- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.761
Ameliyat öncesi 3.200 milyondu ameliyat sonrası 16.200 milyon sperm oldubzimde 3milyondu sayısı şimdi 10 milyon oldu. keçiboynuzu kürü kullandım pekmezide
Canım bize ameliyat olunca 3 ay boyunca metacartin kullanın dedi kullandık spermiogram için gittik ve bize tekrar 3 ay daha metacartin yazacağım dedi hocam hayır yazmayın alerji yaptı eşimin vücudunda yaralar çıktı 3 ay boyunca kullanınca belki alerji yapmıştır dedim o zaman metacartin yazmıyorum X Nondo yazıyorum bunu kullanacaksınız dedi böyle ışte canım suan ameliyatın 4. Ayindayiz ve X Nondo kullaniyoruzo dediğinizi doktor mu veriyor illa peki. bize nondo x 2 kutu daha kullanın dedi 3 4 aya düzelir belki normal hamile kalırsın dedi ama :/
Hadi bakalım kolay gelsinKızlar akıntım başladı ovülasyon geldi galiba. Kim bilir belki olur bu değerlerle zor ama eşime kıyamıyorum çok ümitli hatta hesapladı üç günlük perhiz bile yaptı pvülasyona denk gelsin diye.
Hayırlısıyla inşallah. Bütün bunlara devam et ve en önemlisi rahat olun. Çok stres negatif etki yapıyorCanım valla biz ameliyat öncesinden beri keçi boynuzu özü içiyoruz içine arı sütü kattım bi küçük şişe bide ovulasyonla yumurtlama takibi yapıorum bide çakşır kökü demliyorum içiyo bende içiyorum yumurtaları büyütüyormuş tabi hayırlısı artık adet bitiminden beri düenli çalışıyoruz allahtan hayırlısı artık
Anladım canım inşallah olur bi an önce. bizde 3 aydır kullanıyoruz bakalım artma oldu ilk gittiğimizden bu yana bakalımCanım bize ameliyat olunca 3 ay boyunca metacartin kullanın dedi kullandık spermiogram için gittik ve bize tekrar 3 ay daha metacartin yazacağım dedi hocam hayır yazmayın alerji yaptı eşimin vücudunda yaralar çıktı 3 ay boyunca kullanınca belki alerji yapmıştır dedim o zaman metacartin yazmıyorum X Nondo yazıyorum bunu kullanacaksınız dedi böyle ışte canım suan ameliyatın 4. Ayindayiz ve X Nondo kullaniyoruz
Evet bende öyle yapıcam. Zaten eşimin sıvılaşma süresi 65 dk onuda kafama takıyorum. Spermler çözülüp gidemiyor ki. Eşimde diyor acaba bizim yumurta ve spermde uyuşmazlık mı var. Olabilir mi? Yada tüplerim mi kapalı bilmiyorum ki canım çok sıkılıyor..Hadi bakalım kolay gelsinO akıntıyı kaçırmayın kuzum. Hemen kalkma, yastığı unutma
Olumsuz şeyler getirme canım aklıma. Tüplere baktırabilirsin biliyorsun rahim filminden sonrada hamile kalan çok. Faydası olur yani hem de soru işareti kalmaz aklındaEvet bende öyle yapıcam. Zaten eşimin sıvılaşma süresi 65 dk onuda kafama takıyorum. Spermler çözülüp gidemiyor ki. Eşimde diyor acaba bizim yumurta ve spermde uyuşmazlık mı var. Olabilir mi? Yada tüplerim mi kapalı bilmiyorum ki canım çok sıkılıyor..
Evet canım doktor verdi biraz pahalı ama baya faydası olduo dediğinizi doktor mu veriyor illa peki. bize nondo x 2 kutu daha kullanın dedi 3 4 aya düzelir belki normal hamile kalırsın dedi ama :/
Canım bizde başlıyoruz çalışmalara ovilasyon testi aldım yarın başlıyoruzKızlar akıntım başladı ovülasyon geldi galiba. Kim bilir belki olur bu değerlerle zor ama eşime kıyamıyorum çok ümitli hatta hesapladı üç günlük perhiz bile yaptı pvülasyona denk gelsin diye.
At canım bildiğimiz kadar yorum yaparizkızlar eşimin testini atsam yorumlarmısınız peki
Evet canım biliyorum. Baktırmakta istiyorum fakat eşimde biraz gelişme olsun da baktırayım çünkü gebe kalma olasılığı artıyor ya bende riske atmak istemedim açıkcası.Olumsuz şeyler getirme canım aklıma. Tüplere baktırabilirsin biliyorsun rahim filminden sonrada hamile kalan çok. Faydası olur yani hem de soru işareti kalmaz aklında
Hadi bakalım kolay gelsinCanım bizde başlıyoruz çalışmalara ovilasyon testi aldım yarın başlıyoruzüzülme hersey güzel olucak
Biz de bugünden ihtiyaten iki günde bir :) bende yumurta tembelliği de olabilir çünkü hep ileri atarak adet oluyorum. Ahh ahhh miniğim gelsin bak ne yapacağım onu.. bacaklarını ısırcam poposuna poposuna vurcam böyle bir savaşçı anneyi nasılsa bekletiyor nazlı nazlı uğraştırıyor. Bebeğim benim annesinin kuzusu..Canım bizde başlıyoruz çalışmalara ovilasyon testi aldım yarın başlıyoruzüzülme hersey güzel olucak
İleri hız kaç canım sizin?Inşallah o birtane hızlı kahraman çıkar bu ay sahneyeEvet canım biliyorum. Baktırmakta istiyorum fakat eşimde biraz gelişme olsun da baktırayım çünkü gebe kalma olasılığı artıyor ya bende riske atmak istemedim açıkcası.
Lökosite baktırın canım sadece onun basit antibiyotikle tedavisinde bile sorun ortadan kalkabilir30 kasımda çift taraflı varikosel oldu morfoloji bide lökositte sorun varmış inş kalırım
Anladığım kadarıyla %24 normal sperm var. Diğer değerleriniz çok güzel. Lokösit tedavi edilebilir. Morfoloji için pycnogenolu araştırıp kullanabilirsiniz.Miktar 4.0 PH 9.0. Likefikasyon süresi 20. Viskozite normal. Görünüm. Beyaz opak. 1. Saatte hareketli yüzdesi. %75. Hızlı ileri %55 yavaş. %15 yerinde. %5. Hareketsiz %25. Sperm yoğunluğu 37.400 milyon. Anormal morfoloji%76. Yuvarlak hücre 1.800.000. Lökosit 200.000
Ahh ya keşke ama bizim değerlerimiz kötü allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum. %7 hızlı 93 haraketsiz 43 milyon sperm ve sıfır morfoloji..İleri hız kaç canım sizin?Inşallah o birtane hızlı kahraman çıkar bu ay sahneyeYeni yılın en güzel hediyesini verir size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?