Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bzimde 3milyondu sayısı şimdi 10 milyon oldu. keçiboynuzu kürü kullandım pekmezide
Ameliyat öncesi 3.200 milyondu ameliyat sonrası 16.200 milyon sperm oldu
Ama biz
metacartin 3 ay kullandık
Gece yatmadan önce 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi ve çerez tatlısı yedi
Sadece bunlar ı yaptı canım başka hiç birşey yapmadı sonucumuz böyle şükürler olsun tabi hayırlısıyla inşallah daha da yükselecek YÜCE RABBİM ALLAH C. C İZNİYLE

o dediğinizi doktor mu veriyor illa peki. bize nondo x 2 kutu daha kullanın dedi 3 4 aya düzelir belki normal hamile kalırsın dedi ama :/
Canım bize ameliyat olunca 3 ay boyunca metacartin kullanın dedi kullandık spermiogram için gittik ve bize tekrar 3 ay daha metacartin yazacağım dedi hocam hayır yazmayın alerji yaptı eşimin vücudunda yaralar çıktı 3 ay boyunca kullanınca belki alerji yapmıştır dedim o zaman metacartin yazmıyorum X Nondo yazıyorum bunu kullanacaksınız dedi böyle ışte canım suan ameliyatın 4. Ayindayiz ve X Nondo kullaniyoruz

Kızlar akıntım başladı ovülasyon geldi galiba. Kim bilir belki olur bu değerlerle zor ama eşime kıyamıyorum çok ümitli hatta hesapladı üç günlük perhiz bile yaptı pvülasyona denk gelsin diye.
Hadi bakalım kolay gelsin O akıntıyı kaçırmayın kuzum. Hemen kalkma, yastığı unutma

Hayırlısıyla inşallah. Bütün bunlara devam et ve en önemlisi rahat olun. Çok stres negatif etki yapıyor

Anladım canım inşallah olur bi an önce. bizde 3 aydır kullanıyoruz bakalım artma oldu ilk gittiğimizden bu yana bakalım

Hadi bakalım kolay gelsin O akıntıyı kaçırmayın kuzum. Hemen kalkma, yastığı unutma
Evet bende öyle yapıcam. Zaten eşimin sıvılaşma süresi 65 dk onuda kafama takıyorum. Spermler çözülüp gidemiyor ki. Eşimde diyor acaba bizim yumurta ve spermde uyuşmazlık mı var. Olabilir mi? Yada tüplerim mi kapalı bilmiyorum ki canım çok sıkılıyor..

Olumsuz şeyler getirme canım aklıma. Tüplere baktırabilirsin biliyorsun rahim filminden sonrada hamile kalan çok. Faydası olur yani hem de soru işareti kalmaz aklında

Kızlar akıntım başladı ovülasyon geldi galiba. Kim bilir belki olur bu değerlerle zor ama eşime kıyamıyorum çok ümitli hatta hesapladı üç günlük perhiz bile yaptı pvülasyona denk gelsin diye.
Canım bizde başlıyoruz çalışmalara ovilasyon testi aldım yarın başlıyoruz üzülme hersey güzel olucak

Olumsuz şeyler getirme canım aklıma. Tüplere baktırabilirsin biliyorsun rahim filminden sonrada hamile kalan çok. Faydası olur yani hem de soru işareti kalmaz aklında
Evet canım biliyorum. Baktırmakta istiyorum fakat eşimde biraz gelişme olsun da baktırayım çünkü gebe kalma olasılığı artıyor ya bende riske atmak istemedim açıkcası.

Miktar 4.0 PH 9.0. Likefikasyon süresi 20. Viskozite normal. Görünüm. Beyaz opak. 1. Saatte hareketli yüzdesi. %75. Hızlı ileri %55 yavaş. %15 yerinde. %5. Hareketsiz %25. Sperm yoğunluğu 37.400 milyon. Anormal morfoloji%76. Yuvarlak hücre 1.800.000. Lökosit 200.000

Canım bizde başlıyoruz çalışmalara ovilasyon testi aldım yarın başlıyoruz üzülme hersey güzel olucak
Biz de bugünden ihtiyaten iki günde bir :) bende yumurta tembelliği de olabilir çünkü hep ileri atarak adet oluyorum. Ahh ahhh miniğim gelsin bak ne yapacağım onu.. bacaklarını ısırcam poposuna poposuna vurcam böyle bir savaşçı anneyi nasılsa bekletiyor nazlı nazlı uğraştırıyor. Bebeğim benim annesinin kuzusu..

Evet canım biliyorum. Baktırmakta istiyorum fakat eşimde biraz gelişme olsun da baktırayım çünkü gebe kalma olasılığı artıyor ya bende riske atmak istemedim açıkcası.
İleri hız kaç canım sizin?Inşallah o birtane hızlı kahraman çıkar bu ay sahneyeYeni yılın en güzel hediyesini verir size

Anladığım kadarıyla %24 normal sperm var. Diğer değerleriniz çok güzel. Lokösit tedavi edilebilir. Morfoloji için pycnogenolu araştırıp kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…