Eşim ve aile ziyareti

uglyDucking

Rabbim şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2.031
895
323
Herkese merhaba. Yorumlarınız benim için çok önemli vakit ayırdığınız İÇİN teşekkür ederim herkese.
Öncelikle eşimle 10 seneye yakındır evliyiz. Ve Aksaray da oturuyoruz, 4 aydır Aksaraydayız. Eşimin ailesi İstanbul’da. 10-11 saat otobüsle.(uçak bize uygun değil maalesef maddi açıdan) ayrıca 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var.
.
Ramazan bayramından otobüsle ziyarete gittik, malumunuz 9 gün tatil. 4 gün eşimin ailesinde kaldık sonrasında Tekirdağ’a geçtik (benim ailem) eşim 1 gün kalıp tekrar İstanbul’a döndü. Ben kalmaya devam ettim Tekirdağ’da. Okullar açılıyor ve bidaha uzun kalamayacağım diye. Ayrıca köy olduğu İÇİN cocuklar çok mutlu orda.doğal yaşam vs. Neyse. Kurbana 1.5 ay var ve benim tekrar 10-11 saat mesafe ile 1 hafta İÇİN gitmeye hiç niyetim Yok. Eşim ile tartıştık. Ailesini göremiyormuş vs vs. Özlüyormuş. Ben neden annemde 20 gün kalmışım o 5-6 gün kalmış. Tekirdağ’dan Aksaray’a dönüşte annemlere de git orda kal 5-6 gün diye tartışmıştık. Bana böyle konular inçe hesaplar çok anormal geliyor. Hayat şartları ve zorlamaya hiç gerek Yok diyorum. 35 yasında ve aile özlemi çekmesi anormal değil mi? Bana mı öyle geliyor? Hatam varsa lütfen hatamı yazın, fikirlerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Eşim 42 yaşında, o da bana aynı şeyleri söylüyor 😊 hatta bir keresinde “erkek adamsın ne bu böyle ailem ailem” diye kuzmıştım o da bana kızmıştı 😂

Eşiniz Tekirdağ'da sizi bırakıp geri İstanbul'a dönmüş zaten. Ailesiyle birlikte olmadı mı? Niye özlüyor anlayamadım.
5-6 gün ailesi ile birlikteydi evet. Bu arada 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var. Bunu yazmayı unutmuşum. Otobüsle yolculuk nasıl zordur tahmin edebilirsiniz :(( ben de bunu anlayamıyorum.

Kurban icin İstanbul’a gitmenizi istiyor da Aksaray’a ne zaman döneceksiniz ki? Siz bayramda da mı Tekirdağ’da olayım dediniz. Bermuda şeytan üçgeni gibi oldu :KK6:

Sizi haklı bulduğum nokta benim ailem git kal 5-6 gün demesi ama onun haricinde sizi haklı bulamadım.Ailesini bayram bayrama görüyor çok normal özlemesi. Aile özlemenin yaşla ilgisi yok bence. Ayda bir ailemi özledim hafta sonu gideyim diye yola çıkmıyor ya. Eğer istemiyorsanız siz gitmemeyi önerin kalın Aksaray’da. Eğer kendi ailenizi görmeye gidecekseniz bir iki gün istanbulda kalıp gidin ailenizin yanına kimsenin sizi istemediğiniz bir yerde tutmaya hakkı yok

Kurban icin İstanbul’a gitmenizi istiyor da Aksaray’a ne zaman döneceksiniz ki? Siz bayramda da mı Tekirdağ’da olayım dediniz. Bermuda şeytan üçgeni gibi oldu :KK6:
Hayır kurban bayramında Aksaray da kalmayı teklif ettim. Hiç bir yere gitmemeyi. O İstanbul’a gidicem ailemi göremiyorum diye tutturdu

Hayır kurban bayramında Aksaray da kalmayı teklif ettim. Hiç bir yere gitmemeyi. O İstanbul’a gidicem ailemi göremiyorum diye tutturdu
Siz Aksaray’a döndünüz şuan ordasınız yani. Esiniz de kurban bayramında tekrar İstanbul’a gelmek istiyor , doğru anladım insallah bu sefer. Siz haklısınız iki çocukla o kadar yol çekilmez, ama eşiniz de haklı. İnanın aile özlemenin yaşla ilgisi yok, eşinize çocuklarla gözüm kesmiyor yolu ama sen git özlem gider demeniz daha doğru gibi.

Sizi haklı bulduğum nokta benim ailem git kal 5-6 gün demesi ama onun haricinde sizi haklı bulamadım.Ailesini bayram bayrama görüyor çok normal özlemesi. Aile özlemenin yaşla ilgisi yok bence. Ayda bir ailemi özledim hafta sonu gideyim diye yola çıkmıyor ya. Eğer istemiyorsanız siz gitmemeyi önerin kalın Aksaray’da. Eğer kendi ailenizi görmeye gidecekseniz bir iki gün istanbulda kalıp gidin ailenizin yanına kimsenin sizi istemediğiniz bir yerde tutmaya hakkı yok
Fakat 10 sene İstanbul’da oturduk. 6 sene altlı üstlü şekilde. Devamlı yanyanaydık. Kendi aileme de gitmek istemiyorum çünkü 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var. Gece de olsa 10-11 saatlik yolculuk ne zordur tahmin edersiniz :(

Giderseniz 1 gün eşinizin ailesinde kalın sonra hemen kendi ailenize geçin o ailesini özlüyorsa siz de özlüyorsunuz. Yada hiç gitmeyin. Eşiniz gitsin .

ailesi gelmiyorsun gitmiyorsun diye baski kuruyor olabilir. torunlari göremiyoruz hep orda kaliyorlar falan diyorlardir. genelde oluyor bu muhabbetler cogu ailede.
6 sene altlı üstlü oturduk. Böyle birşey diyorlarsa ne diyim ki :( o kadar mutsuzum ki suan. Gitmek istemediğim halde gideceksin benimle geleceksin diyor

Fakat 10 sene İstanbul’da oturduk. 6 sene altlı üstlü şekilde. Devamlı yanyanaydık. Kendi aileme de gitmek istemiyorum çünkü 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var. Gece de olsa 10-11 saatlik yolculuk ne zordur tahmin edersiniz :KK43:

Ben sizi anlıyorum ama siz de eşinizi anlayın. Kaç sene yan yana olursa olsun şu an ayrılar ve ancak bayramdan bayrama görüşüyorlar. Size önerim yolu gözünüz kesmiyor madem ki az mesafe değil eşiniz tek gitsin görsün ailesini siz kalın Aksaray’da

Aile özlemenin yaşla ilgisi yok ama 2 çocukla 10-11 saat otobüs yolculuğu yapmakta kolay değil.

Siz kalsanız eşiniz gitse nasıl olur? Benim için uygun bir teklif değil ama tek çözümünüz bu olabilir.

Giderseniz 1 gün eşinizin ailesinde kalın sonra hemen kendi ailenize geçin o ailesini özlüyorsa siz de özlüyorsunuz. Yada hiç gitmeyin. Eşiniz gitsin .
Ben kendi aileme de gitmek istemiyorum. Çocuklarla 11 saat yolculuk çok zor oluyor. Bayram da evde kalmak istiyorum. Gitmeyeceğimi söyledim geleceksin diye diretiyor:((

Aile özlemenin yaşla ilgisi yok ama 2 çocukla 10-11 saat otobüs yolculuğu yapmakta kolay değil.

Siz kalsanız eşiniz gitse nasıl olur? Benim için uygun bir teklif değil ama tek çözümünüz bu olabilir.
Maalesef eşim için de bu değil çözüm. Kafa yapısı olarak çok elit değil bu konularda. Eski kafalıdır :((

Ben kendi aileme de gitmek istemiyorum. Çocuklarla 11 saat yolculuk çok zor oluyor. Bayram da evde kalmak istiyorum. Gitmeyeceğimi söyledim geleceksin diye diretiyor:KK43:(
ucak biletlerine baksaniz. kampanyali biletler bazen otobuse yakin oluyor. bazi siteler var oralardan uygun oluyor.

Maalesef eşim için de bu değil çözüm. Kafa yapısı olarak çok elit değil bu konularda. Eski kafalıdır :KK43:(
Benim içinde değil çünkü eşler orta yolu bulabilmeli kendi arasında, çocuklar küçük ve yolculuk uzun olduğu için eşiniz bu sene bayramda gitmeyebili burada biraz ödün vermesi gereken eşiniz, çocuklar büyüdükçe beraber gitmeniz kolay olacaktır.

Yada madem illa gitmek istiyor, daha önce uygundur bilet alabilirsin uçaktan, sizin içinde yolculuk zor olmazdı.

Back
X