- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.861
Keskeeee hayırlısı ile inşallahhhhh
Amin inş canımGeçmiş olsun canım. Zor tarafı geride kalmış. Bundan sonrası kolay. Bu hafta dinlensin dikkat etsin kendine. Doktorunuz söyler zaten. İnşallah tez zamanda görürsünüz faydasını
Çok teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım
Hmm benim esimde agriyor diyor aradaGecmis olsun R Royal1652 en onemlisini atlattiniz simdi sira dikkat etmekte ve bol bol calisma yapmakta allahin izniylebu arada kizlar esimin ameliyat yerinde agrilari vardi doktoruna gitti bugun hem testte yaptiririm demisti. Doktora soylemis hamile oldugumu cok tebrik etmis. Testede gerek yok gebelik olusmus nasil olsa demis. Bide dun bi hastasi gelmis doktorun. 3 yildir cocuklari olmuyomus. Varikosel teshisi koymus onada. Adam olmam ben ameliyat demis basmis gitmis. Sizin gibi hemen sonuc alan hastalar varken bu insanlar nasil ameliyati reddediyor anlamiyorum demis. Tup bebege gecis yapiyomus ameliyat olmak istemeyen hastalar. Dogal yoldan gebe kalmak gibisi var mi felan demis doktor. Agrilarids normalmis.1 sene icinde kaybolur demis. Sizede bilgi vermek istedim
Ay canım benim inşallah ya inan cok heyecanlıyım :) inşallah bizimde olur :)Gecmis olsun R Royal1652 en onemlisini atlattiniz simdi sira dikkat etmekte ve bol bol calisma yapmakta allahin izniylebu arada kizlar esimin ameliyat yerinde agrilari vardi doktoruna gitti bugun hem testte yaptiririm demisti. Doktora soylemis hamile oldugumu cok tebrik etmis. Testede gerek yok gebelik olusmus nasil olsa demis. Bide dun bi hastasi gelmis doktorun. 3 yildir cocuklari olmuyomus. Varikosel teshisi koymus onada. Adam olmam ben ameliyat demis basmis gitmis. Sizin gibi hemen sonuc alan hastalar varken bu insanlar nasil ameliyati reddediyor anlamiyorum demis. Tup bebege gecis yapiyomus ameliyat olmak istemeyen hastalar. Dogal yoldan gebe kalmak gibisi var mi felan demis doktor. Agrilarids normalmis.1 sene icinde kaybolur demis. Sizede bilgi vermek istedim
Canım hepimiz öyle olduk fakat testi 3. Ayimizda istedi bizim doktorlar çok geçmiş olsun tekrardanAmeliyat olduk doktor taburcu etti yalnız hiç birşey demedi 6 ay sonra test yapıcaz yalnız günlük hayatınıza dönebilirsiniz dedi promen k ilacını kullanın dedi
Bekliyorum. :)Kızlar ovilasyon testi yapmaya başladım adetin 12.gunundeyim foto atim bakin
Burdayım canım foto yüklemeye çalışıyorum :)Kızçeler nerelerdesiniZ. Gelinde azıcık dedikodu yapalım.Yaramaz gelmek bilmeyen bebişlerimiz konuşalım. Ne tuhaf değil mi hissetmeden görmeden bile onu çok seviyorummmmm çoooookkkkkkkk....
Canım ilk fotoğrafı çekip yükleme. Dosya yükle de ve Çek bende de bazen oluyor sorun.Allah Allah olmuyor nedense az uyrasiyim bakım
Sabah testti mi canım bu
Bugün 12. Gün canım dünü değerlendirdim ama bugundemiBugünü ve yarınıda değerlendirin canım çünkü yumurta maksimum 24 saat dayanıyor. Silik çıkınca başlamışsındır inşallah çünkü iki güne ovülasyon geçecek diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?