Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm hangi hastanede ameliyat oldu? Bnm eşimdede var varikosel çocugumuz olmadı tüp bebekle elde ettik bi tane tüp bebek doktoru varikosel ameliyatı önermio

Epey koyulaşmış canım. Akşamda yap birtane. Büyük ihtimal yarına silikleşir. Bu iki gün önemli. Hadi bakalım hayırlısıyla
Ben daha öncede yaptım 3 gün iki çizgi çıkmıştı 17. Günde t bölgesi çok koyu olmuştu bu daha 12. Gün dengem değişiyor sanırım

Yaaa erken değilmi çatlaması için ozaman bugün ve yarınıda degerlendireyim
Canım koyulaşmış ya o yüzden ya bugün ya yarın kaçışın Yokhadi bakalım kolay gelsin sakın atlamayın istersen yarında yapabilirsiniz ama şansa bırakmayın derim. Türk kahvesi içirmeyi unutma :) bir de adet bitikten sonra iki günde bir başlamayın bırak ilk zamanlar 3 4 güme çıksın spermler toparlansın çünkü böyle hergün yapmak durumunda kalıyorsun işte

Ben daha öncede yaptım 3 gün iki çizgi çıkmıştı 17. Günde t bölgesi çok koyu olmuştu bu daha 12. Gün dengem değişiyor sanırım
Sürekli koyumu çıkıyor )) yumurtan kaliteli galiba ben bilemiyorum bile ne zaman olduğunu akıntıya göre haraket ediyorum adet tarihim sabit değil başıma sorun açmaz inşallah adet düzenim.

Kendince bir düzen kur.2 günde bir gibi mesela. Illa ki denk gelir
Haha eşim rahat durmuyor zaten bir de öğrenmiş sabah saatleri daha önemliymiş erkeklerin testosteron seviyesi tavan seviyesindeymiş. Şimdi arada sabahın köründe uyandırıyor beni. Şu yaramazlar bir gelse de kurtulsak şu planlı haraket etmekten.

selaaaam ben de burdayım kızlar. ben çalışıyorum oldukça da yoğunum bu aralar ama mesajları takip etmeye çalışıyorum. Suskun Ceylan ben de gelecek ay almak istiyorum inşallah ovulasypn testi. bu ay geçti hiç takip de edemedim ovulasyonu testten sonra biraz moralim de bozuldu açıkçası.adetim pazar günü.bana da bu ay sizin olacak gibi geliyor. değerleriniz olduça iyiydi takipteyiz canımm

Allah bağışlasın canım varikosel derecesi düşükse ürologlarda önermıyor fakat ilerlemişse başka çare yok
Cnm bnm darısı tümmmm isteyenlerin başınaaa tez zamanda bir kardeşi olsn istioruz ama normal yolla her zamanki gbi olmuo sizce ameliyat olanların kesin bebek sahibi olabiliolarmi zamanla? Sizin eşiniz oldumu ameliyat?

Doğru sabah daha zindeymiş spermler Ama tabi bizim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim Uykunun en tatlı zamanı. Gelsin şu yaramazlar da bunca zahmet bir çırpıda unutulsun

Yokkk kahve keyfi yapalım diyorum adamda seviniyorum söylemedim hız artıyor diye gıcık oluyor artık tuzağa dusuruyorum haberi yok

Sürekli koyumu çıkıyor )) yumurtan kaliteli galiba ben bilemiyorum bile ne zaman olduğunu akıntıya göre haraket ediyorum adet tarihim sabit değil başıma sorun açmaz inşallah adet düzenim.
3 gün çıkıyor canım bende anlamadım tavuk cinsi var bende heralde yumurta bitmiyor

İnşallah cabalarimiz boşa çıkmaz canım evet değerlerimiz düzelmeye yakındı bizim

Cnm bnm darısı tümmmm isteyenlerin başınaaa tez zamanda bir kardeşi olsn istioruz ama normal yolla her zamanki gbi olmuo sizce ameliyat olanların kesin bebek sahibi olabiliolarmi zamanla? Sizin eşiniz oldumu ameliyat?
Kesin diye bişe yok canım bazen insanların hiç sorunu yokken bile olmaya biliyor ama bizim sayımız hizimizda sorun vardı ve varikosel ilerlemişti 17 Ağustos da ameliyat oldu eşim 14.900 dan 35.800 e çıktı canım sayımız hizimizda şuan %38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…