Eşim ve ailesi

Mesajimda soyledim zaten yaptiklari kiskanclikla aciklanacak seyler degil o yasa kadar saygiyi kapi dinlememeyi insanlari odasinda gozetlememeyi ogrenmesi gerekirdi bu sekilde kimsenin cocugunu kimse cekmek zorunda degil sizde daha fazla dusunmeyin aradan çok zaman gecmis araya mesafeyi koyun olsun bitsin

Sırf şu olay için boşardım ben olsam
Daha 32 yaşındasın sana koca mı yok

Ben kendimi yiyeceğime terk edeyim o bir ömür kendini yesin

Eh ne kardesim böyle zihniyete ikinci çocuk niye.

Söyleminiz çok saçma. Adamın geliri sizden yüksek diye size yardımcı olmak zorunda değil tıpkı sizin ona bakmak zorunda olmadığınız gibi. Ama siz istiyorsunuz ki hem bakmayın hem adamın kira gelirini alın. Öyle olmuyor işte bir şeyden feragat etmeniz lazım.

Beklenti içine girme merakta etme kendi elindekileri güzelleştirmeye odaklan. Genç çiftsiniz hayatınızda hedefleriniz olsun cahil çoluk cocuk değil. At bunu içinden artık kendin gayet güzel ifade etmişsin zaten. E eşinde baskı yapmıyor oh mis. Eşine surat yapma onları evinde anma indirip kaldırma konuları. Bak ben çok yaptım eşimle çok yüz göz oldum. Biliyorum haksızlığa uğrayıp kimsenin umursamaması yada kendisini haklı çıkarması, başkasının savunulması insanın kabul edebileceği şeyler değil.

Haklıysa haklının yanında olmak da adil olmakla alakalı. Herkes bukadar adaletli davranmıyor. Birtek Allahın terazisi düzdür. Gerisi çöp. Allahım ben sana bırakıyorum biliyorsun içimi de ve teslim ol. Koskoca kadınsın allah aşkına dünki çocuğun yaptığı şeyleri kafana takarsan neyi kaldırabilirsin başka bu dünyada ? Ben çok çektirdim kendime gözüm sonra açıldı. İyiliğin için diyorum. Ve bana kötülük yapanlarında asla yüzü gülmedi rabbime bıraktım yoluma baktım .. elindekileri güzelleştir eşinle iyi ol sağlıklı olun yeterli. Eşin niye sormıyor diye de irdeleme her seferinde başka detay yakalayıp sonunda kafayı sıyırırsın etmen guzuum boşver iyi insan olmakda nasip işi gıı herkese temiz kalpli olmak nasip olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…