ayrıca burdan abimlere de keşke seslensem..onlarda öküzün daniskasııı..hiç sevmiyorum iki abimide..evlerine gittik bir hafta burnumdan geldi..mecbur kaldık ama bir daha asla kalmak istemiyorum..adam resmen bizi evden kovucak gibiydi..eşim kalktığında günaydın abi diyor adama adam bakmıyor bile yüzüne..çok utançverici..eşimin yanında oturup konuşmadı bile..küçük abim de aynısı..o da bir mal..annemlere gidiyoruz telefonla oyun oynuyor 30 yaşında adam bide..eşime bir laf atmıyor..bize çaya çağırıyoruz elinde telefon yine oyun oynuyor..al o telefonu ......... dicem valla bigün..
oofff içim daraldıı..kıskanç bunlar annemm kıskanççç..
çok üzgün ailem kızlar bu durumu. biraz da haklılar aslında bizim bi çocuğumuz var görüp görceğimiz bu. oğlumuz gibi olsun istiyoruz diyorlar. arada kaldım.
derdimi anlatacak kimse yok kızlar.kısaca başlayayım ben evin tek çocuğuyum ve uzak bir yere gelin geldim. eşimle aramız çok iyidir. hiç bir sorunum yok onun ailesi de iyidir. yani bugüne kadar sorun yaşamadım. fakat sözlendiğimiz günden beri eşim benim aileme karşı fazla konuşkan değil. yani ailem bi şey sorarsa laf atarsa cevap veriyor. ama bi saygısızlığı da yok. ailem de bu duruma üzülüyor. evime geldiklerinde de böyle yapınca bizi istemiyor mu diyorlar. geçen memleketten dönerken eşim bize de buyrun gelin demedi diye annem kırılmış. daha önceden de eşimle konuştum bunu. konuşuyorum ya ne konuşayım diyor. ortak konuşcak muhabbet yok diyor. arada kaldım kızlar. dün annemle tartıştık biraz. uzakta olduğum için sitem etti kimsemiz yok burda gibisinden.haklılar çok uzağım. elimden geldiğince gitmeye çalışıyorum ama yakında gibi olmuyor. ve yine bu konuşmama konusu açıldı. sanırım asıl sıkıntı uzak olmam çünkü eşimin ailesini kıskandıklarını düşünüyorum sürekli onlarla birlikte olduğum için. işte böyle kızlar çok büyük dert değil ama benim de Allah vermesin derdim bu. merak ediyorum sizin eşleriniz ailenize karşı nasıl
benim eşimdede bu sorun var. konuşulacak bir şey yok ki der ama insan istedikten sonra yaratır. gecenlerde ailem bize geldi, odasına bilg. başına geçiyor, ara ara yanımıza ugruyor. dönerken annem güler yüzle canını vererek, eşime; herşey için cok eşekkür ederim sağolun vs laf anlatıyor. benimkinde tepki yok. kafa sallayıp geçiştiriyor. ailem kötü hiç bir yapmadı, üstüne üslük eşimin açıklarını kusurlarını görmezden duymazdan gelip yok saydılar. arada bir olay olsa kızgın kinli vs. dicemde yok. başkalarıyla konuşuyor, sohbet ediyor. tamam biraz asosyal ama 2 kelimeyi isteyince bir araya getiriyor. hele bana gelince makineli tüfek mübarek:) uzun lafın kısası seni cok iyi anlıyorum ama yapılcak birşey yok, yaptıgının karşısındaki insanı üzdüğünü bile anlatamazsın. anlamaz.. ben cok denedim, ben aynı şeyi ailene yapsam diye ama yok anlamıyor.
çok üzgün ailem kızlar bu durumu. biraz da haklılar aslında bizim bi çocuğumuz var görüp görceğimiz bu. oğlumuz gibi olsun istiyoruz diyorlar. arada kaldım.
Tamam aienin tek çocuğu olabilirsin ama şuan evlisin ve senin önceliğin kendi ailen yani eşin ve sen... Ailene bu durumu nazikçe anlatmalısın artık yapıcak birşey yok evlenmişsin uzağa gitmişsin aslında ailen sevinmeli eşinin ailesi sana iyi davranıyorsa bir ailende onlar sayılır. Yani ailen bu kadar sorun etmesin. Tabi üzülecekler ama çok ta bu kadar büyütmesinler. Bizde üç kız kardeşiz ve üçümüzde ailemizden uzakta ve farklı şehirlerdeyiz benim annem ne yapsın kadıncağız 'üç kız büyüttüm biri yanımda değil. Onlar mutlu olsun da ben görmim mutlu olduklarını bileyim yeter bana ' diyor valla...
. dün eşim babama bayramda bekleriz gelin dedi. babam da biz farklı bi yere gidicez plan yaptık demiş. ben zaten şok oldum. o sinirle eşime senin yüzünden ailem evime gelmiyor dedim. zaten kavgamız ondan sonra koptu
eşin üstüne düşeni yapmış çağırmış,seni görmeye gelmek için bayramda gelmeyi tercih etmeyen ailen! Arkadaşım bana kalırsa melek gibi bir eşin var
benim eşimde annemle babamla kardeşimle pek konuşmaz.özellikle erkek kardeşimle konuşmamasına sinir oluyorum.söylediğimde ne konuşayım ben diyoreşim konuşkan biri olduğu için bu duruma canım sıkılıyor ama senin eşin her ortamda az konuşan biriyse bunu sorun etme ailene de anlat huyu böyle de
zamanla birbirlerine alışacaklardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?