasın onlara çocuklarını diyorum ve bizlere de nasip etsin allahım. Psikolojim bozuldu sanki.
Birde randevu alıyoruz Ocak 2 çok uzun süreçte veriyorlar bir de bunları bekliyoruz.
Bizde progeny kullanıyoruz canım 14.900 dan 35.800 e yükseldi sayımız bide keçiboynuzu pekmezi içti aradaDeğişme var mı peki ?
Yok canım henüz Kaan hocaya geçemedik. Eşimin test sonuçlarını mail attım dedim bakayım ne diyecek. Varikosele hiç takılmadı normal yolla olur fakat işte bir kaç test söyledi bunlarla birlikte değerlendirilmeli dedi. Bende varikosel alanında iyi bir hekim buldum ilk onda tedavi görüp varikoselden kurtulunca inşallah Kaan hocaya geçiş yapcam. İnan 1 senedir tedavi görüyoruz bir ameliyatı doğru yapmadılar diye bir arpa boyu yol alamadık. Bştanecik eşim de ben ne dersem tamam diyor tekrar ameliyat olurum diyor sen araştır ne isterseniz yaparım diyor. Birde oturup onun mahcubiyetine ağlıyorum.Canım sen Kaan Aydos damı tedavi goruyordunuz valla aynı şeyleri bende yaşıyorum...ben bekarken bi çocuğa bakıyordum anne babası ayrılmış 52 gunluktu aldık komsumuzun akrabasiydi 4 yaşında şuan hala bizde onu getirdim yanima 2 aydır bendeydi annem geldi işte goturcek zamanım geçiyordu onla dengem alt üst
Canımmm rabbim hayırlısını versin çok üzüldüm okurken ameliyat konusunda bi şanssızlık yaşadınız bunlar çözülmicek şeyler değil eşine destek ol suçlu hissediyordur bizler hem duygusal hamde yaradılış olarak daha güçlüyüz manevi yönden ama erkekler duygusal olunca daha çok üzülüyoruz azcık sabır bunları hiçççç yaşamamış gibi olursunuz inşallahYok canım henüz Kaan hocaya geçemedik. Eşimin test sonuçlarını mail attım dedim bakayım ne diyecek. Varikosele hiç takılmadı normal yolla olur fakat işte bir kaç test söyledi bunlarla birlikte değerlendirilmeli dedi. Bende varikosel alanında iyi bir hekim buldum ilk onda tedavi görüp varikoselden kurtulunca inşallah Kaan hocaya geçiş yapcam. İnan 1 senedir tedavi görüyoruz bir ameliyatı doğru yapmadılar diye bir arpa boyu yol alamadık. Bştanecik eşim de ben ne dersem tamam diyor tekrar ameliyat olurum diyor sen araştır ne isterseniz yaparım diyor. Birde oturup onun mahcubiyetine ağlıyorum.çocuk sahibi olamazsak beni bırakabilirsin dedi bir kez kahroldum ben bir tek senin çocuğunu istiyorum dedim bir daha böyle şeyler söyleme dedim de daha birşey demiyor. Ondan çocuğum olsun çok istiyorum ve duaya çok ihtiyacım var. Anlatırken bile ili gözüm iki çeşme. Sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor.
Biraz uzun hikaye canım kadın doğurdu ayrıldılar bakıcı aradı babası ben bakarım dedim iki ay 500tl getirdi sonra getirmedi bizde alışınca veremedik geri babası 5-6 ayda bi geliyor şimdi anneme anne babama baba diyor ben büyüttüm annesi sanıyor beni ama hala diyor bana öyle canımSuskun Ceylan canım çocuk annesinden ayrı sende nasıl durdu 2 ay.. sana da deneyim olmuştur. sen üzülme ben senin hemen çocuk sahibi olacağına çok inanıyorum sende İnan.
Hatta 1 yaşına girdiğinde annesinin numarasını bulup aradım istemedi bana küfür edip kapadı ben yınede 3 defa aradım sonuç alamayınca aramadım bidahada 4 yıl oldu işteSuskun Ceylan canım çocuk annesinden ayrı sende nasıl durdu 2 ay.. sana da deneyim olmuştur. sen üzülme ben senin hemen çocuk sahibi olacağına çok inanıyorum sende İnan.
Ayyy kuzum benim peki annesi hiç gelmiyor mu görmeye babası desen aklına gelince galiba. Bak işte herkesin bir sınavı var Cenab-ı allah ne demiş kimine verir sınarım kimine vermez sınarım. Halimize şükrediyorum yine de en azından çocuğumuzun olma olasılığı var bazılarının 0 olasılık. Çok şükür. Ama bu konuda da çok büyük sevaba giriyorsunuz emin ol sizi çok taktir atım yanlız bırakmayın yavruyu tabi eşin için problem olmuyorsa sende çok sevmişsin belli. Hep annenlerle minkalıyor. Allahım inşallah bunun mükafatını size hayırlı evlat olarak verir.Biraz uzun hikaye canım kadın doğurdu ayrıldılar bakıcı aradı babası ben bakarım dedim iki ay 500tl getirdi sonra getirmedi bizde alışınca veremedik geri babası 5-6 ayda bi geliyor şimdi anneme anne babama baba diyor ben büyüttüm annesi sanıyor beni ama hala diyor bana öyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?