Eşim ve aile ziyareti

Maalesef eşim için de bu değil çözüm. Kafa yapısı olarak çok elit değil bu konularda. Eski kafalıdır :KK43:(
Çocuklar üzerinden yürü sende
Bu sıcakta durmazlar,hasta olurlar,değmez 1 haftaya
Seneye biraz daha büyümüş olurlar telafi ederiz de
Hatta bende çok istiyorum gelmeyi ama önce çocukları düşünmek zorundayız onlara eziyet olur o yol falan de sen ona

Benim eşimin ailesi de memleketlerinde yaşıyor her sene 15 gün gidiyoruz, ikinci bi sefer gitme durumu istemediğimden ben, eşimde bensiz gitmediği için 15 günden az kalmıyoruz bizim orta yolumuz bu mesela, bir şekilde her çift için orta bir yol bulunur.

ucak biletlerine baksaniz. kampanyali biletler bazen otobuse yakin oluyor. bazi siteler var oralardan uygun oluyor.
Bayram tarihleri belli olduğu için 4 ay öncesinden bile uyguna bulamamıştık. Kızıma dahi normal bile fiyatı kesiliyor 2 yasında olduğu için :( bizi maalesef aşıyor çokça. Ne olacak hiç bilmiyorum :(( aile konularında hep eşimin dediği oluyor :(

Benim eşimin ailesi de memleketlerinde yaşıyor her sene 15 gün gidiyoruz, ikinci bi sefer gitme durumu istemediğimden ben, eşimde bensiz gitmediği için 15 günden az kalmıyoruz bizim orta yolumuz bu mesela, bir şekilde her çift için orta bir yol bulunur.
Haklısınız tabi. Fakat 4 aydır Aksaraydayız. Ramazan bayramından 1 ay önce gelip 1 haftaya yakın onlar kaldılar zaten. Ramazan da biz gittik kaldık. E kurbanda tekrar gidicez. 10-11 saat mesafe var arada. Çok sık değil mi bu görüşmeler :( çok abartıyorlar sanki. İstanbuldayken 2 saatti annemler Tekirdağ dalar. 3 ayda bir giderdim kalmaya. Annen gelemezdi hiç. Bağ bahçe hayvanlar derken. Müsait olamazdın

Sizi en çok şu konuda anlıyorum. Siz ailenize tek gidebiliyorsunuz ama o sizsiz gidemiyor. Bunun için baskı yapıyor. Ben bu baskıyı anlamıyorum. Siz gidip kendi ailenizde onsuz kalabilirken neden o sizsiz gidemiyor?
Ah işte bunu anlatamıyorum eşime:(( kendisi ailemi 6 ay görmedi fakat sadece 1 gün kaldı ailemde. Ama ben devamlı kuyruk gibi onunla gitmek zorundayım :(((

Esiniz illaha gitmek istiyorsa tek başına gitsin o zaman. Benimde iki küçük çocuğum var. 10-11 saat gerçekten acil bir durum yoksa otobüse bindirmem.

Haklısınız tabi. Fakat 4 aydır Aksaraydayız. Ramazan bayramından 1 ay önce gelip 1 haftaya yakın onlar kaldılar zaten. Ramazan da biz gittik kaldık. E kurbanda tekrar gidicez. 10-11 saat mesafe var arada. Çok sık değil mi bu görüşmeler :KK43: çok abartıyorlar sanki. İstanbuldayken 2 saatti annemler Tekirdağ dalar. 3 ayda bir giderdim kalmaya. Annen gelemezdi hiç. Bağ bahçe hayvanlar derken. Müsait olamazdın
Bence suan da gitmek istememekte haklısınız, çocuklarla otobüs yolcuğu yapacağınız için ama eşiniz bunu anlayacak biri değil sanırım. Her evliliğin yapısı farklı oluyor, tatlı dil, fikrinden dönmeme hangisi size iyi gelir bilmiyorum. Umarım ikna edebilirsiniz esinizi.

Cok gıdesı varsa gıdıp gorebılır bence. İlla ki konvoy olmaya gerek yokkı

Sizi en çok şu konuda anlıyorum. Siz ailenize tek gidebiliyorsunuz ama o sizsiz gidemiyor. Bunun için baskı yapıyor. Ben bu baskıyı anlamıyorum. Siz gidip kendi ailenizde onsuz kalabilirken neden o sizsiz gidemiyor?
Hatta bensiz de benim ailemin yanında kal diyor yanlış anlamadıysam.

Aile özleminin yaşla, cinsiyetle ilgisi yok bence
Anne olduktan sonra sanırım bakış açımda değişti
Gözünden sakınıp, tüm hayatını onun uğruna değiştirdiğin çocuğunun zamanla anne-babasını özlememesi yada gidip görmemesi bence çok acı
Aynı şekilde sizin ailenize gidip görmek istemenizde en doğal hakkınız tabiki. Bayramlarda iki aileye eşit gidilmeli, vakit ayrılmalı bence

Aile özleminin yaşla, cinsiyetle ilgisi yok bence
Anne olduktan sonra sanırım bakış açımda değişti
Gözünden sakınıp, tüm hayatını onun uğruna değiştirdiğin çocuğunun zamanla anne-babasını özlememesi yada gidip görmemesi bence çok acı
Aynı şekilde sizin ailenize gidip görmek istemenizde en doğal hakkınız tabiki. Bayramlarda iki aileye eşit gidilmeli, vakit ayrılmalı bence
Sorun Otobüs yolculuğu aslında. Biri bebek iki çocukla 10-11 saat yolculuk. Yoksa 6 sene altlı üstlü eşimin ailesi ile Yanyana yaşamış biri olarak 2 ayda bir ziyaret zor gelmez. Tek sıkıntımız mesafe. Ben il dışına çıkmak istemiyorum :(

Sorun Otobüs yolculuğu aslında. Biri bebek iki çocukla 10-11 saat yolculuk. Yoksa 6 sene altlı üstlü eşimin ailesi ile Yanyana yaşamış biri olarak 2 ayda bir ziyaret zor gelmez. Tek sıkıntımız mesafe. Ben il dışına çıkmak istemiyorum :KK43:

Çocuk konusunda haklısınız bebekle uzun yolculuk yorucu olur. Bayramda siz gidemezseniz müsaşt olduklarında onlar gelirler belki size kalmaya gelirler eşiniz çok özlüyorsa. Tabi sizin onlarla ilişkiniz nasıldır, karışan huzursuzluk çıkaranlardan mıdır bilmeden yapıyorum yorumumu

Onun ailesini özlemesinden çok ailesi torunlarını özlüyordur. Görmek isterler illa ki siz aileniz de uzun süre kalmışsınız çocukları görmek onların da hakkı. Dönüşte orada kalmanızı istediğine göre büyük ihtimal öyle. Eğer öyle bir durum yoksa kendi özlediyse tek başına gidebilir.

Yavrularınız cok kücük
Ve eşinizin önceliği artık kendi ailesi olmalı
Cocuklarınızın yasıda bu kadar uzun yolculuk yapmaya müsait değil yazık günah telef oluyorlardır
Ben sizi haklı buldum
Tamam aile özlenir ama ne bu buldumcuk gibi iki ayda bir görme hasreti
Yüksek ihtimal kv kp veya her kimse arayıp baskı kuruyor üstünde
Yoksa erkekler böyle seyleri tek baslarına cok akıl edemezler

Eşiniz sizi değil çocukları götürmek istiyor ,ailesi torunlarını görmek istiyorlar ,bu kadar basit ,3 koltuk alın ,
Siz çocuklarla eşiniz tek otursun ,
Gece gidin ,uyurlar zaten z,huzurun bozulduğuna değmez ,ailenize geçersiniz birazda orada kalır dönüşte tekrar uğrarsınız ,abartmayın huzurunuzu bozmayın boşuna

Herkese merhaba. Yorumlarınız benim için çok önemli vakit ayırdığınız İÇİN teşekkür ederim herkese.
Öncelikle eşimle 10 seneye yakındır evliyiz. Ve Aksaray da oturuyoruz, 4 aydır Aksaraydayız. Eşimin ailesi İstanbul’da. 10-11 saat otobüsle.(uçak bize uygun değil maalesef maddi açıdan) ayrıca 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var.
.
Ramazan bayramından otobüsle ziyarete gittik, malumunuz 9 gün tatil. 4 gün eşimin ailesinde kaldık sonrasında Tekirdağ’a geçtik (benim ailem) eşim 1 gün kalıp tekrar İstanbul’a döndü. Ben kalmaya devam ettim Tekirdağ’da. Okullar açılıyor ve bidaha uzun kalamayacağım diye. Ayrıca köy olduğu İÇİN cocuklar çok mutlu orda.doğal yaşam vs. Neyse. Kurbana 1.5 ay var ve benim tekrar 10-11 saat mesafe ile 1 hafta İÇİN gitmeye hiç niyetim Yok. Eşim ile tartıştık. Ailesini göremiyormuş vs vs. Özlüyormuş. Ben neden annemde 20 gün kalmışım o 5-6 gün kalmış. Tekirdağ’dan Aksaray’a dönüşte annemlere de git orda kal 5-6 gün diye tartışmıştık. Bana böyle konular inçe hesaplar çok anormal geliyor. Hayat şartları ve zorlamaya hiç gerek Yok diyorum. 35 yasında ve aile özlemi çekmesi anormal değil mi? Bana mı öyle geliyor? Hatam varsa lütfen hatamı yazın, fikirlerinize ihtiyacım var.
İnsan her yaşta aile özlemi çeker ama siz çok anlayışsız yaklaşmışsınız. Ayrıca zırt pırt gitmiyor anlaşılan, bayramdan bayrama gidiyor. Orantısız davranıyorsanız adam ince hesap yapmaya başlamıştır

Herkese merhaba. Yorumlarınız benim için çok önemli vakit ayırdığınız İÇİN teşekkür ederim herkese.
Öncelikle eşimle 10 seneye yakındır evliyiz. Ve Aksaray da oturuyoruz, 4 aydır Aksaraydayız. Eşimin ailesi İstanbul’da. 10-11 saat otobüsle.(uçak bize uygun değil maalesef maddi açıdan) ayrıca 5.5 yasında ve 2 yasında iki çocuğumuz var.
.
Ramazan bayramından otobüsle ziyarete gittik, malumunuz 9 gün tatil. 4 gün eşimin ailesinde kaldık sonrasında Tekirdağ’a geçtik (benim ailem) eşim 1 gün kalıp tekrar İstanbul’a döndü. Ben kalmaya devam ettim Tekirdağ’da. Okullar açılıyor ve bidaha uzun kalamayacağım diye. Ayrıca köy olduğu İÇİN cocuklar çok mutlu orda.doğal yaşam vs. Neyse. Kurbana 1.5 ay var ve benim tekrar 10-11 saat mesafe ile 1 hafta İÇİN gitmeye hiç niyetim Yok. Eşim ile tartıştık. Ailesini göremiyormuş vs vs. Özlüyormuş. Ben neden annemde 20 gün kalmışım o 5-6 gün kalmış. Tekirdağ’dan Aksaray’a dönüşte annemlere de git orda kal 5-6 gün diye tartışmıştık. Bana böyle konular inçe hesaplar çok anormal geliyor. Hayat şartları ve zorlamaya hiç gerek Yok diyorum. 35 yasında ve aile özlemi çekmesi anormal değil mi? Bana mı öyle geliyor? Hatam varsa lütfen hatamı yazın, fikirlerinize ihtiyacım var.
Özlüyorsa gitsin kendisi kalsın. Neden siz 5-6 gün kalıyormuşsunuz ki... Ne kadar saçma. Kendisi sizin ailenizde 1 gün kalıp gitmiş üstelik.

Back
X