• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ailesi hayatımı mahvetti :(((

İbzaman lazım öyle kolay değil işte çocuklarım için öyle çok kolay değil şimdi çok başarılılar okulda Türkiye'ye dönsen yapamayacaklar Bursa kalsan tek başıma düzen kurmak zor ama onların biraz büyümeaibş bekliyorum benim azım sadce sessiz çığlığım diyim kimseye anlatamıyorum silme söylesen uzaktalar üzülecekler annem beyin kanaması geçirdi tedavisi devam ediyor üzüntü onu etkileyecek anlayın beni lütfen
13 yıl boyunca maddi olarak hiç mi birikim yapmadınız peki ?

Yazınızı okuduğum zaman o kadar sinirlendim ki eşinizi el üstünde tutmak için kim bilir neler yaptınız neleri yutmak zorunda kaldınız merak etmeyin bu yapılanlar onların yanına kalmaz...

2 göz oda da etkilenmemeleri mümkün mü sizce ??
Başarılı olabilirler yolları açık olsun
İki kızınız için asıl boşanacaksınız ki
İleride kendilerinin başına böyle birşey gelirse aldatılmayı normalleştirmesinler :KK66:
Onların haberi tıkırız zamana ihtiyacım vat ben sadece kendi kendine söylediklerini dike döktüm kızıyorum kendime en çokta ama hem. Olmuyor işte

Yazınızı okuduğum zaman o kadar sinirlendim ki eşinizi el üstünde tutmak için kim bilir neler yaptınız neleri yutmak zorunda kaldınız merak etmeyin bu yapılanlar onların yanına kalmaz...
Aynen Allah büzük bakalım

Böyle evliliklerin o kadar çok örneği varki çevremde yurtdışına gelin diye alınıp hizmetçi muamelesi gören ana kuzularini görünce çok üzülüyorum
Genç kızlara burdan söylemek istediğim yurtdışı diye aldanip buralara gelin gelmesinler,çünkü aile özlemi,dil bilmemek,pismanlik bir zaman sonra insanı psikolojik hasta yapıyor.
Allah yar ve yardimcin olsun kardeşim çok üzüldüm durumuna bundan sonra hersey güzel olur inşallah...❤

Hicbirsey icin gec degildir. Once nasil bir hayat istiyorsunuz ona karar verin ve ona gore harekete gecin.
Esiniz anladigim kadariyla ailesinden ayrilmaya niyeti yok. O hayatindan mutlu. Cunku karni doyuyor, disarda da gonlu oluyor. Kayinvalide ve kayinpeder de bu durumdan memnun cunku evlerinde bedava bir hizmetcileri var. Sizi kole gibi kullaniyorlar. Cocuklar ve siz evde emanet gibi yasiyorsunuz. Ya bu duruma katlanacaksiniz ya da bosanmak istiyorsaniz bosanacaksiniz. Esinizi ikna edebilirseniz ayri bir eve cikin. Aldatma konusuna hic girmek istemiyorum cunku bir kez aldatan hep aldatir. Kisilik bozuklugu cunku.
Belki artik konusma zamani gelmistir. Susarak daha cok ezilirsiniz.

Dil şu an hala bilmiyor musun ? Ayrılma imkanın yok mu ? Türkiye'ye Dönme imkanın yok mu ?
Dil biliyorum kendimi geliştirdim ama kızlarım okulda çok başarılı buranın en iyi okulunda ikiside sınıf birincisi Türkiye'ye dönsem Türkçe yeterki olmayacak onların geleceği ile oynatmam burada eve çıkmak mesele sığınma evi olacak ilk seçenek ama parasına Suriyeliler ve Bulgarlarla dolu çocuklar etkilenecek geleceklerini riske atacağım biraz Zaman işte benim bitti hayatım onlar içim bekliyorum allahım büyük inşallah yardım etsin bana

4 aylık hamileyim, kocayı boşuyorum, hemde sadece son 2 ay baskı kurmaya kalkıştı diye, değil 13 koca yıl.

Tamam maddi gücüm var, adama eyvallahım yok da, olmasaydı da en kötü gelir babamın evine sığınırdım. Çocuğumda türkiyede bi ilkokulda okurdu en aZından annesi elin hizmetçisi olmaZdı. Yok kızları okulda başarılıymış, düzeni bozulurmuş falan filan. Gelir burda da okurdu.

Ben küçükken anne babamın şiddet içermeyen 2 kavgasına şahit oldum, bugün bile mıh gibi aklımdadır o günler ne kadar kötü hissettiğim. Asıl çocukların için kaçman lazım o huzursuz ortamdan, kandırma kendini.

Birde kız çocuklarına böyle mi örnek oluyosun ablacım? Yarın birgün onlar da elin hizmetçisi olursa ne diyeceksin? Yapma mı? Hangi yüzle?

Çok yanlış yapmışsın tabi ki ablacım. Ayrıca 13 sene nasıl dil öğrenmedin. Nasıl sosyal haklarını almadın.

Dil biliyorum kendimi geliştirdim ama kızlarım okulda çok başarılı buranın en iyi okulunda ikiside sınıf birincisi Türkiye'ye dönsem Türkçe yeterki olmayacak onların geleceği ile oynatmam burada eve çıkmak mesele sığınma evi olacak ilk seçenek ama parasına Suriyeliler ve Bulgarlarla dolu çocuklar etkilenecek geleceklerini riske atacağım biraz Zaman işte benim bitti hayatım onlar içim bekliyorum allahım büyük inşallah yardım etsin bana
Peki orada bir işe gitme imkanın yok mu ?

13 yilda insan 13 dil ogrenir
3 cocugu memnun olmadiginiz kocadan yapana kadar yapilacak sey coktu.
Ben kendimi geliştirdim dil biliyorum ehliyetini alın çocuklarımla bende öğrendim dilimi kocamın beni aldattığını yeni öğrendim en başta bilsem daha farklı olurdu

Ben olsaydımları çok duydum ben keşkelerin var zaten sizin söylediklerinizi ben kendime hep söylüyorum ama olmayınca olmuyor işte Hepinize teşekkürler saygılar ben Zaman bıraktım Zaman'ı gelince olacak bazı şeyler benimki sadece bi iç dökmeydi

A
Selam HANIMLAR aramıza yeni katıldım .. Üyeliğim teni ama uzun süredir takip ediyordum sayfayı uzaktan .. Bende içimi dökmek istedim sadece kimseye anlatamadığım şeyleri paylaşmak bellide geçmişle yüzleşmek .. Yurtdışına gelim geldim ve burda kimsem yok sadece eşimin ailesi var ... Bende eşimin ailesi i ile yaşıyorum halende böyle malasef... 13 sene 2 oda bi salon kiralik evde evliliğimin il başları cahillik döneminde bide görümcem evlendi kocasını getirdi ... Görümcem eşi , bb eşim ve kaynanam kayınpederim beraber yaşadık 5 ay !!!! Tek banyolu evde :KK43:( sonda görümcen ev tuttu gitti ama bi yine o evde yaşamaya devam ettik ... İki kızım oldu halen o evdeyiz !!!! Koskoca 13 sene ömrümün en güEl yılı geçti gitti .!!! 2 oda 1 Salon tek banyolu evde 13 denen geçti gitti ... Çocuklarımın odası olmadı kayanımın evi daha büyüktü ama diyorumya kimse seni kendi ailen gibi düşünmez !! Hiç biri demedi yazık bu kıza !! Bende dil bilmiyorum iz bilmiyorum be derlese evet dedim :KK43:( aileme bile anlatamadı. Annem hasta zaten... Şimdi ev aldık ..2 katlı eşim illa bırakmak istmedi malasef yine beraber yaşıyoruz !! İstemiyorum aalında ama elimden gelen bişe yok!!! Kayınpederim sinirli kibirli herşeyi ben bilirim Java'larında çok konuşan ve herkesi küçümseyen biri.. Kaynanam ise hastalık hastası hiç bi iş yamaz yok belim ağrıyor yok yanım ağrıyor... Kocasının yemeğini bile koymaz önüne..! Not: yemek ütü bulaşık çamaşır ev temizliği hepsi bende ... Ocakta pişen yemeği bile koymaz kocasının önüne !! :KK43: Eşim kafasına göre gezer çıkar ben evde sürekli ailesi ile gelen misafir giden misafir .. Ne gezmem var nede sosyal bi faliyeti !!!! Derken 11 seneden sonra bir tanedaga doğum yaptım oğlum oldu ... Ve bebeğim 3 aylıkken eşimin beni aldattığını öğrendi. ... Çok zoruma gitti çok ağladım ama hiç bişe yapamadım küçük bebeğim vardı çünkü kimsem yoktu burda mecbur kabullendim olayı ....sizce yanlışmı yaptım çok pişman oluyorum bazen !! Birde Hakkı'mı helal etmiyorum hiç biriisine günahmı giriyoum..
Ah canim yurt disina gelin gidince farkli bir dunya farkli insanlar farkli mukemmel bir hayat seni bekliyor sandin degil mi? Ama sen bir turkle evlisin..seni hizmetci diye almislar..

Back
X