- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.841
Aynen canım bende bu sayfayı telefonumdan hiç kapatmıyorum diyebilirim. Ahhhh ahhhh inşallah gelir bebişimiz. Kısa vakitte. Benimkilerin isimleri bile hazır.Öle deme zaten kim umudunu kesse bi bakıosun ciiaa hamile haberi gelıyor senınkıde sürpriz yapıcak çok inanıyorum benbende yastık koyuyorum ayaklar havada beynıme kan iniyor resmen A Ataabetull belki neti yok o doktora gitcekci naptı acaba baya sessiz kaldı burası hamişlerde tadını çıkarıyordur
Ah kızlar siz de ayrı biz de ayrı stres. İnşallah sizler bu aşamaya geldiğinde bizimde azalmış olur kaygılarımız. Bugün tekrar kontrol ettirdim betayı. Çok şükür artmaya devam ediyor. Hayırlısıyla şu keseyi bir görsek kalbini bir duysak. Dualarınıza bizi de ekleyinÖle deme zaten kim umudunu kesse bi bakıosun ciiaa hamile haberi gelıyor senınkıde sürpriz yapıcak çok inanıyorum benbende yastık koyuyorum ayaklar havada beynıme kan iniyor resmen A Ataabetull belki neti yok o doktora gitcekci naptı acaba baya sessiz kaldı burası hamişlerde tadını çıkarıyordur
Ne güzel tatlı telaşlar bunlar kalp atışını kaydetmeyi unutma şakın. Duyduğun en özel ses olacak belki de.. her zaman canım sende muhakkak özel olarak istiyorum. Sen şimdi kıymetlisidir de. Çıkar acısınıAh kızlar siz de ayrı biz de ayrı stres. İnşallah sizler bu aşamaya geldiğinde bizimde azalmış olur kaygılarımız. Bugün tekrar kontrol ettirdim betayı. Çok şükür artmaya devam ediyor. Hayırlısıyla şu keseyi bir görsek kalbini bir duysak. Dualarınıza bizi de ekleyin
Biraz eksik oldu dua istiyorum özel demek istedim.Ne güzel tatlı telaşlar bunlar kalp atışını kaydetmeyi unutma şakın. Duyduğun en özel ses olacak belki de.. her zaman canım sende muhakkak özel olarak istiyorum. Sen şimdi kıymetlisidir de. Çıkar acısını
Canım kulaklarını çekeceğim ablan olarak bak. Diğer sayfada gördüm kısa da olsa yaşamak isterdim bu duyguyu demişsin. Ahh canım ne dilediğimize dikkat etmeliyiz. O yüzden hep iyi düşünüyoruz tamam mı?Allah korusun. Inşallah o gün gelecek ve sağlıkla kucağına alacaksın. Allahım nasip etsin hayırlısıyla o güzel haberi almayıAynen canım bende bu sayfayı telefonumdan hiç kapatmıyorum diyebilirim. Ahhhh ahhhh inşallah gelir bebişimiz. Kısa vakitte. Benimkilerin isimleri bile hazır.arada da beğendiğim zıbın tulum falan alıyorum. Tatil için Her gittiğim yerden birşey alıyorum. Umut işte.
Aklımdasınız hep. Sürekli diyorum zaten Allahım daha fazla bekletme beklediklerini gönder diyeNe güzel tatlı telaşlar bunlar kalp atışını kaydetmeyi unutma şakın. Duyduğun en özel ses olacak belki de.. her zaman canım sende muhakkak özel olarak istiyorum. Sen şimdi kıymetlisidir de. Çıkar acısını
Yok canım hasta oldum ı o yuzden doktodoktora falan gitmedimÖle deme zaten kim umudunu kesse bi bakıosun ciiaa hamile haberi gelıyor senınkıde sürpriz yapıcak çok inanıyorum benbende yastık koyuyorum ayaklar havada beynıme kan iniyor resmen A Ataabetull belki neti yok o doktora gitcekci naptı acaba baya sessiz kaldı burası hamişlerde tadını çıkarıyordur
İşte ne bileyim teselli gibi birşeyCanım kulaklarını çekeceğim ablan olarak bak. Diğer sayfada gördüm kısa da olsa yaşamak isterdim bu duyguyu demişsin. Ahh canım ne dilediğimize dikkat etmeliyiz. O yüzden hep iyi düşünüyoruz tamam mı?Allah korusun. Inşallah o gün gelecek ve sağlıkla kucağına alacaksın. Allahım nasip etsin hayırlısıyla o güzel haberi almayı
Doyasıya yaşayacaksınız o duyguyu. Allahım çok yakında nasip edecek inşallah. Bu kadar emek bu kadar dua bulacak inşallah yeriniİşte ne bileyim teselli gibi birşeyçok güzel olmalı ya o yüzden.
Tatlimmmm dua kapın açık olur tutar deme öyle şeyler hep hayırlısını işte lutfennnn elbet rabbim bu cabalarimizi görüyorİşte ne bileyim teselli gibi birşeyçok güzel olmalı ya o yüzden.
Ben haşlanıyorum resmen canım onu dert etmeGeldiniz sonunda kızlar bakiom bakiom yazan yok taktik verin az nerde yanlış yapıyorum acaba Sabah duş alıyorum bı yerde okudum ayakta ılık suyla yikanin yazıyordu ben de kaynar suyla duş alırım bildiklerimi yapıyorum ama başka oneriniz varsa dinleyebilirim
Hiiiii bak bunuda bilmiyordumBen haşlanıyorum resmen canım onu dert etmeEşin için sakıncalı ama onlara sıcak yaramıyor. Hep sırt üstü yatma biraz sağa dön biraz sola. Yanlarda da kal biraz
Ayy alemsiniz ya çok güldüm haha bende biraz sağ sol yapayım bari.Ben haşlanıyorum resmen canım onu dert etmeEşin için sakıncalı ama onlara sıcak yaramıyor. Hep sırt üstü yatma biraz sağa dön biraz sola. Yanlarda da kal biraz
Evet kuzum yumoşların ne taraftan çatlayacağı belli olmazAyy alemsiniz ya çok güldüm haha bende biraz sağ sol yapayım bari.
Ayy alemsiniz ya çok güldüm haha bende biraz sağ sol yapayım bari.
Ah şu yumoşlara birer de sipoşşş eklense ne güzel olur.Evet kuzum yumoşların ne taraftan çatlayacağı belli olmazDoktor tavsiyesi
Geçmiş olsun canım. Zor tarafı geride kalmış. Bundan sonrası kolay. Bu hafta dinlensin dikkat etsin kendine. Doktorunuz söyler zaten. İnşallah tez zamanda görürsünüz faydasınıKızlar eşim ameliyat oldu çok şükür güzel geçmiş ameliyat sonda taktılar ameliyattan çıkar çıkmaz simdi çıkardılar yürüttüm biraz onu çok şükür iyi
Çok geçmiş olsun canımKızlar eşim ameliyat oldu çok şükür güzel geçmiş ameliyat sonda taktılar ameliyattan çıkar çıkmaz simdi çıkardılar yürüttüm biraz onu çok şükür iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?