Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hastaneye gittik doktora asilamadan sonra 12. Gün Test yaptık 0,38 mi 0.32 mi ne çıktı hocam dedim oda o zaman olmayıp şimdi olabilir bugün 15. Gün dedi bir bakalım eğer kanda çıkarsa 2 gün sonra bir daha gelip kan verip gebe olup olmadığına bakacaz eğer yoksada havuchavuc yazarak bir kağıt vermiş miydim sperm hızı olması için dedi evet dedim 2 ay boyunca hem doktorun verdiği o x Nondo yu hemde o yazdığım kagittakileri yapin 2 ay boyunca yiyip deneyin sonra tekrar aşılama ondada olmazsa zaten tüp bebek dedi kısacası bugün bebek varsa var yoksa 2 ay boyunca bu dediklerine dikkat edip öyle aşılama yapacakmis kizlar

Kuzum sen istemezsen yapmaz bence tüp bebeği ameliyatın üzerinden 1 sene geçince başlatın acele etme aşılama tüp bebek falan çünki bırak spermler kendini yenilesin gelişsin takviye alın oluruna bırakın daha çok gençsiniz. Birsürü hormonlar veriyorlar vücuduna yumurtalarına yazık. Ama tabii bu sadece benim fikrim. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Yok canım ananesi 11 günlüktü bırakıp gitti bidahada görmedi ben 1 yasında foto cekip fareden yolladım engelledi direk beni kuzum ne bırakması hepimiz çok sevıyoruz babam aklını yıyor annemde aynı bide kız cocugu cilveli oluyor babacım dedimi babamı görmen lazım ben yanıma almak istedim ama babam ve annem vermedi babam ayrı kalamam dedi

A Ataabetull kan mı verdin kuzum? Niye bu kadar acele ediyorsun ameliyatın etkisi için bile bir sene veriyorlar. Yaşınız daha genç normal olmaması için hiçbir neden yok. Ben de en son seçenek tüp diyorum. Zor bir süreç o da.Bakma sen yaptır deyip geçiyor doktorlar sanki basit bir kan testti gibi. Hiç aceleniz yok rahat olun biraz. Melekleriniz sizi bulacak

Canım aşılama içinde erkendi çok acele etme hele tüp Bebek için çok erken bence sizin doktor kendi muayenesimi var yoksa özel hastanedemi calisiyor

Canım aşılama içinde erkendi çok acele etme hele tüp Bebek için çok erken bence sizin doktor kendi muayenesimi var yoksa özel hastanedemi calisiyor
Ozel hastane canım doktor suan değilse 2 ay bekleyin tekrar aşılama yaparız yine olmazsa tüp bebek dedi şimdi hemen tüp bebek demedi aşılama sonrası 12. Gün 0.32 ydi bugün 15. Gün 1.56 kan testim sizce hamilelik var mi doktorum daha dönmedi mesaj attim

Canım hiç hamile kalmadimki bilmiyorum valla ama netten bakım bi

Canım 5 ve üzeri gebelik var demekmiş

A Ataabetull yok canım sanmam geç döllenme bile olsa yine bir miktar yüksek olması gerekiyordu anlaşılabilir derece de ama sen yine doktoruna sor tabi. Ve de ablaların olarak bizleri de dinle olur mu eve geçince yazdıklarımızı oku ortak bir karar alarak sana aşılama ve tüp bebeği bir süre önermiyoruz. hiç merak etme bebişlerimiz olacak bak ben ne kadardır bekliyorum ve biraz daha beklemem gerekiyor bu iş sabır işi belki tüp bebek yaptırsan olacak ama belki de olmayacak bu riski 4 ay sonra bile olsa göze alma değerlerinin İyileştiğini gör ve tam anlamıyla içine sindiği zaman ne yapmak istiyorsan onu yap ama o zamana kadar buna bile gerek kalmadan bebeşin gelecek sana hiç belli olmaz. Bura da çok okudum birsürü kişi başarısız tüp bebekleri görmüşler şimdi ilaç tedavisiyle değer düzeltmeye çalışıyorlar. Sabretmemiz gerek sadece biraz daha.

Haklısınız canım sabır dileyip beklecegiz

Bizde randevu aldık Ocak 2 ye şaka gibi eşim test için yine bir randevu olacak onuda allah bilir ne zamana verirler. Bakalım ilaçlar etkisini ne kadar göstermiş.

A Ataabetull adetini bir bekle canım. O zaman konuşuruz yine. Ve evet sakin olun biraz rahat bırakın kendinizi. Yoğunlaşma üzerine sen zevkini çıkararak devam et normal hayatına. Zaten çalacak kapını o güzel sürpriz

Amin canım hayırlısıyla inşallah cuma günü tekrar kan verecem iste en geç cuma gününe adet olacam zaten bu arada bugün uyandigimda sağ kasığımda kramp giriyor gibi batıyor gibi bir ağrı vardı 10 dk falan sürdü sonra geçti

Kızlar doktorumla konuştum negatif dedi 5 ve üstü gebelik var demek dedi hocam 12. Gün 0.32ydi şimdi 1.56 dedim bizim için 5 ve üstü önemli dedi pazardan carsambaya bu kadar arttı ben yinede cuma günü bir daha kan verecem kızlar ama eğer adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…