- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.721
Canım eğer tamamen iyilesmezse 2. Çocuk için tekrar ameliyat gerekebilir ilacını kullanıp düzelmesi lazım varikosel tekrarlayan bir şey duzelmedikten sonra ALLAH C. C korusun tekrarlayabilirAmeliyatin 3. Ayinda kontrole gidicektik canim. Kontrole gitmeden 1 gun once hamile oldugumu ogrendim:) kendi doktorum gebelik olusmus sonucta gitmeyin diyince esimde vazgecti. Ameliyat eden doktorda gebelik olursa kontole gelmenize gerek yok demisti. Bizde gitmedik. Bilmiyoruz yani ne kadarlik bir duzelme oldugunu.
Canım yazını okuyunca çok üzüldüm YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH düzeltir eslerimizi herşey bir imtihan sabır edip beklememiz gerekiyor benim eşimin değerleri çok düşüktü burda paylaştım zaten ameliyat sonrası ilaçları kullanırken her gece yatmadan önce 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi 2 kasıkta çerez tatlısı (ballı çerez) yedirdim şükürler olsun 3 milyondan 16 milyona çıktı ama hala ileri hareketli veya hareketli sayımız düşük zamanla hayırlısıyla inşallah düzelecek eşim sigara kullanıyorsa biraksin pekmez falan yesin burada paylaştım doktirumuz önerdi küçük bir not paylaştımEşim varikosel ameliyatı oldu olan hareketli sayımızda 0 a düştü 2 senedir yemediği içmediği şey kalmadı 0 düzelmiyor iyi düşünün derim bir çok kişininde öyle olmuş başka doktorlara da görünsün biz tek doktorla hemen ameliyata tamam dedik çok pişman olduk .. hayırlı geceler
Biz de özel klinik gibi bir yerde olduk. Çok kapsamlı hastane gibi değildi yani. Hiç tahlil test falan yapmadılar. Tansiyon ve nabızı kontrol ettiler birkaç defa o kadar.Kuzum biz ameliyat olduğumuzda sadece kan tahlili istediler anestezi de bir problem çıkmasın diye diğerlerini istememişlerdi sizden neden istediler acaba.
Canım sağol Allah razı olsun .. eşim neler yemedi ki :) keçi boynuzu kaç şişe bitti bilmiyorum bile çakşır incir keçi boynuzu kürü macun havuç suyu aklıma gelmeyen bir sürü şey denedik .. hareketli düzelmiyor sayı normal zaten .. şimdi tüp bebek yaptırdık embriyolarım pgt testine gitti sonucunu bekliyoruz sağlıklı gelirse transer olacağım inşallahCanım yazını okuyunca çok üzüldüm YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH düzeltir eslerimizi herşey bir imtihan sabır edip beklememiz gerekiyor benim eşimin değerleri çok düşüktü burda paylaştım zaten ameliyat sonrası ilaçları kullanırken her gece yatmadan önce 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi 2 kasıkta çerez tatlısı (ballı çerez) yedirdim şükürler olsun 3 milyondan 16 milyona çıktı ama hala ileri hareketli veya hareketli sayımız düşük zamanla hayırlısıyla inşallah düzelecek eşim sigara kullanıyorsa biraksin pekmez falan yesin burada paylaştım doktirumuz önerdi küçük bir not paylaştım
Bunlara dikkat edin dedi et kesinlikle yasal bu hızı düşürüyor dedi ve diğer şeylerde burada yazıyor bakEki Görüntüle 2082058 Eki Görüntüle 2082058
Canım ameliyat olduktan sonra esinde hala varikosel varmı devam ediyormu.... çünkü varikosel ameliyatı spermleri yok etmez ameliyat olmazsa spermler sıfıra düşebilir evet iyilisme surecinde bazı değişimler yapabilir fakat varikosel ortadan kalktığında yaklaşık bir yıl sonra spermler normala döner sen bı araştır büyük ihtimalle sizin farklı sorununuzda vardır sonucda varikosel yani genişleyen damarın ordan alınması farklı bı yerde uretilin spermi sıfıra düşürmez iyi araştır canımCanım sağol Allah razı olsun .. eşim neler yemedi ki :) keçi boynuzu kaç şişe bitti bilmiyorum bile çakşır incir keçi boynuzu kürü macun havuç suyu aklıma gelmeyen bir sürü şey denedik .. hareketli düzelmiyor sayı normal zaten .. şimdi tüp bebek yaptırdık embriyolarım pgt testine gitti sonucunu bekliyoruz sağlıklı gelirse transer olacağım inşallah
Tatlım sen naptın adet oldunmuCanım eğer tamamen iyilesmezse 2. Çocuk için tekrar ameliyat gerekebilir ilacını kullanıp düzelmesi lazım varikosel tekrarlayan bir şey duzelmedikten sonra ALLAH C. C korusun tekrarlayabilir
Bütün testleri yapıldı canım malesef anlayamadık artık tüp yaptık zaten normalde ağrsıda yoktu ameliyattan sonra adamın ağrısıda başladı .. kötü bir yerde seğil medicalparkta yaptırdık bilmiyorum artık neden böyle olduCanım ameliyat olduktan sonra esinde hala varikosel varmı devam ediyormu.... çünkü varikosel ameliyatı spermleri yok etmez ameliyat olmazsa spermler sıfıra düşebilir evet iyilisme surecinde bazı değişimler yapabilir fakat varikosel ortadan kalktığında yaklaşık bir yıl sonra spermler normala döner sen bı araştır büyük ihtimalle sizin farklı sorununuzda vardır sonucda varikosel yani genişleyen damarın ordan alınması farklı bı yerde uretilin spermi sıfıra düşürmez iyi araştır canım
Ağrı bizimde ameliyat sonrası oldu halada agriyor diyor doktora sorduk ağrı kesici icicek dedi şuan yapildimi tüp Bebek sürecini anlattı bize bilgilenelim canimBütün testleri yapıldı canım malesef anlayamadık artık tüp yaptık zaten normalde ağrsıda yoktu ameliyattan sonra adamın ağrısıda başladı .. kötü bir yerde seğil medicalparkta yaptırdık bilmiyorum artık neden böyle oldu
Yok canım daha değil yarın veya cumartesi batTatlım sen naptın adet oldunmu
Çok şükür canım dikkat et kendine iş falan yapma yat dinlen keyfini çıkar sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın inşallah canımKızlar kan verdim bugün. Şükür artmış. Dua edin haftaya keseyi görelim. Bu süreçte ayrı stresli. Inşallah yakın zamanda bu telaşları hepiniz yaşarsınız hep birlikte destekle yürürüz bu yolda
Ah canım inşallah sende bize dua et inşallah bizimde bebişlerimiz olur.Kızlar kan verdim bugün. Şükür artmış. Dua edin haftaya keseyi görelim. Bu süreçte ayrı stresli. Inşallah yakın zamanda bu telaşları hepiniz yaşarsınız hep birlikte destekle yürürüz bu yolda
Inşallah canım. Biraz daha özenli olacağım bundan sonra. Şimdiden uzandım dinlemiyorumÇok şükür canım dikkat et kendine iş falan yapma yat dinlen keyfini çıkar sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın inşallah canım
Şu süreci sağlıkla atlatalım hepinizin adına tek tek 70 bin lem yelid okuyacağım inşallahAh canım inşallah sende bize dua et inşallah bizimde bebişlerimiz olur.
Güzel yürekli arkadaşım Allah razı oldu rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahŞu süreci sağlıkla atlatalım hepinizin adına tek tek 70 bin lem yelid okuyacağım inşallah
Kuzum benim. Bizler hem yol arkadaşı gende din kardeşiyiz ve birbirimize yaptığımız dualar allah katında daha makbul oluyormuş. Bende senin için ve diğer arkadaşlarım için her ibadetten sonra dua ediyorum dualarıma sizleri de katıyorum. Allahım bizlere de sağlıklı evlatlar versin de bebeklerimizin gelişimlerini odalarını kıyafetlerini konuşalım istiyorum.Şu süreci sağlıkla atlatalım hepinizin adına tek tek 70 bin lem yelid okuyacağım inşallah
Amin canım benim hayırlısıyla inşallahKızlar kan verdim bugün. Şükür artmış. Dua edin haftaya keseyi görelim. Bu süreçte ayrı stresli. Inşallah yakın zamanda bu telaşları hepiniz yaşarsınız hep birlikte destekle yürürüz bu yolda
Aminnn hayırlısıyla inşallah bu dualarimiz ın hepsi kabul olur inşallah canım benimKuzum benim. Bizler hem yol arkadaşı gende din kardeşiyiz ve birbirimize yaptığımız dualar allah katında daha makbul oluyormuş. Bende senin için ve diğer arkadaşlarım için her ibadetten sonra dua ediyorum dualarıma sizleri de katıyorum. Allahım bizlere de sağlıklı evlatlar versin de bebeklerimizin gelişimlerini odalarını kıyafetlerini konuşalım istiyorum.
Canım ameliyattan sonra acı çektimi esin şişlik morarma oldu mu etrafimizdakilerdr bunlar olmuş borde kaç dakika surdu ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?