Evet. Hatalarını göre göre beni bu muameleye maruz bıraktığı için.eşnizin ailesinin hatalarını eşinizin çok mu yüzüne vurdunuz?
Çocuk yokçocuk var mı? olup olmamasına göre yorum değişir
Ayrıldığının ertesi günü psikoloğa gittiğimi onunla da bir kez görüşmek istediğini ve iletişim bilgilerini verdim. İstemiyorum yazdi. Bu kadar11 gün olmus hiç haberleşme din mi
Benim var da onun gücü yok. Kendiyle ilgili de tek olarak destek alması gerektiğini dusunuyorumBu isi duzeltmek istiyorsaniz birlikte aile terapistine gidin.
Ugrasmaya gücünüz varsa...
Bi şeyler olmuştu r araya birilerini sok son kez bi konuşsun bu ne ??? Annen baban kardeşin biliyor mu durumu ?Ayrıldığının ertesi günü psikoloğa gittiğimi onunla da bir kez görüşmek istediğini ve iletişim bilgilerini verdim. İstemiyorum yazdi. Bu kadar
işte bu durum erkekleri eşlerinden uzaklastırıyor malesefEvet. Hatalarını göre göre beni bu muameleye maruz bıraktığı için.
Aynen katılıyorumGidin yanına bu akşam konuşalım diyin. Çıkarın o evden gidin biyerde birbirinizi suçlamadan onu anladığınızı belirterek konuşun. Konuşmadan susarak kaçarak mektupla olacK işler değil bunlar. Çocukta değilsiniz oturun konuşun.
Kendisinin de ailesine tahammülü yok, bana yaptıklarını söylememe de gerek yok. Herşey gözünün önünde. Daha nasıl destek olabilirdim bilmiyorum. Kendimden vazgeçip her seferinde karını getiremedin mi dememeleri için onunla birlikte gittim. Ve hep saçmalıklarla karsilastimSanirim ailesi hakkinda sizde baskici davrandiniz bana sunu dediler boyle davrandilar diye.Aile tarafindan baski gorsede siz destek olmaliydiniz sizden destek goremedigi icin aileden uzaklasmak yerine sizden uzaklasmis.
Haklısınız ama ben çok savasciyim. Bu şekilde bitemez bunlar evli iki yetişkinin çözemeyecegi seyler olmamalı. Desinki artık sevmiyorum vs. O zaman bakalımişte bu durum erkekleri eşlerinden uzaklastırıyor malesef
evde sürekli dırdır eden bir kadın görüyorlar
haklı iken haksız duruma düşüyorsunuz
ben de aynı seylerı yasadım , 4 yıllık evliliğim bitti( iyi ki de b,tmiş)
beni de ailesi aramadı, neden arasınlar ki, onların dileği zaten buydu
eski eşim de onlara beni kötüledi ise aramazlar
arasalar ne diyecekler ki.arayacak yapıda ınsanlar olsalardı zaten bu duruma gelmezdiniz
biz çözememiştikKendisinin de ailesine tahammülü yok, bana yaptıklarını söylememe de gerek yok. Herşey gözünün önünde. Daha nasıl destek olabilirdim bilmiyorum. Kendimden vazgeçip her seferinde karını getiremedin mi dememeleri için onunla birlikte gittim. Ve hep saçmalıklarla karsilastim
Haklısınız ama ben çok savasciyim. Bu şekilde bitemez bunlar evli iki yetişkinin çözemeyecegi seyler olmamalı. Desinki artık sevmiyorum vs. O zaman bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?