Eşim ve ailem arasında kaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi R0S3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annen dunyanin en hakli kadini
serefsizi avrupada is guc oturum ve ev sahibi yapmışsın. artik bosansan da olur onun için, nasilsa evlerden biri ona pay edilecek, isi gücü de var . kalışını garantiledi.

Bu ailenle esinin arasinda kalmak degil ki esin igrenc biri. Yuzsuz hem insanlarin evinde yasa sana yer yapsinlar yok sevmiyorum etmiyorum ama ne guzel bedava yasiyo . .Birincisi sizi sevmiyor ailenize kini var ailenizi karsiniza almayin bu adam icin. Sizi de gozden cikarmis zaten oturmus bu kisiyi adam sifatina sokmussunuz gecmis olsun. Zararin neresinden donseniz kárdir

He sizi çok seviyor he.
Ailenize yazık, size olan sevgilerinden katlanıyorlar bu şeye.
Size de yazıklar olsun, böyle bir adamın uğruna kardeşinize sırtınızı dönebiliyorsunuz. Aman yapışın bırakmayın bu adamı, aşırı seviyor sizi.

Kendi ailesinin durumlari nasil bu kadar bolluk icinde degilseler nefreti bundan gibi geldi aklima ve uzgunum ama anneniz hakli daha bastan ben yurtdışında yasiyorum esim turkiyeden der demez anladim niyetini esiniz sizi sevseydi ailenizi sevmese bile saygi duyardi bir laf vardir itin hatri yoksa sahibinin var diye madem bu adami birakmayacaksiniz ailenizin imkanlari ile yapilan evede gecmeyin bir zahmet delikanliya bak sen paralarink yiyeyim ama olumune nefret edeyim oh ne guzel

Böyle durumlar ne kadar sık yasanmaya başladı. Etrafımda da var. Burada kimsenin yüzüne bakmayacaği adamlar böyle yurt dışına kapagi atıyor. Nasıl kaniyorsunuz ailenizi nasıl bu kadar ezdiriyorsunuz anlam veremiyorum. Adam kompleksli ezigin teki. Hem insanları maddi olarak somureyim hem de benim borum ötsün istiyor ne güzel dünya. Yapmanız gereken adama tekmeyi basmak. Ama siz ailenizi karşınıza alir bu adamdan vazgecmezsiniz. Geçmiş olsun

Kardeşinim eline sağlık
Boşa bu adamı

Konuyu okumaya başlar başlamaz annenizin dediği geldi aklıma. Yurtdışı için evlilik gibi duruyor.
Onun dışında konuda da çok fazla ailemde ailem babamda babam demişsiniz. Belki erkek egosu artık kendini tanımanızı istiyordur.
En başından en sonuna aileniz rahat edin diye sürekli elleri üzerinizde olmuş buna içten içe kızmış olabilir. Bilemiyorum ama zorlu günler geçireceksiniz bu aşikar.

Kız çocuğum yok diye dertlenen bir arkadaşım var ona bu konuyu okuyacağım. Kız diye baş tacı ettiğin evladın nasıl zalim ve düşüncesiz olduğunu aşk diye diye hem kendini hem ailesini nasıl ayaklar altına aldığını okusunda olmayanda ne büyük hayir olduğunu anlasın.

öncelikle ailenizin yaptıkları normal değil ama eşiniz bunlara rağmen devam edip ailenizin ve sizin her türlü imkanından faydalanıyorsa, bir zahmet susup otursun yerinde.

bir de aileme söylediği laflara alıştım, susuyorum falan yazmışsınız. siz iyi misiniz konu sahibi?

Arada kalacak birşey yok defolsun gitsin boşan tabiki..bu kadar vazgeçemediğiniz neki. Uyuz eziğin teki kocanız. İnsan selam vermez ona siz evlenmişsiniz..kendinize acımıyorsanız ailenize acıyın yazık yahu.

Arada kalacak birşey yok defolsun gitsin boşan tabiki..bu kadar vazgeçemediğiniz neki. Uyuz eziğin teki kocanız. İnsan selam vermez ona siz evlenmişsiniz..kendinize acımıyorsanız ailenize acıyın yazık yahu.
Hala da boşanma yok aklınızda arada kaldım diyorsunuz..e yuh yani. İnsanın az kendisine saygıs8 olacak cidden

Sevmiyorsa babanızın bahçesinde babanızın yaptıgı evde oturmasın. Yine babanızs ev yaptırtmasın para kabul etmesin. Oh ne ala versinler versinler ama görüsmeyelim. Haddine mi. Siz bir psikoloğa gidin. Normal değil

Hikayedeki eksik yanlarida mi anlatsaniz acaba? Eger eksik birsey yok diyorsaniz, esiniz dupeduz hasta ve sizi sevmiyor.
Evliligi pasaport olarak goren ithal damat meselesi oldugu belli de kizcagiz niye cekiyor boyle bir eziyeti onu anlayamadim? Adamin bi pankart asip gezmedigi kalmis seni sevmiyorum diye.

Almanyadayim. Türkiyeden gelen damatlarda cogu zaman asaglik kompleksi ve alisamama sorunlari oluyor. Kendilerini erkek gibi görmüyorlar. Sizin hatanizda var. Ailenizden kopamadan adami getirip sizin aile baglarin icine oturtmussunuz ve esiniz de orda ezilip durmustur. Cok gördük buraya getire lerin "bizim sayemizde Avrupa gördün" diye asaglananlari. Ailenizden ayri bir hayat kurmaliydiniz ikiniz de. Esinizin yüzsüzlügü hala ailenin verdiklerinden.faydalanmak istemesi. Madem.sevmiyorsun paralarindan da faydalanma..iki taraf da bundan sonra birbirinin yüzüne bakmaz zaten. Bu evlilik de size zindan olucak cünkü bastan gerekenler yapilmamis

Allah hayırlı evlat versin. Ailenizi muhattap ettiğiniz tipe bak yazık. Anneniz doğru söylüyor ne desin kadın. Hem ailenizi sonuna kadar sömürüyor hem apır sapır konuşuyor yuh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…