- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.781
Bilemezsin ki belki harekete geçecek tembeller
Ahh ya keşke ama bizim değerlerimiz kötü allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum. %7 hızlı 93 haraketsiz 43 milyon sperm ve sıfır morfoloji..
Ah canım inşallah.Bilemezsin ki belki harekete geçecek tembellerBiz de hareketsiz azdı ama ileri sıfırdı. Sperm sayısıda normal sizin. Hadi bakalım inşallah neden olmasın
Spermlere kalıcı zarar verebileceğini sanmıyorum canım sonucda spermler 70 gündemi neydi yenileniyor tabi bu benim fikrimKızlar size birşey sormak istiyorum. Benim eşim vücut gelişimi 2 sene kadar protein tozu ve vitamin hapları kullandı. Fitness yapıyordu. Araştırdım ve spermlere zararlı olduğunu öğrendim bıraktırdım yaklaşık 2 senedir de hiç kullanmıyor. Spermlerde kalıcı hasara neden olmuş olabilir mi?
Hadi bakalım kolay gelsinHayırlısıyla patlama bekliyorum topikte iyi çalışın dersinize
Görev gibi oldu artık :)bu soğukta hiç çekilmez ama mecburrr
Bebişler için napalım bi dogurim ona yapacağı biliyorumGörev gibi oldu artık :)
Şifa olsun canım. Evet sağ olsunlar hiç itiraz etmiyorlar bunca şeye. Çiğ fıstıkta ekleyebilirsin listeye.Arkadaşlar eşim varikosel oldu demiştim 30kasımda bakın şimdi yemekten sonra bir küçük şişe arı sütü 1kaşık keçiboynuzu özü bir tabak fındık badem ceviz ve üzerine çakşır kökü demleyip içirdim 2tame de keçi boynuzu yedi allah kocama sabır versin kıyamam itira bile etmeden yiyo inş güzel sonuçlar alırız paylaşmak istedim
Üzülme canım yeni aya hazırlıklar şimdi. İnşallah hayırlısıyla alacaksın güzel haberleriKızlar hasta oldum
Durmak yok yola devam canım biz senden bı hafta önce başlıyoruz sende ardimizdan baskicaksin çalışmalara topigimiz sallanıyor bu haftaKızlar hasta oldum
Aynen kuzum aynenDurmak yok yola devam canım biz senden bı hafta önce başlıyoruz sende ardimizdan baskicaksin çalışmalara topigimiz sallanıyor bu hafta
Canım sayiniz hareketiniz maşallah iyi lökosit sıkıntılı gibi su Morfoloji olayını çözemedim ben dahaMiktar 4.0 PH 9.0. Likefikasyon süresi 20. Viskozite normal. Görünüm. Beyaz opak. 1. Saatte hareketli yüzdesi. %75. Hızlı ileri %55 yavaş. %15 yerinde. %5. Hareketsiz %25. Sperm yoğunluğu 37.400 milyon. Anormal morfoloji%76. Yuvarlak hücre 1.800.000. Lökosit 200.000
Aglamaaaa duzelicek hep beraber gorucez ben çok inanıyorum
Ahh ya keşke ama bizim değerlerimiz kötü allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum. %7 hızlı 93 haraketsiz 43 milyon sperm ve sıfır morfoloji..
Canım bunları doktoruna sordunmuArkadaşlar eşim varikosel oldu demiştim 30kasımda bakın şimdi yemekten sonra bir küçük şişe arı sütü 1kaşık keçiboynuzu özü bir tabak fındık badem ceviz ve üzerine çakşır kökü demleyip içirdim 2tame de keçi boynuzu yedi allah kocama sabır versin kıyamam itira bile etmeden yiyo inş güzel sonuçlar alırız paylaşmak istedim
valla canım anormal morfoloji %70 olması gereken yerde %76Canım sayiniz hareketiniz maşallah iyi lökosit sıkıntılı gibi su Morfoloji olayını çözemedim ben daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?