Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yokkk kahve keyfi yapalım diyorum adamda seviniyorum söylemedim hız artıyor diye gıcık oluyor artık tuzağa dusuruyorum haberi yok
Biz olmasak bunların birşey yapacağı yok. Eşim de diyor ki senin işim gücün benim benimle ilgileneceksin diyor. İlgiyi de çok seviyor zaten. Bende araştırıyorum herşeyi de yapıyor hiç itiraz etmiyor. 2. Ameliyata bile tamam diyor.ben neleri biliyorum hiç birşey yapmıyorlar hemen tüp bebek yapıyorlar erkekler tedaviye yaklaşmıyor. Bu nedenden eşlerimizi taktir ediyorum.

Canım benim eşim destek takviyelere uymuyor sadece mesela zeytınyagında bekletılmış inciri yiyemedi migdesi bulandı pekmezi 3 ayda bi kavanoz zorla bitti ama bunu doktor deseydi kesinlikle yer içerdi doktorun yanında sordum keçiboynuzu pekmezi yada kür yapsam faydası olurmu dedi gerek yok verdiğim ilaçla hepsi var zaten deyınce pek ciddiye almıyor artık

Ay canım benim ama allahtan değerleriniz yükseliyor. DNA hasarına batırın muhakkak canım. Varikosel olan hastalar da yüksek çıkabiliyor.

Anladım cnm peki ameliyat n kdr sürdü? Sonra bi sıkıntı yaşadınızmı? Memnun kaldınızmı nerde yaptırdınz?

Kızlar şimdi ovilasyon testini tekrarladim üstteki sabah alttaki akşam bakın bı değişiklik varmi yukleyimde

Gerçekten ya sağ alt sağ üstten daha silik. Bir bu eksikti ne oldu gözlerime telefona bakmaktan ne yapacaksın peki bugün mü yarın mı hahaaaa ben bitirdim bu ayı bakalım neler olacak.
Üstteki sağ daha silik çünkü Lh hormonu şuan dahada yükseldiği için alttaki daha koyu yarında koyu çıkar ertesi gün sağ siliklesir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…