Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ahh ya keşke ama bizim değerlerimiz kötü allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum. %7 hızlı 93 haraketsiz 43 milyon sperm ve sıfır morfoloji..
Bilemezsin ki belki harekete geçecek tembellerBiz de hareketsiz azdı ama ileri sıfırdı. Sperm sayısıda normal sizin. Hadi bakalım inşallah neden olmasın

zaten ameliyattan sonra bir kutu antibiyotik bitirdik eşim ameliyatlıykrn adetliydim benim adetim bitti doktordan izin çıktı o gün bugündür çalışıyoruz ben ovulasyon takibi yapıorum günlerimi bileyim diye koyu çizgiyi de gördüm bakalım nasip 3ay sonra kontrolümüz var

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Benim eşim vücut gelişimi 2 sene kadar protein tozu ve vitamin hapları kullandı. Fitness yapıyordu. Araştırdım ve spermlere zararlı olduğunu öğrendim bıraktırdım yaklaşık 2 senedir de hiç kullanmıyor. Spermlerde kalıcı hasara neden olmuş olabilir mi?

Spermlere kalıcı zarar verebileceğini sanmıyorum canım sonucda spermler 70 gündemi neydi yenileniyor tabi bu benim fikrim

Arkadaşlar eşim varikosel oldu demiştim 30kasımda bakın şimdi yemekten sonra bir küçük şişe arı sütü 1kaşık keçiboynuzu özü bir tabak fındık badem ceviz ve üzerine çakşır kökü demleyip içirdim 2tame de keçi boynuzu yedi allah kocama sabır versin kıyamam itira bile etmeden yiyo inş güzel sonuçlar alırız paylaşmak istedim

Şifa olsun canım. Evet sağ olsunlar hiç itiraz etmiyorlar bunca şeye. Çiğ fıstıkta ekleyebilirsin listeye.

Canım sayiniz hareketiniz maşallah iyi lökosit sıkıntılı gibi su Morfoloji olayını çözemedim ben daha

Canım bunları doktoruna sordunmu

Bugün misafirim vardı ondan pek yazamadım size kaynanama sinir oluyorum kadına ne söylesem bozuluyor hep yanlış anlıyor beni bisede diyemiyor bana basim ağrıdı sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…