- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.881
Evet canımSabah testti mi canım bu
Cnm hangi hastanede ameliyat oldu? Bnm eşimdede var varikosel çocugumuz olmadı tüp bebekle elde ettik bi tane tüp bebek doktoru varikosel ameliyatı önermioGecmis olsun @Royal1652 en onemlisini atlattiniz simdi sira dikkat etmekte ve bol bol calisma yapmakta allahin izniylebu arada kizlar esimin ameliyat yerinde agrilari vardi doktoruna gitti bugun hem testte yaptiririm demisti. Doktora soylemis hamile oldugumu cok tebrik etmis. Testede gerek yok gebelik olusmus nasil olsa demis. Bide dun bi hastasi gelmis doktorun. 3 yildir cocuklari olmuyomus. Varikosel teshisi koymus onada. Adam olmam ben ameliyat demis basmis gitmis. Sizin gibi hemen sonuc alan hastalar varken bu insanlar nasil ameliyati reddediyor anlamiyorum demis. Tup bebege gecis yapiyomus ameliyat olmak istemeyen hastalar. Dogal yoldan gebe kalmak gibisi var mi felan demis doktor. Agrilarids normalmis.1 sene icinde kaybolur demis. Sizede bilgi vermek istedim
Allah bağışlasın canım varikosel derecesi düşükse ürologlarda önermıyor fakat ilerlemişse başka çare yokCnm hangi hastanede ameliyat oldu? Bnm eşimdede var varikosel çocugumuz olmadı tüp bebekle elde ettik bi tane tüp bebek doktoru varikosel ameliyatı önermio
Ben hiç yapmadım test ama okuduğum kadarıyla silik gördün mü başlayacakmışsın şuan yumurtayı çatlatmışsın bence.Bugün 12. Gün canım dünü değerlendirdim ama bugundemievet evettt 10.gunden itibaren başladım bu pozitif demi şuan
Yaaa erken değilmi çatlaması içinBen hiç yapmadım test ama okuduğum kadarıyla silik gördün mü başlayacakmışsın şuan yumurtayı çatlatmışsın bence.
Epey koyulaşmış canım. Akşamda yap birtane. Büyük ihtimal yarına silikleşir. Bu iki gün önemli. Hadi bakalım hayırlısıyla
Canım koyulaşmış ya o yüzden ya bugün ya yarın kaçışın YokYaaa erken değilmi çatlaması içinozaman bugün ve yarınıda degerlendireyim
Sürekli koyumu çıkıyorBen daha öncede yaptım 3 gün iki çizgi çıkmıştı 17. Günde t bölgesi çok koyu olmuştu bu daha 12. Gün dengem değişiyor sanırım
Bazen erken bazen geç olabiliyor zaman zaman. Takibi bırakma senBen daha öncede yaptım 3 gün iki çizgi çıkmıştı 17. Günde t bölgesi çok koyu olmuştu bu daha 12. Gün dengem değişiyor sanırım
Kendince bir düzen kur.2 günde bir gibi mesela. Illa ki denk gelirSürekli koyumu çıkıyor)) yumurtan kaliteli galiba ben bilemiyorum bile ne zaman olduğunu akıntıya göre haraket ediyorum adet tarihim sabit değil başıma sorun açmaz inşallah adet düzenim.
Haha eşim rahat durmuyor zatenKendince bir düzen kur.2 günde bir gibi mesela. Illa ki denk gelir
Cnm bnm darısı tümmmm isteyenlerin başınaaa tez zamanda bir kardeşi olsn istioruz ama normal yolla her zamanki gbi olmuo sizce ameliyat olanların kesin bebek sahibi olabiliolarmi zamanla? Sizin eşiniz oldumu ameliyat?Allah bağışlasın canım varikosel derecesi düşükse ürologlarda önermıyor fakat ilerlemişse başka çare yok
Doğru sabah daha zindeymiş spermlerHaha eşim rahat durmuyor zatenbir de öğrenmiş sabah saatleri daha önemliymiş erkeklerin testosteron seviyesi tavan seviyesindeymiş. Şimdi arada sabahın köründe uyandırıyor beni. Şu yaramazlar bir gelse de kurtulsak şu planlı haraket etmekten.
Yokkk kahve keyfi yapalım diyorum adamda seviniyorum söylemedim hız artıyor diye gıcık oluyor artık tuzağa dusuruyorum haberi yok
Canım koyulaşmış ya o yüzden ya bugün ya yarın kaçışın Yokhadi bakalım kolay gelsin sakın atlamayın istersen yarında yapabilirsiniz ama şansa bırakmayın derim. Türk kahvesi içirmeyi unutma :) bir de adet bitikten sonra iki günde bir başlamayın bırak ilk zamanlar 3 4 güme çıksın spermler toparlansın çünkü böyle hergün yapmak durumunda kalıyorsun işte
3 gün çıkıyor canım bende anlamadım tavuk cinsi var bende heralde yumurta bitmiyorSürekli koyumu çıkıyor)) yumurtan kaliteli galiba ben bilemiyorum bile ne zaman olduğunu akıntıya göre haraket ediyorum adet tarihim sabit değil başıma sorun açmaz inşallah adet düzenim.
Bugünde çalışayım bari baya test aldım yaparım yineBazen erken bazen geç olabiliyor zaman zaman. Takibi bırakma sen
İnşallah cabalarimiz boşa çıkmaz canım evet değerlerimiz düzelmeye yakındı bizimselaaaam ben de burdayım kızlar. ben çalışıyorum oldukça da yoğunum bu aralar ama mesajları takip etmeye çalışıyorum.Suskun Ceylan ben de gelecek ay almak istiyorum inşallah ovulasypn testi. bu ay geçti hiç takip de edemedim ovulasyonu testten sonra biraz moralim de bozuldu açıkçası.adetim pazar günü.bana da bu ay sizin olacak gibi geliyor. değerleriniz olduça iyiydi takipteyiz canımm
Kesin diye bişe yok canım bazen insanların hiç sorunu yokken bile olmaya biliyor ama bizim sayımız hizimizda sorun vardı ve varikosel ilerlemişti 17 Ağustos da ameliyat oldu eşim 14.900 dan 35.800 e çıktı canım sayımız hizimizda şuan %38Cnm bnm darısı tümmmm isteyenlerin başınaaa tez zamanda bir kardeşi olsn istioruz ama normal yolla her zamanki gbi olmuo sizce ameliyat olanların kesin bebek sahibi olabiliolarmi zamanla? Sizin eşiniz oldumu ameliyat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?