Eşim ve ailem arasında kaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi R0S3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşin sadece kendini düşünen pisliğin teki.Ailene laf söylemesine baştan izin vermeyecektin.Hem her imkanlarını kullan hem sevme soğuk yap.Oldu başka.Abin babasına laf edilince haklı tepki vermiş oda senin gibi susacakmıydı.Bide diyosun beni çok seviyoo.Hee çok seviyo emin ol.Seven adam sevdiği kadını ateşe atmaz arada bırakmaz o mutlu olsun diye uğraşır sen kendini kandırmaya devam et.Kardeşlerinle olan ilişkinede karışamaz gözünü aç biraz.

Böyle devam edin o vakit
Çünkü burda destekleyeceğim tek aileniz var
Ama şunuda unutmayın böyle devam ederse eşiniz daha coookkkk manipüle edilirsiniz (sevgi adı altında ) ortada bi sevgide yok orası ayrı da

R R0S3 bırak şimdi dramatize etmeyi. hangi ülkede olduğunu halen söylemedin? birkaç yılda iki ev alınabilen ve evin bahçesine hemencicik 1+1 ev kondurulan ülke hangisi? hemen taşınmak istiyoruz oraya

R R0S3 bırak şimdi dramatize etmeyi. hangi ülkede olduğunu halen söylemedin? birkaç yılda iki ev alınabilen ve evin bahçesine hemencicik 1+1 ev kondurulan ülke hangisi? hemen taşınmak istiyoruz oraya
İngiltere. Kolay olduğunu söylemedim. Ben ve eşim çalışıyoruz maaşımız da çok iyi olduğundan dolayı bu şekilde hızlı alabildik.

İngiltere. Kolay olduğunu söylemedim. Ben ve eşim çalışıyoruz maaşımız da çok iyi olduğundan dolayı bu şekilde hızlı alabildik.

wow! çok ilginç. Mortgage fazilerinin 4,5 seyrinde olduğu ve emlak krizi olan, ayrıca bahçe içerisine sadece ölçüleri aşan ve içind einsanların konaklamayacağı shed yapabilmek için i,mar izinlerinin onlarca bin pound olduğu Britanya'dan söz ediyoruz, öyle mi?
Maaşlarınız ne kadar?

İkimizin toplam aylık geliri 6-7 bin pound civarı

İkimizin toplam aylık geliri 6-7 bin pound civarı

anladığım kadarıyla bu maaşı aldığınıza göre bu yaşta ikinizde kurumsal bir şirkette mid-level üstü yöneticisiniz.
bu yaşta, Türkiye'den koca getirecek vizyonsuzluğa rağmen ve babanızın yaptırdığı barakada sığıntı gibi yaşarken gerçekten bravo.
yalnız size bu seviye yöneticiliği verem şirketi çok merak ediyorum.

Gözünüz kör olmuş kan emici, saygısız kocanız derdine

Yağız değil sıstırık hiç sevmem sıstırık adam

Bana neden bu şekilde konuşuyorsun anlamadım doğrusu?
Başırılı bir kadın olduğum için yönetici seviyesine ulaşabildim. Sağlık sektöründe çalışıyorum. Hem yönetici seviyesinde çalışıyorum hemde üniversite öğrencilerine eğitim veriyorum.
Şirketimin bana bu pozisyonu neden verdiğini merak ediyorsan da sorabilirsin istersen. Sana ne kadar işini iyi yapan biri olduğumu seve seve anlatacaklarına eminim.

tabi ki, şirketinizle iletişime geçmeyi çok istersiz. bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.

tabi ki, şirketinizle iletişime geçmeyi çok istersiz. bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.
Amaç ne. sizin gelirleriniz böyle aşağılayıcı şekilde eleştiriliyor mu. imkanı olan çoğu kişinin ardına bakmadan gideceği yerde oluşu mu rahatsız etti eleştirenleri . konuyu kaçırdım mi bilemedim.

siz, konu sahibinin doğruyu söylediği varsayımı ile ilerliyorsunuz. ben sizinle aynı motiivasyona sahip değilim. söylediklerinin doğru olamayacağını düşündürecek kadar bilgi sahibiyim.

Yurt dışında koloni gibi yaşayan görece muhafazakar aile ve tek başına onların yanına gelen damat.
Maddi yardımlar yapılıyor ve bu durum ilişkinizde söz sahibi olmalarına yol açıyor.
Babanıza sorsak ev aldık ev yaptık der. Tabii aynı oranda müdahale ettiklerini ve burun soktuklarını söylemezler.
Konuyu okuduğumda eksiklik fark ediliyordu zaten. Sonradan yazmışsınız. Daha kim bilir neler vardır. Eskiden gelinler aileyle oturunca kaynana tepesine tünermiş. Gelin ah vah deyince de "evimizde oturuyön, bizim sayemizde karnın doyüyö" derlermiş. Aynı vibe'ı aldım.
Bireyselleşin bence. Böyle aileyle iç içe olmaz. Evinizi malınızı kendiniz yapın.

siz, konu sahibinin doğruyu söylediği varsayımı ile ilerliyorsunuz. ben sizinle aynı motiivasyona sahip değilim. söylediklerinin doğru olamayacağını düşündürecek kadar bilgi sahibiyim.
Benim burada yalan söylemek için hiçbir sebebim yok. Ben burada işim maaşım mal varlığım konusunda konuşmaya gelmedim zaten ben burada sadece fikir danışmaya geldim. Ne biliyorsun ki konuşuyorsun? Söylediğim hiçbir bilgi yalan veya yanlış değil hepsi doğru.

Yani koca için ailenizi silmeye hazırsanız ne diyelim. Ya kocayı sileceksiniz ya aileyi. Kocanızın baştan beridir geçinmeye gönlü yokmuş zaten. Eh son olayda da bariz haksız, babanıza laf söylemiş kardeşiniz de hakkını vermiş. Aslında sizin de rahatsız olup hesap sormanız lazımdı babanıza laf söyleyen kocanızdan.
İşin aslı kocanıza bu kadar iyilik fazla gelmiş. Bir de fazla dip dibe yaşayınca sorun çıkabilir. Kocanız da o zaman taaa ben başından evini barkını kursaydı da kayınpederinin evine kalmasaydı.
Eh hem adamın evinde kal hem de adamı beğenme. Olmaz öyle işte, sonunda kardeşinizden dayağı yemiş. Bu günün geleceği belliymiş.

burada satın aldığınız iki evden bahseden sizdiniz. ve bunun 4 yıl içinde iki genç insanın çalışması ile mümkün olmadığını biliyorum.

Bu yorumdan sonra eşinize acıdım. Genelde Türkiye’den damat İHRAÇ eden insanlar, eve gelen adamı sanki ihya etmiş gibi sanki önceden kurbağaymış da onlar öpünce prens olmuş gibi eziyor. İşte aileniz tam böyle yapmış. Madem vaktinizin çoğunu ailenizle geçirecektiniz niye evlendiniz?

linç is coming amaaa adam haklı bana göre. Ailenizi ve sizin davranışlarınızı tahmin edebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…