- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.801
4. Aydimizdayiz canım biz hiç hamile kalamadimSizin eşleriniz ne zaman oldular ameliyatı kaç ay oldu
valla canım anormal morfoloji %70 olması gereken yerde %76
Canım benim ah şu kayın valideler. Ne oldu :) benim ki melek çok şükürBugün misafirim vardı ondan pek yazamadım size kaynanama sinir oluyorum kadına ne söylesem bozuluyor hep yanlış anlıyor beni bisede diyemiyor bana basim ağrıdı sinirden
Durmak yok yola devam canım biz senden bı hafta önce başlıyoruz sende ardimizdan baskicaksin çalışmalara topigimiz sallanıyor bu hafta
Çok konuşuyor hicccc susmuyor bişe soruyor bana kendi istediği şeyi duymayinca bozuluyor hiç yaşının sahibi değilCanım benim ah şu kayın valideler. Ne oldu :) benim ki melek çok şükür
Sende ovilasyon testi al canım yumurtlama zamanina göre hareket edersin
internetten sipariş vericem demiştin nerden sipariş verdin ayrıca yakaladın mı ovulasyon zamanınıSende ovilasyon testi al canım yumurtlama zamanina göre hareket edersin
Kayinbabanin babası 85 yaşında köyde tek kalıyordu kaynanaya gidelim orda kalalım dedi gitmedi kaynana tek çocuğu senmisin dedi bütün çocukları kalsın bende kalırım dedi ben dedim kızının evi büyük köy yeri istese yanına götürebilirdi oda oğulları varken olmaz dedi bende evet de dedim el kızı var ogullarinda bakmazlarsa oğulları bişe yapamaz bak sen gitmedin babam seni goturemedi sen gitseydin köye babam koşarak giderdi köye dedim bozulduCanım benim ah şu kayın valideler. Ne oldu :) benim ki melek çok şükür
Canım bugün bitti adetim 12 günde yapmaya baslarim gitti gidiyor dan aldım caniminternetten sipariş vericem demiştin nerden sipariş verdin ayrıca yakaladın mı ovulasyon zamanını
Doğru ama yalan değil :) aman bizim derdimiz başımızdan aşkın zaten başkalarıyla hiç uğraşamayız.Kayinbabanin babası 85 yaşında köyde tek kalıyordu kaynanaya gidelim orda kalalım dedi gitmedi kaynana tek çocuğu senmisin dedi bütün çocukları kalsın bende kalırım dedi ben dedim kızının evi büyük köy yeri istese yanına götürebilirdi oda oğulları varken olmaz dedi bende evet de dedim el kızı var ogullarinda bakmazlarsa oğulları bişe yapamaz bak sen gitmedin babam seni goturemedi sen gitseydin köye babam koşarak giderdi köye dedim bozuldu
Amaaaa bunların modunu düşürmesine asla izin vermicem bebiş yapmam lazimDoğru ama yalan değil :) aman bizim derdimiz başımızdan aşkın zaten başkalarıyla hiç uğraşamayız.
Kuzum benim benimde bebiş yapmam gerek. Artık sabahları alcam duş 6 da falan. Yoksa olmuyor ulaşamıyor galiba tembellerAmaaaa bunların modunu düşürmesine asla izin vermicem bebiş yapmam lazim
Rabbimmmmm nolur artık öl de bizim minnaklar oluversinnnnnKuzum benim benimde bebiş yapmam gerek. Artık sabahları alcam duş 6 da falan. Yoksa olmuyor ulaşamıyor galiba tembeller
Bu arada elevit vitamin öğrendim bugün kadınlar kullana biliyor muş. İlk kim doktora giderse sorsun bu vitamini.
Aminnn canım amin.Ben n zaman giderim bilmiyorum.Rabbimmmmm nolur artık öl de bizim minnaklar oluversinnnnncanim ben Şubat'ta gidicem doktora
İnşallah hiç gitmene gerek kalmazAminnn canım amin.Ben n zaman giderim bilmiyorum.
Hiç mantıklı gelmedi bana canım. Zaten sorun genişleyen damarlar. Kan akışı sorunu yokki. Damarları büzmek için uğraşıyorlar zatenCupping therapy hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar. Yeni şeyler öğrendikçe aklım daha çok karışıyor. Aslında biz hacamat düşünüyoruz Kadıköy de bir hekim var o başarılı bu konu da fakat ameliyat olduktan sonra istiyorum. Varikoselin tek çözümü ameliyat diye biliyorum fakat bir savaşçı annemiz bu işi başarmış değerleri sıfıra yfakınken bu yöntemle hamile kalmış ve etkisi geçti mi acaba varikosel değerleri düşürdü mü derken
Bilemedim ki hani reflü oluyor ya kan geri akıyor gidemiyor buna mı iyi geliyor ama hemen akabinde hamile kalmış bir ay sonra bütün bilimleri yıkıyor gibi birşey oldu bu spermler kendini 72 günde bir yeniliyor zaten. Biz ameliyat olalım sonra şifa niyetine hacamat yaptıralım değil mi?Hiç mantıklı gelmedi bana canım. Zaten sorun genişleyen damarlar. Kan akışı sorunu yokki. Damarları büzmek için uğraşıyorlar zaten
Hacamat derken annem bacakları ve omuzlari ağrıyor diye buraların a yaptırdi varikosel diye ne yani tovbe tövbe nasıl olacak bu nereye olacakCupping therapy hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar. Yeni şeyler öğrendikçe aklım daha çok karışıyor. Aslında biz hacamat düşünüyoruz Kadıköy de bir hekim var o başarılı bu konu da fakat ameliyat olduktan sonra istiyorum. Varikoselin tek çözümü ameliyat diye biliyorum fakat bir savaşçı annemiz bu işi başarmış değerleri sıfıra yakınken bu yöntemle hamile kalmış ve etkisi geçti mi acaba varikosel değerleri düşürdü mü derken ikinciye hamile kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?