- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.741
Bizimki 1 saat 5 dk sürdü ama genellikle 30 dk veya 40 dk sürüyormuş birtek esiminki uzun sürdü vede hayır olmadı 1 hafta sonra dikişleri alınıyor zaten eşim çok arastirdi internetten videolar izledi strese girdi çok korkuyordu farkediyordum çok şükür korktuğu gibi geçmedi şükürler olsun YÜCE RABBİM e atlattık o günleri böyle ışte canımCanım ameliyattan sonra acı çektimi esin şişlik morarma oldu mu etrafimizdakilerdr bunlar olmuş borde kaç dakika surdu ameliyat
Çok teşekkür ederim canım benim bakalım hayırlısı artık bizimki ne kadar sürecekBizimki 1 saat 5 dk sürdü ama genellikle 30 dk veya 40 dk sürüyormuş birtek esiminki uzun sürdü vede hayır olmadı 1 hafta sonra dikişleri alınıyor zaten eşim çok arastirdi internetten videolar izledi strese girdi çok korkuyordu farkediyordum çok şükür korktuğu gibi geçmedi şükürler olsun YÜCE RABBİM e atlattık o günleri böyle ışte canım
Acı olayı pek olmadı canım. Ilk bir hafta kadar şişlik vardı hatta endişe etmiştim bende. Sonra kontrolde doktor normal geçecek dedi ve gerçekten bir iki güne geçti. Dikiş yerlerinde kızarıklık oluyor sadece. 40 dk kadar sürdü ameliyat. Aynı gün akşamda çıktık. Anestezinin etkisi geçtiğinde izin veriyorlar eve gitmeye.Canım ameliyattan sonra acı çektimi esin şişlik morarma oldu mu etrafimizdakilerdr bunlar olmuş borde kaç dakika surdu ameliyat
Canim bizim %76 ölü 20milyon sperm sayısı doğal yolla gebelik olur mu ameliyat sonrası düzelme çok oluyor muAcı olayı pek olmadı canım. Ilk bir hafta kadar şişlik vardı hatta endişe etmiştim bende. Sonra kontrolde doktor normal geçecek dedi ve gerçekten bir iki güne geçti. Dikiş yerlerinde kızarıklık oluyor sadece. 40 dk kadar sürdü ameliyat. Aynı gün akşamda çıktık. Anestezinin etkisi geçtiğinde izin veriyorlar eve gitmeye.
Hareket artarsa neden olmasın canım. Ameliyatında çoğu kişiye faydası olmuş. Ameliyat dışında vitamin falanda verecektir doktorun. Keçiboynuzu pekmezi ya da tozu, incir, ceviz kullanın. Nohutu önermiş neredeyse herkesin doktoru. Bunlara dikkat ederseniz düzelir Allahın izniyleCanim bizim %76 ölü 20milyon sperm sayısı doğal yolla gebelik olur mu ameliyat sonrası düzelme çok oluyor mu
Ay inşallah canım yaa biran önce olsunda gelismeleri haberdar ederim sizeHareket artarsa neden olmasın canım. Ameliyatında çoğu kişiye faydası olmuş. Ameliyat dışında vitamin falanda verecektir doktorun. Keçiboynuzu pekmezi ya da tozu, incir, ceviz kullanın. Nohutu önermiş neredeyse herkesin doktoru. Bunlara dikkat ederseniz düzelir Allahın izniyle
Ameliyat sonrası hiç sıkıntı olmuyor canım bizde dikis yoktu pansumanada gitmedik evdede yapmadık zaten kasikdan küçük bı yer kesiliyor fıtık ameliyatı gibi canimAy inşallah canım yaa biran önce olsunda gelismeleri haberdar ederim size
Ameliyattan sonra anestezinin etkisi gecince nerdeyse hic agri hissetmedi. Şişkikte olmadi. Pansumanlarini ben yaptim zaten. Cok dikkat ettim mikrop kapmasin diye. Yarim saatte cikti ameliyattan canm.Canım ameliyattan sonra acı çektimi esin şişlik morarma oldu mu etrafimizdakilerdr bunlar olmuş borde kaç dakika surdu ameliyat
Hayırlı sabahlar canım CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN inşallahGünaydın hayırlı cumalar Kızlar
bzimde 3milyondu sayısı şimdi 10 milyon oldu. keçiboynuzu kürü kullandım pekmezideTabi canım eski ve yeni sonuçları bur da paylaştım bakabilirsin vede keçi boynuzu pekmezi her gece yatmadan önce 2 kaşık için yatti
o dediğinizi doktor mu veriyor illa peki. bize nondo x 2 kutu daha kullanın dedi 3 4 aya düzelir belki normal hamile kalırsın dedi ama :/Bizde progeny kullanıyoruz canım 14.900 dan 35.800 e yükseldi sayımız bide keçiboynuzu pekmezi içti arada
Canım diğer tarafa yazmışsın ama ora da çok aktif değişim. İlk 3 ayda hamile kalan çok yok ama var. Ama stres yaparsanız olmaz sabırla tedaviye devam. Neler kullanıyor sunun?Günaydın arkadaşlar bende burda yemiyim benım doğal yolla 8 yaşında oğlum var iki senedir ikinci olmuyodu ben çok doktora gittim bişey yok dediler fakat sonunda eşim gitti ve sol varikosel 3.derece ve ameliyat oldu 30kasımda bekliyoruz bakalım sayı ve ileri hızlı iyi morfolojiyi bozmus bide enfeksiyon Barbaros inş hayırlı haberler yazarım buraya
Canım valla biz ameliyat öncesinden beri keçi boynuzu özü içiyoruz içine arı sütü kattım bi küçük şişe bide ovulasyonla yumurtlama takibi yapıorum bide çakşır kökü demliyorum içiyo bende içiyorum yumurtaları büyütüyormuş tabi hayırlısı artık adet bitiminden beri düenli çalışıyoruz allahtan hayırlısı artıkCanım diğer tarafa yazmışsın ama ora da çok aktif değişim. İlk 3 ayda hamile kalan çok yok ama var. Ama stres yaparsanız olmaz sabırla tedaviye devam. Neler kullanıyor sunun?
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalıKızlar akıntım başladı ovülasyon geldi galiba. Kim bilir belki olur bu değerlerle zor ama eşime kıyamıyorum çok ümitli hatta hesapladı üç günlük perhiz bile yaptı pvülasyona denk gelsin diye.
1 sene oldu fakat ameliyat tam başarılı olamadı tekrar olma ihtimalimiz var. Bizim de sınavımız bu işte 15 aydır bekliyoruz.Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?