- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.901
Biz olmasak bunların birşey yapacağı yok. Eşim de diyor ki senin işim gücün benim benimle ilgileneceksin diyor. İlgiyi de çok seviyor zaten. Bende araştırıyorum herşeyi de yapıyor hiç itiraz etmiyor. 2. Ameliyata bile tamam diyor.ben neleri biliyorum hiç birşey yapmıyorlar hemen tüp bebek yapıyorlar erkekler tedaviye yaklaşmıyor. Bu nedenden eşlerimizi taktir ediyorum.Yokkk kahve keyfi yapalım diyorum adamda seviniyorum söylemedim hız artıyor diye gıcık oluyor artık tuzağa dusuruyorum haberi yok
Canım benim eşim destek takviyelere uymuyor sadece mesela zeytınyagında bekletılmış inciri yiyemedi migdesi bulandı pekmezi 3 ayda bi kavanoz zorla bitti ama bunu doktor deseydi kesinlikle yer içerdi doktorun yanında sordum keçiboynuzu pekmezi yada kür yapsam faydası olurmu dedi gerek yok verdiğim ilaçla hepsi var zaten deyınce pek ciddiye almıyor artıkBiz olmasak bunların birşey yapacağı yok. Eşim de diyor ki senin işim gücün benim benimle ilgileneceksin diyor. İlgiyi de çok seviyor zaten. Bende araştırıyorum herşeyi de yapıyor hiç itiraz etmiyor. 2. Ameliyata bile tamam diyor.ben neleri biliyorum hiç birşey yapmıyorlar hemen tüp bebek yapıyorlar erkekler tedaviye yaklaşmıyor. Bu nedenden eşlerimizi taktir ediyorum.
Ay canım benim ama allahtan değerleriniz yükseliyor. DNA hasarına batırın muhakkak canım. Varikosel olan hastalar da yüksek çıkabiliyor.Canım benim eşim destek takviyelere uymuyor sadece mesela zeytınyagında bekletılmış inciri yiyemedi migdesi bulandı pekmezi 3 ayda bi kavanoz zorla bitti ama bunu doktor deseydi kesinlikle yer içerdi doktorun yanında sordum keçiboynuzu pekmezi yada kür yapsam faydası olurmu dedi gerek yok verdiğim ilaçla hepsi var zaten deyınce pek ciddiye almıyor artık
Anladım cnm peki ameliyat n kdr sürdü? Sonra bi sıkıntı yaşadınızmı? Memnun kaldınızmı nerde yaptırdınz?Kesin diye bişe yok canım bazen insanların hiç sorunu yokken bile olmaya biliyor ama bizim sayımız hizimizda sorun vardı ve varikosel ilerlemişti 17 Ağustos da ameliyat oldu eşim 14.900 dan 35.800 e çıktı canım sayımız hizimizda şuan %38
Normal ssk da yaptırdık canım 45 dk sonra çıktı içerden dikişi falan yoktu estetik yapmış pansumanada gerek yok dedi progeny kullanıyoruz hala öyle hiç bi sorun yaşamadık canımAnladım cnm peki ameliyat n kdr sürdü? Sonra bi sıkıntı yaşadınızmı? Memnun kaldınızmı nerde yaptırdınz?
Şubatta gidicek ya eşimde ozman söylicem canımAy canım benim ama allahtan değerleriniz yükseliyor. DNA hasarına batırın muhakkak canım. Varikosel olan hastalar da yüksek çıkabiliyor.
Canım silikleşiyor sanki bugünü değerlendir.
Canım silikleşen çizgi negatifi gösteren çizgi önemli olan t bölgesi o dahada koyulaşmış sağ taraf yani sanırım 24 saat içinde yumurtam ÇatlıcakCanım silikleşiyor sanki bugünü değerlendir.
Canım ben ikisini de çok silik görüyorum gözlerime de bir baktırmam gerek galibaCanım silikleşen çizgi negatifi gösteren çizgi önemli olan t bölgesi o dahada koyulaşmış sağ taraf yani sanırım 24 saat içinde yumurtam Çatlıcak
Yok artıkCanım ben ikisini de çok silik görüyorum gözlerime de bir baktırmam gerek galiba
Gerçekten ya sağ alt sağ üstten daha silik. Bir bu eksikti ne oldu gözlerime telefona bakmaktanYok artık
Valla ara vermicem 3 gün devam hayırlısı artikGerçekten ya sağ alt sağ üstten daha silik. Bir bu eksikti ne oldu gözlerime telefona bakmaktanne yapacaksın peki bugün mü yarın mı hahaaaa ben bitirdim bu ayı bakalım neler olacak.
Üstteki sağ daha silik çünkü Lh hormonu şuan dahada yükseldiği için alttaki daha koyu yarında koyu çıkar ertesi gün sağ siliklesir canimGerçekten ya sağ alt sağ üstten daha silik. Bir bu eksikti ne oldu gözlerime telefona bakmaktanne yapacaksın peki bugün mü yarın mı hahaaaa ben bitirdim bu ayı bakalım neler olacak.
Adamı bezdirme :)) bizde bugünü değerlendirdik çok merak ediyorum eğer bu değerlerle hamile kalırsamÜstteki sağ daha silik çünkü Lh hormonu şuan dahada yükseldiği için alttaki daha koyu yarında koyu çıkar ertesi gün sağ siliklesir canim
Operasyon tamamAdamı bezdirme :)) bizde bugünü değerlendirdik çok merak ediyorum eğer bu değerlerle hamile kalırsamolay olur.
Lütfen artık olay yaratalım farklı şeyler konuşalım bebisler i anlatalımAdamı bezdirme :)) bizde bugünü değerlendirdik çok merak ediyorum eğer bu değerlerle hamile kalırsamolay olur.
Daha koyulaşmış canım. Kontrol çizgisini bile geçmiş. Evet yakın o an
Daha koyulaşmış canım. Kontrol çizgisini bile geçmiş. Evet yakın o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?