- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
Yok dövmez öyle şeyler yapmaz bunu biliyorum sürekli kavga ederiz ki ben gidiyorum diye çıkacak bir durumda değilim maalesef burası Türkiye değil, beni arabayla götürmesi lazım, hadi babam kardeşim geldi ben aldı diyelim bu seferde olay boşanmaya kadar gidebilir zaten diyorum sen görüşmezsin olur biter diye ama anlamıyor inan, daha önce hiç böyle görmemiştim onu ilkkez böyle bir huyuna şahit oldum. 2 haftadır evde kavga etmekten huzurum kalmadı ne düşüneceğimi şaşırdım ne düşünecek halim kaldı ne dayanacak
Ya boşanmaya kadar götürmek nedir? Hamile halinizle size şu yaptığı şey ne kadar vicdansızca.
Kız kardeşinizin yanında olmanız ile onun eski bir olay için kinini diri tutması ayrı ayrı olaylar.
Bakın, eşiniz geçmişte müstakbel bacanağı ile hoş olmayan şeyler yaşamış olabilir, yerden göğe kadar haklı da olabilir, ama bunun faturasını sizin abla - kardeş ilişkinize kesemez. Sen ablasın, en doğal hakkın kardeşinin yanında olmayı istemek.
Eşine bunu izah etmeye çalış; sen oraya o eşinin kavgalı olduğu çocuk için gitmiyorsun, kardeşin için gidiyorsun.
Sen oturup da kakara kikiri müstakbel damat ile vakit geçirmiyorsun, kardeşinle annenle babanla olmak istiyorsun.
Empati yaptır... Kardeşleri varsa onlar üzerinden örnekler ver.
Ya ne aptal bir durum.