- 24 Ağustos 2012
- 12.466
- 28.964
- 798
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.821
Allah iyiliğini versin Betül çok güldürdün beniHacamat derken annem bacakları ve omuzlari ağrıyor diye buraların a yaptırdi varikosel diye ne yani tovbe tövbe nasıl olacak bu nereye olacak
Canım siz daha karar veremediniz sanırım. Çok zor bir durum. Varikosel eğer el ile tespit ediliyor ve reflü varsa ameliyat gerekiyor. Tabi sperm değerleri de önemli. Bizim 3. Derece olduğu için soruna cvp veremiyorum fakat bazen damarlar gözle görüldüğünde 1 değil aslında 2. 3. Derece olduğunu öğrenenler de var. Hekimlere danışarak karar alınması mantıklı olabilir. İstanbul’a gelirseniz Levent Türk’e gitmenizi öneririm.Kizlar esimin varikosel derecesi 1 ve reflu de var benim gibi olup ameliyat olan var mi? Birde hepiniz mikrocerrahi yontemi ile ameliyat edildi?
Ee bizimde aynı canBilemedim ki hani reflü oluyor ya kan geri akıyor gidemiyor buna mı iyi geliyor ama hemen akabinde hamile kalmış bir ay sonra bütün bilimleri yıkıyor gibi birşey oldu bu spermler kendini 72 günde bir yeniliyor zaten. Biz ameliyat olalım sonra şifa niyetine hacamat yaptıralım değil mi?
Derece belirtmemişlerdi önce ama düşüklüğün tek nedeni olarak onu gördüler. Ameliyat sonrası doktor beklediğimden de kötüymüş iyi ki açtık dedi. Hatta sol taraf daha kötüymüş sağ bizi kurtaracak dedi. Microcerrahi yöntemiyle olunmalı zaten. Çok zor değil operasyon sadece karar verme kısmı zorlu biraz.Kizlar esimin varikosel derecesi 1 ve reflu de var benim gibi olup ameliyat olan var mi? Birde hepiniz mikrocerrahi yontemi ile ameliyat edildi?
yok canim karar veremedik daha malesefCanım siz daha karar veremediniz sanırım. Çok zor bir durum. Varikosel eğer el ile tespit ediliyor ve reflü varsa ameliyat gerekiyor. Tabi sperm değerleri de önemli. Bizim 3. Derece olduğu için soruna cvp veremiyorum fakat bazen damarlar gözle görüldüğünde 1 değil aslında 2. 3. Derece olduğunu öğrenenler de var. Hekimlere danışarak karar alınması mantıklı olabilir. İstanbul’a gelirseniz Levent Türk’e gitmenizi öneririm.
nerede ameliuat oldunuz??Ee bizimde aynı can
Derece belirtmemişlerdi önce ama düşüklüğün tek nedeni olarak onu gördüler. Ameliyat sonrası doktor beklediğimden de kötüymüş iyi ki açtık dedi. Hatta sol taraf daha kötüymüş sağ bizi kurtaracak dedi. Microcerrahi yöntemiyle olunmalı zaten. Çok zor değil operasyon sadece karar verme kısmı zorlu biraz.
Varikoselden canım çok yandığı için hatmettim diyebilirim. 1 senedir uğraşıyorum ama yılmadım. Bende birgün bebeğime kavuşmak istiyorum.Ee bizimde aynı can
Derece belirtmemişlerdi önce ama düşüklüğün tek nedeni olarak onu gördüler. Ameliyat sonrası doktor beklediğimden de kötüymüş iyi ki açtık dedi. Hatta sol taraf daha kötüymüş sağ bizi kurtaracak dedi. Microcerrahi yöntemiyle olunmalı zaten. Çok zor değil operasyon sadece karar verme kısmı zorlu biraz.
Evet canım çok şükür artmış. Pazartesi tekrar baktıracağım
Çok yakın o gün diye hissediyorumVarikoselden canım çok yandığı için hatmettim diyebilirim. 1 senedir uğraşıyorum ama yılmadım. Bende birgün bebeğime kavuşmak istiyorum.
ne kadara yaptirdiniz canim ? Ne kadar zaman olduBeth18 özelde olduk canım. Küçük bir yerde yaşıyoruz açıkcası çok araştırma fırsatı olmadan en yakın yeri seçtik. Bu alanda daha fazla seçenek vardır senin için. Derece düşük olunca karar vermek daha zor tabi.
1300 lira canım. 2 ay olmadı dahane kadara yaptirdiniz canim ? Ne kadar zaman oldu
Bende diyorum Ceylan neden yok. Bu kadar uzun çalışılır mı.Kızlar baya yoğun bı hafta sonu geçirdim köye mevlüte gittim yazamadım nasılsınız bakalım havalar buzzzzz sobalı yerde annem yatırıyor yatak odamız buzzzzz ama bunlar beni etkilemez çalışmaya devam
Bende diyorum Ceylan neden yok. Bu kadar uzun çalışılır mı.Bizde çalışıyoruz canım bakalım neler olacak. Bat 7 ocak :)
Mesela benim adet döngüm 32 ve 35 arası değişiyor maalesef sabit değil bende 32. Günü baz alıyorum ve 16. Gün ovülasyon günüm diyorum 14. Gümden itibaren gün aşırı yoğunum. :) testim Yok sen testini tahmini ovülasyon gününden 1 veya 2 gün önceden yapmaya başla. Bana bu şekilde mantıklı geliyor evde o zaman kadar eşim 3 dört gün perhiz yapıyor. Birde ilişkiden iki saat önce set Türk kahvesi sperme hız katıyormuş bilginiz olsun.Benimde 13 ocak ovilasyon testine başlamadım adetin 10.günü bugün 12.başlayım diye düşünüyorum sence napıyım erken demi
Yaaa bunu bilmiyordum bakkkkMesela benim adet döngüm 32 ve 35 arası değişiyor maalesef sabit değil bende 32. Günü baz alıyorum ve 16. Gün ovülasyon günüm diyorum 14. Gümden itibaren gün aşırı yoğunum. :) testim Yok sen testini tahmini ovülasyon gününden 1 veya 2 gün önceden yapmaya başla. Bana bu şekilde mantıklı geliyor evde o zaman kadar eşim 3 dört gün perhiz yapıyor. Birde ilişkiden iki saat önce set Türk kahvesi sperme hız katıyormuş bilginiz olsun.
Haha çok güldürdün beni :) benim ki ara veriyor cılkınız çıktı çalışa çalışa bende şimdi hiç kalkmıyorum altımada bir yastık alıyorum sırt üstü yatmayıda hiç sevmem. Bu konuda da erkekler çok şanslı.Yaaa bunu bilmiyordum bakkkktamam artık işe başlamadan bol köpüklü kahve keyfi yaparız benim 28 güne bi oluyorum canım bakalım 12.gunde teste başlarım ben öle 3-4 gün ara vermiyorum 1 boş 1dolu canım ondan sonra salıom zaten
Öle deme zaten kim umudunu kesse bi bakıosun ciiaa hamile haberi gelıyor senınkıde sürpriz yapıcak çok inanıyorum benHaha çok güldürdün beni :) benim ki ara veriyor cılkınız çıktı çalışa çalışa bende şimdi hiç kalkmıyorum altımada bir yastık alıyorum sırt üstü yatmayıda hiç sevmem. Bu konuda da erkekler çok şanslı.benim umudum yok zaten seni bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?