- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.681
Kuzum sen istemezsen yapmaz bence tüp bebeği ameliyatın üzerinden 1 sene geçince başlatın acele etme aşılama tüp bebek falan çünki bırak spermler kendini yenilesin gelişsin takviye alın oluruna bırakın daha çok gençsiniz. Birsürü hormonlar veriyorlar vücuduna yumurtalarına yazık. Ama tabii bu sadece benim fikrim. Allah yardımcımız olsun inşallah.Kızlar hastaneye gittik doktora asilamadan sonra 12. Gün Test yaptık 0,38 mi 0.32 mi ne çıktı hocam dedim oda o zaman olmayıp şimdi olabilir bugün 15. Gün dedi bir bakalım eğer kanda çıkarsa 2 gün sonra bir daha gelip kan verip gebe olup olmadığına bakacaz eğer yoksada havuchavuc yazarak bir kağıt vermiş miydim sperm hızı olması için dedi evet dedim 2 ay boyunca hem doktorun verdiği o x Nondo yu hemde o yazdığım kagittakileri yapin 2 ay boyunca yiyip deneyin sonra tekrar aşılama ondada olmazsa zaten tüp bebek dedi kısacası bugün bebek varsa var yoksa 2 ay boyunca bu dediklerine dikkat edip öyle aşılama yapacakmis kizlar
Yok canım ananesi 11 günlüktü bırakıp gitti bidahada görmedi ben 1 yasında foto cekip fareden yolladım engelledi direk beni kuzum ne bırakması hepimiz çok sevıyoruz babam aklını yıyor annemde aynı bide kız cocugu cilveli oluyor babacım dedimi babamı görmen lazım ben yanıma almak istedim ama babam ve annem vermedi babam ayrı kalamam dediAyyy kuzum benim peki annesi hiç gelmiyor mu görmeye babası desen aklına gelince galiba. Bak işte herkesin bir sınavı var Cenab-ı allah ne demiş kimine verir sınarım kimine vermez sınarım. Halimize şükrediyorum yine de en azından çocuğumuzun olma olasılığı var bazılarının 0 olasılık. Çok şükür. Ama bu konuda da çok büyük sevaba giriyorsunuz emin ol sizi çok taktir atım yanlız bırakmayın yavruyu tabi eşin için problem olmuyorsa sende çok sevmişsin belli. Hep annenlerle minkalıyor. Allahım inşallah bunun mükafatını size hayırlı evlat olarak verir.
Canım aşılama içinde erkendi çok acele etme hele tüp Bebek için çok erken bence sizin doktor kendi muayenesimi var yoksa özel hastanedemi calisiyorKızlar hastaneye gittik doktora asilamadan sonra 12. Gün Test yaptık 0,38 mi 0.32 mi ne çıktı hocam dedim oda o zaman olmayıp şimdi olabilir bugün 15. Gün dedi bir bakalım eğer kanda çıkarsa 2 gün sonra bir daha gelip kan verip gebe olup olmadığına bakacaz eğer yoksada havuchavuc yazarak bir kağıt vermiş miydim sperm hızı olması için dedi evet dedim 2 ay boyunca hem doktorun verdiği o x Nondo yu hemde o yazdığım kagittakileri yapin 2 ay boyunca yiyip deneyin sonra tekrar aşılama ondada olmazsa zaten tüp bebek dedi kısacası bugün bebek varsa var yoksa 2 ay boyunca bu dediklerine dikkat edip öyle aşılama yapacakmis kizlar
Ozel hastane canım doktor suan değilse 2 ay bekleyin tekrar aşılama yaparız yine olmazsa tüp bebek dedi şimdi hemen tüp bebek demedi aşılama sonrası 12. Gün 0.32 ydi bugün 15. Gün 1.56 kan testim sizce hamilelik var mi doktorum daha dönmedi mesaj attimCanım aşılama içinde erkendi çok acele etme hele tüp Bebek için çok erken bence sizin doktor kendi muayenesimi var yoksa özel hastanedemi calisiyor
Canım hiç hamile kalmadimki bilmiyorum valla ama netten bakım biOzel hastane canım doktor suan değilse 2 ay bekleyin tekrar aşılama yaparız yine olmazsa tüp bebek dedi şimdi hemen tüp bebek demedi aşılama sonrası 12. Gün 0.32 ydi bugün 15. Gün 1.56 kan testim sizce hamilelik var mi doktorum daha dönmedi mesaj attim
Canım 5 ve üzeri gebelik var demekmişOzel hastane canım doktor suan değilse 2 ay bekleyin tekrar aşılama yaparız yine olmazsa tüp bebek dedi şimdi hemen tüp bebek demedi aşılama sonrası 12. Gün 0.32 ydi bugün 15. Gün 1.56 kan testim sizce hamilelik var mi doktorum daha dönmedi mesaj attim
Yine negatif o zaman ama doktor 12.gun cikmayip bugün çıkabilir sonuçta demistu doktor bir donseydiCanım 5 ve üzeri gebelik var demekmiş
Hadi ya acaba geç döllenme olmuş olabilirmiA Ataabetull Bir dahaki aya inşallah kuzum. 5 üzeri gebelik oluyor. Bazı yerlerde de referans değeri 10
Haklısınız canım sabır dileyip beklecegizA Ataabetull yok canım sanmam geç döllenme bile olsa yine bir miktar yüksek olması gerekiyordu anlaşılabilir derece de ama sen yine doktoruna sor tabi. Ve de ablaların olarak bizleri de dinle olur mu eve geçince yazdıklarımızı oku ortak bir karar alarak sana aşılama ve tüp bebeği bir süre önermiyoruz.hiç merak etme bebişlerimiz olacak bak ben ne kadardır bekliyorum ve biraz daha beklemem gerekiyor bu iş sabır işi belki tüp bebek yaptırsan olacak ama belki de olmayacak bu riski 4 ay sonra bile olsa göze alma değerlerinin İyileştiğini gör ve tam anlamıyla içine sindiği zaman ne yapmak istiyorsan onu yap ama o zamana kadar buna bile gerek kalmadan bebeşin gelecek sana hiç belli olmaz. Bura da çok okudum birsürü kişi başarısız tüp bebekleri görmüşler şimdi ilaç tedavisiyle değer düzeltmeye çalışıyorlar. Sabretmemiz gerek sadece biraz daha.
Az daha canım birbirimize destek ola ola hamiş kalcaz inşallah hepbirlikte.Haklısınız canım sabır dileyip beklecegiz
Amin hayırlısıyla inşallah canım benimAz daha canım birbirimize destek ola ola hamiş kalcaz inşallah hepbirlikte.
Amin canım hayırlısıyla inşallah cuma günü tekrar kan verecem iste en geç cuma gününe adet olacam zaten bu arada bugün uyandigimda sağ kasığımda kramp giriyor gibi batıyor gibi bir ağrı vardı 10 dk falan sürdü sonra geçtiA Ataabetull adetini bir bekle canım. O zaman konuşuruz yine. Ve evet sakin olun biraz rahat bırakın kendinizi. Yoğunlaşma üzerine sen zevkini çıkararak devam et normal hayatına. Zaten çalacak kapını o güzel sürpriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?