- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.921
Evet kaçgündür gelmiyor. Adet oldu üzüldü ya kendine zaman ayırdı galiba diye düşündüm. Ben de 15 aydır adet oluyorum.A Ataabetull nerde acaba sesi çıkmıyor
Canım sen ne yapıyorsun? Meleğin nasıl?Daha koyulaşmış canım. Kontrol çizgisini bile geçmiş. Evet yakın o an
Ozel hastanede yaptirdik canim biz. İleri derecedeydi ve cocuk olmasina engel oldugu icin mecburduk yaptirmaya. Sizin tup bebekle olmus ne guzel. Herkes sizin kadar sansli olamayabiliyor. Varikosel cok ileri derecedeyse spermin dna sini bozdugu icin tup bebekte tutmuyor.Cnm hangi hastanede ameliyat oldu? Bnm eşimdede var varikosel çocugumuz olmadı tüp bebekle elde ettik bi tane tüp bebek doktoru varikosel ameliyatı önermio
Iyi olmaya çalışıyorum canım. Stresli bir dönem hala. Yarın gideceğiz doktora inşallah keseyi görüp sağlık haberini alırız. Dua edin bizeCanım sen ne yapıyorsun? Meleğin nasıl?
Teşekkür ederin canım benim. Bizde gün aşırı yaptık 1 gün sabah yaptım duşumu. 3 gün 2/3 saat yattıktan sonra yaptım bakalım neler olacak. :)Kizlar bu arada hamile kaldigim aydaki iliski sıklığımıza baktim. Yumurtlama doneminde 5 gün 1 er gun arayla olmus iliski. Gun asiri yapmisiz yanibelki yardimci olur size. Bide sabah dus aliyodum ben hep bilginiz olsun. Ama belimi yuksekte felan tutmadim hic normal yattim. Suskun Ceylan Saklicennet
İnşallah canım inşallah hepbirlikte savaşçı anneler Grubu açarız zor anne olan insanlar başka oluyor bence.Iyi olmaya çalışıyorum canım. Stresli bir dönem hala. Yarın gideceğiz doktora inşallah keseyi görüp sağlık haberini alırız. Dua edin bizeSizin de bu yoğun çalışmalarınızın sonucu bekliyorum 2018 uğurlu gelecek inşallah hepimize
Ben de öyle düşünüyorum canım. Burada olan ve bu kadar emek harcayan ta yürekten isteyen herkes şimdiden anne olmuş benim gözümde. Çok hak ediyorlar Rabbim inşallah verecek sabırlarının nimetiniİnşallah canım inşallah hepbirlikte savaşçı anneler Grubu açarız zor anne olan insanlar başka oluyor bence.Bebiş konuşmak istiyorum artık. Kuzum kalp atışını duyacaksanız eğer kaydedin bence. Dualarımdasın.
Gorursunuz artik keseyi net olarak canim benim. 6.haftada da kalp atisini duyarsiniz ki o an paha bicilemezIyi olmaya çalışıyorum canım. Stresli bir dönem hala. Yarın gideceğiz doktora inşallah keseyi görüp sağlık haberini alırız. Dua edin bizeSizin de bu yoğun çalışmalarınızın sonucu bekliyorum 2018 uğurlu gelecek inşallah hepimize
Oyy kuzucukla ilk tanışmaGorursunuz artik keseyi net olarak canim benim. 6.haftada da kalp atisini duyarsiniz ki o an paha bicilemezdiger arkadaslarimizada ennn kisa zamanda nasip etsin rabbim. Bu ay hepsinden umutluyum ben. Bizde10.haftanin icindeyiz. haftaya kontrole gidiyoruz .ilk defa bebegimi gorucem ultrasonda. Simdiye kadar keseyi gorduk hep
Ederim tabiki kuzum. Hayirlisiyla iyi haberlerini alcaksiniz insallah bebisin. Evet bizimkiler diger arkadaslarada umut oldugu icin umut bebekler :)Oyy kuzucukla ilk tanışmaAllah sağlık sıhhat versin canım size Ilk umut bebeğimiz bizim o. İnşallah uğuru bana olduğu gibi diğer arkadaşlara da dokunacak Dua et canım bize
Şimdi bana akıl verin benim attığım fotoları gördünüz bende gün aşırı yapiyordum ama çoğu koyulaşınca iki gündür ara vermiyorum şimdi bugundemi yapicam yoksa bugün ara verip yarın mi bu ne yaKizlar bu arada hamile kaldigim aydaki iliski sıklığımıza baktim. Yumurtlama doneminde 5 gün 1 er gun arayla olmus iliski. Gun asiri yapmisiz yanibelki yardimci olur size. Bide sabah dus aliyodum ben hep bilginiz olsun. Ama belimi yuksekte felan tutmadim hic normal yattim. Suskun Ceylan Saklicennet
Valla bende oluyorum tam 15 ay oldu napalim canım hayırlısı ise olsun sağlıklı olucaksa olsun rabbim ne zaman verirse olucak inşallahEvet kaçgündür gelmiyor. Adet oldu üzüldü ya kendine zaman ayırdı galiba diye düşündüm. Ben de 15 aydır adet oluyorum.
Canım bugün akşama da test yap istersen sabah olsun ilişki bilemedim ki Yada koyulaşma derecesine göre sen karar ver. İnşallah canım allah bize de nasip etsin. Ocak ayı testlerimiz var şimdiden heyecan bastı beni.Valla bende oluyorum tam 15 ay oldu napalim canım hayırlısı ise olsun sağlıklı olucaksa olsun rabbim ne zaman verirse olucak inşallah
Öyle yapıyım bari...ne testiniz var canım Ocak daCanım bugün akşama da test yap istersen sabah olsun ilişki bilemedim ki Yada koyulaşma derecesine göre sen karar ver. İnşallah canım allah bize de nasip etsin. Ocak ayı testlerimiz var şimdiden heyecan bastı beni.
Ne testi olabilir ki tatlım sperm testi. Yüzme turnuvası var.Öyle yapıyım bari...ne testiniz var canım Ocak da
Yahu üzülme en azından ne yapacağını biliyorsun rabbim dermansız dert vermesin....havuza bayılırım Denizide severim ama çok iyi yuzememNe testi olabilir ki tatlım sperm testi. Yüzme turnuvası var.Sonra da tekrar ameliyat. Sil baştan yani.
Egedeydin dimi sen. Ahh ahh ben olcam ki ımmmYahu üzülme en azından ne yapacağını biliyorsun rabbim dermansız dert vermesin....havuza bayılırım Denizide severim ama çok iyi yuzemem
Evet canım Aydın’da yaşıyorum:) o bebişler herşeyımızı değiştirdi valla :)Egedeydin dimi sen. Ahh ahh ben olcam ki ımmmbiz ilk varikosel ameliyatından sonra eşimle Karadeniz turuna çıkmıştık. Aslında Ege turu da istiyorum ama bakalım ne zaman olur. Şu bebiş planları bile değiştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?