Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar eşim randevu aldı pazartesi günü olucak yalnız ameliyat öncesi hangi tahlilleri yaptiriyorlar birde genel anestezi mi lokal anestezi mi yapiyorlar

Kızlar eşim randevu aldı pazartesi günü olucak yalnız ameliyat öncesi hangi tahlilleri yaptiriyorlar birde genel anestezi mi lokal anestezi mi yapiyorlar
Belden aşağı uyusturuyorlar canım eks çekiliyor kan veriliyor ciğer filmi çekiliyor bişe daha vardı unuttum zaten doktor yönlendiriyor canım yanına beli bol eşofman geniş iç çamasırı atlet al sallama çay nescafe su al ameliyattan sonra çişini yapması için onlardan içiyor bide azcık ayıp olcak ama büyük çişini evde yapmaya çalışsın yoksa belden aşağı uyustugu için altına kaçırabilir rezil olma orda kağıt avlu terlik ıslak mendil bunları

Canım rabbim inşallah gönlune göre versin

Tamam canım dediklerini yapicam :) desene bi okadar da tahlillere gidiyor para :)

Kuzum biz ameliyat olduğumuzda sadece kan tahlili istediler anestezi de bir problem çıkmasın diye diğerlerini istememişlerdi sizden neden istediler acaba.

Canım pazartesi ameliyat olacaksa pazar günü mutlaka buraya bir sana bazı onerimiz olacak benim eşim biraz sıkıntılı geçti desem yeridir çok şükür ameliyat sonrası bir sorun yok ama uçuştuğu için birkaç bilgi vereceğim

Ameliyattan sonra kaçıncı ayda düzelme oldu canım artma ne kadar oldu
Canım 3 ay sonra doktor tekrar test istiyor ozaman belli oluyor düzelme için 6 Ayla 1 yıl içersinde duzeliyor tabi rabbim bilir bak bı arkadaşımız ameliyattan 2 ay sonra hamile kaldı bizim 4 ay oldu henüz hiç hamile kalamadim

Hadi hayırlısı inşallah biran önce sende olursun güzel haberlerini alırız canım

Ameliyattan sonra kaçıncı ayda düzelme oldu canım artma ne kadar oldu
Ameliyatin 3. Ayinda kontrole gidicektik canim. Kontrole gitmeden 1 gun once hamile oldugumu ogrendim:) kendi doktorum gebelik olusmus sonucta gitmeyin diyince esimde vazgecti. Ameliyat eden doktorda gebelik olursa kontole gelmenize gerek yok demisti. Bizde gitmedik. Bilmiyoruz yani ne kadarlik bir duzelme oldugunu.

Ay ne güzel yaaaaa darısı başımıza inşallah:) sizin spermde ölü sayısı kaçtı canım bizim %75

Eşim varikosel ameliyatı oldu olan hareketli sayımızda 0 a düştü 2 senedir yemediği içmediği şey kalmadı 0 düzelmiyor iyi düşünün derim bir çok kişininde öyle olmuş başka doktorlara da görünsün biz tek doktorla hemen ameliyata tamam dedik çok pişman olduk .. hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…