Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen canım bende bu sayfayı telefonumdan hiç kapatmıyorum diyebilirim. Ahhhh ahhhh inşallah gelir bebişimiz. Kısa vakitte. Benimkilerin isimleri bile hazır. arada da beğendiğim zıbın tulum falan alıyorum. Tatil için Her gittiğim yerden birşey alıyorum. Umut işte.

Ah kızlar siz de ayrı biz de ayrı stres. İnşallah sizler bu aşamaya geldiğinde bizimde azalmış olur kaygılarımız. Bugün tekrar kontrol ettirdim betayı. Çok şükür artmaya devam ediyor. Hayırlısıyla şu keseyi bir görsek kalbini bir duysak. Dualarınıza bizi de ekleyin

Ne güzel tatlı telaşlar bunlar kalp atışını kaydetmeyi unutma şakın. Duyduğun en özel ses olacak belki de.. her zaman canım sende muhakkak özel olarak istiyorum. Sen şimdi kıymetlisidir de. Çıkar acısını

Biraz eksik oldu dua istiyorum özel demek istedim.

Canım kulaklarını çekeceğim ablan olarak bak. Diğer sayfada gördüm kısa da olsa yaşamak isterdim bu duyguyu demişsin. Ahh canım ne dilediğimize dikkat etmeliyiz. O yüzden hep iyi düşünüyoruz tamam mı?Allah korusun. Inşallah o gün gelecek ve sağlıkla kucağına alacaksın. Allahım nasip etsin hayırlısıyla o güzel haberi almayı

Aklımdasınız hep. Sürekli diyorum zaten Allahım daha fazla bekletme beklediklerini gönder diye

Yok canım hasta oldum ı o yuzden doktodoktora falan gitmedim

İşte ne bileyim teselli gibi birşey çok güzel olmalı ya o yüzden.

Geldiniz sonunda kızlar bakiom bakiom yazan yok taktik verin az nerde yanlış yapıyorum acaba Sabah duş alıyorum bı yerde okudum ayakta ılık suyla yikanin yazıyordu ben de kaynar suyla duş alırım bildiklerimi yapıyorum ama başka oneriniz varsa dinleyebilirim

Ben haşlanıyorum resmen canım onu dert etme Eşin için sakıncalı ama onlara sıcak yaramıyor. Hep sırt üstü yatma biraz sağa dön biraz sola. Yanlarda da kal biraz

Kızlar eşim ameliyat oldu çok şükür güzel geçmiş ameliyat sonda taktılar ameliyattan çıkar çıkmaz simdi çıkardılar yürüttüm biraz onu çok şükür iyi

Kızlar eşim ameliyat oldu çok şükür güzel geçmiş ameliyat sonda taktılar ameliyattan çıkar çıkmaz simdi çıkardılar yürüttüm biraz onu çok şükür iyi
Geçmiş olsun canım. Zor tarafı geride kalmış. Bundan sonrası kolay. Bu hafta dinlensin dikkat etsin kendine. Doktorunuz söyler zaten. İnşallah tez zamanda görürsünüz faydasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…