Hayırlı günler herkese
3 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk istiyorduk Elhamdulillah sonunda hamileyim Rabbim bir evlat nasip etti, herşey güzle gidiyor derken olaylar başladı, artık ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.
Biz evlenirken düğünden önce bir sürü problemler oldu aileler arasında, ailem çok üzüldü ama düğünden sonra herşeyin üstünü kapattılar bir kere bile eşime senin ailen böyle yaptı demediler, eşimin ailesi Türkiye de ben ve ailem ise yurt dışındayız.
3 senedir eşimin ailesi ile problemleri vardı sürekli problem çıkartıyorlardı bize özelliklede eşime yeni yeni hamilelik olayı biraz yumşattı ara biraz düzeldi.
Şimdi olan problem ise kız kardeşim sözleniyor ama nişanlısı ile eşimin arası taa üni yıllarından beri bozuk bunu ailem biliyor neyse eşim ise tutturdu benim nefret ettiğim insan ailem dediğim insanların içine giriyor diye problem ediyor bana kız kardeşin evlenirse onun evine gitmeyeceksin dedi kavga ettik epey, önce söz nişan kına düğüne gidersin diyordu, sonra ise kız kardeşinin sözüne gitmeyeceksin demeye başladı, ikna etmeye çalıştım sen gitme ben gideyim diye ama olmadı artık aileme söylemek zorunda kaldım başka çarem kalmadı gelemeyecem ben söze diye, tabii babam çok sinirlendi telefonda bağırdı çağırdı epey eşimde öfkeli biri onu zor zapt ettim ama artık ağlamaktan bir hal oldum ben ertesi gün ise annemlere gittim orada annem babam eşim oturdu konuştular sırf benim hatırım için annem arayı düzeltmek istedi babamla eşimin arasını, babamda annemde konuştular ama babam bir özür dileseydi diyor hatta babam bağırdığı için pişman olduğunu söyledi bana eşimde baban bir kusura bakma diyemezmiydi bende insanım diyor, söze gitmeye karar verdi sonunda ama benim gidipte anneme kız kardeşime yardım etmeme izin vermiyor diyor onlar seni düşünmedi özellikle kız kardeşin seni düşünmedi sen gidip onun sözüne kınasına düğününe mi yardım edeceksin diyor onlara üzülme diyor gitmeyeceksin diyor göndermiyor beni artık iyice bunaldım bir taraftan annem ağlıyor eşimin yaptıklarına diyor yine sorun çıkartıyor diyor kendi düğünden öncede çıkardıydı diyor ben ise artık ne yapacağımı şaşırdım
3 senenin sonunda bir çocuğum olacak ama sevinemiyorum tüm heyecanım gitti. Ailemde ilk torunları diye heyecanla bekliyordu bundan sonra ne olacak ne bitecek bilmiyorum ama kötü şeyler olacak gibi geliyor hep