- 8 Ağustos 2011
- 12.619
- 14.933
- 498
Biliyorlar. Gitmeden önce babam konuştu onunla. Yürütemedik, at gözlüğüyle bakıyor ailem anlatamıyorum demiş. Babam bunlar çözülür konuşulur ama başka birşeyiniz varsa o ayri demiş. Konu bu demiş o da. Çok yıprandım ve yıprattım demis. Sonra babamı eve bıraktı. Yolda baştan başlayın geçmişi bırakın bir deneyin demiş babam, eşim de öyle yapıyoruz demiş. Ertesi gün de gitti. Annem babam bende kalıyor artikBi şeyler olmuştu r araya birilerini sok son kez bi konuşsun bu ne ??? Annen baban kardeşin biliyor mu durumu ?
Ablasının evi çok büyük. Babam konusunca o da ailesinden bir destek görmek istedi sanırım. Gel burda kal demislerdir. Rest de çektim, hiçbiriyle konuşmadığım zaman da oldu, keşke uzmeseymisim onları demeye başladı. Bizim mutluluğumuz benim idare etmeme bağlıymis sadece.Allahım sabır ver, madem ailenin at gözlüğüyle baktığını görüyorsun neden onlara sığınırsın, bi rest çekersin uzaklaşırsın kuzu kuzu susarlar onlarda
bunu eşiniz mi dedi keşke üzmeseydim onları diyeAblasının evi çok büyük. Babam konusunca o da ailesinden bir destek görmek istedi sanırım. Gel burda kal demislerdir. Rest de çektim, hiçbiriyle konuşmadığım zaman da oldu, keşke uzmeseymisim onları demeye başladı. Bizim mutluluğumuz benim idare etmeme bağlıymis sadece.
Neden peki aileye siginiyor gidin arayin sorun evinize cagirin sorunlarinizi herkesin bilmesine gerek yok.Gerekiyorsa tatile gitsin arkadasina gitsin ama zaten niyeti sizi ayirmak olan ailesinin yaninda durmasin.Kendisinin de ailesine tahammülü yok, bana yaptıklarını söylememe de gerek yok. Herşey gözünün önünde. Daha nasıl destek olabilirdim bilmiyorum. Kendimden vazgeçip her seferinde karını getiremedin mi dememeleri için onunla birlikte gittim. Ve hep saçmalıklarla karsilastim
Ailesiyle vakit geçirdiğini sanmıyorum. Bir arkadasinda da kalıyormuş arada. Ablasindan destek gördüğü için kaldığını düşünüyorum. Nasil olsa benim ailem duydu gibisinden söyledi sanırım o da. Henüz dava açmış değil. Giderken de 2 3 gomlegini makineye atmis, birkaç çamaşırını katlamış koymuş ütü sepetine. Bir taraf git diyor bir taraf kal herhalde. İstemiyor olabilir ki büyük ihtimal bu. Ama yılların hatırına bunu da söyleyebilmeli. Bana ve arkadaslarina dedigi ozgur olmak istiyorum, yalnız kalmak istiyorum. Evde birinin beni beklemesini istemiyorum. Halbuki bu duyguların insanı değil, onu bekleyen biri olmadığında cildirabilir ilerde.bence adam arada kalmamış, sizi istemiyor. belki de yılların hatrına bunu yüzünüze vurmak istemiyor.
şayet hem ailesi hem sizi üzmek istemese arada kalsa ablasına sığınmaz çocuk gibi.
kalacak hiç mi bir yer yok. kamu misafirhaneleri, oteller, apartlar kaynıyor her yer.
bence adamın üzerine gitmeden güzel güzel konuşun ya da terapiste gidin. hani ayrılmak ya da devam etmek. birini seçin. böyre araf da kalmak berbattır eminim. o ailesiyle avkit geçirip kafa dinlerken siz kendi kendinize yazıp yazıp üzülüyorsunuzdur. eşiniz haklı da olsa haksız da olsa şu an bencillik yapıyor.
Evetbunu eşiniz mi dedi keşke üzmeseydim onları diye
onları dediği kim ailesimi pekiAilesiyle vakit geçirdiğini sanmıyorum. Bir arkadasinda da kalıyormuş arada. Ablasindan destek gördüğü için kaldığını düşünüyorum. Nasil olsa benim ailem duydu gibisinden söyledi sanırım o da. Henüz dava açmış değil. Giderken de 2 3 gomlegini makineye atmis, birkaç çamaşırını katlamış koymuş ütü sepetine. Bir taraf git diyor bir taraf kal herhalde. İstemiyor olabilir ki büyük ihtimal bu. Ama yılların hatırına bunu da söyleyebilmeli. Bana ve arkadaslarina dedigi ozgur olmak istiyorum, yalnız kalmak istiyorum. Evde birinin beni beklemesini istemiyorum. Halbuki bu duyguların insanı değil, onu bekleyen biri olmadığında cildirabilir ilerde.
Evet
Ailesiyle vakit geçirdiğini sanmıyorum. Bir arkadasinda da kalıyormuş arada. Ablasindan destek gördüğü için kaldığını düşünüyorum. Nasil olsa benim ailem duydu gibisinden söyledi sanırım o da. Henüz dava açmış değil. Giderken de 2 3 gomlegini makineye atmis, birkaç çamaşırını katlamış koymuş ütü sepetine. Bir taraf git diyor bir taraf kal herhalde. İstemiyor olabilir ki büyük ihtimal bu. Ama yılların hatırına bunu da söyleyebilmeli. Bana ve arkadaslarina dedigi ozgur olmak istiyorum, yalnız kalmak istiyorum. Evde birinin beni beklemesini istemiyorum. Halbuki bu duyguların insanı değil, onu bekleyen biri olmadığında cildirabilir ilerde.
Evet
Çocuk çünkü daha. Yetişkin değil. Ablası anlatmıştır, benim yüzüme tükürdüler yine de sustum diye. Bunu bana da anlatmıştı, kendisine oyle bir muamele yapılmıs zamanında. Onlar yuzlerine tukurulmesini kabul ediyor olabilir, ben etmemNeden peki aileye siginiyor gidin arayin sorun evinize cagirin sorunlarinizi herkesin bilmesine gerek yok.Gerekiyorsa tatile gitsin arkadasina gitsin ama zaten niyeti sizi ayirmak olan ailesinin yaninda durmasin.
zaten donse de aynı sekilde devam edemez. ben cok taviz verdim, cok ustune dustum, cevap alamasam bile canım cicim. su an cok fena cepteyim, ne zaman gelse beni bulacagını biliyor. birlikteyken de mutlu muyduk degildik ama temel problem bunlar.çıldırırsa çıldırsın. o sizi ilgilendirmez. şu an mutsuz musunuz?? ewt.
eliniz kolunuz bağlı mı ?? ewt.
önerilerinizi umursamıyor mu ?? ewt
bildiğini okuyup yalnızca karar verip çekip gidiyor mu?? ewt
aslında sizin de yolunuza bakmanız için birçok sebebiniz varmış. böyle yazınca daha iyi fark ettim. artık kendinizi düşünüp bir yol çizin. erkekler bizim kadar detaycı değiller. o bıraktığı 3-5 parça şeye anlam yüklemeyin. eşim bir yere giderken bir pantolonun bir tişört yedekler o kadar. ben iç çamaşırından, tırnak makasından, terliğinden, ilaçlardan aklınıza gelebilecek herşeyden alırım yanıma. o yüzden eşinizde pek umut görünmüyor. bir de özgürlük isteyen evli bir erkek kulağa çirkin geliyor.
ne gibi sorunlar hissettiniz? durduk yerde degil hicbirsey. hep saldırmaları ustune.Sizde bir takım sorunlar cıkarmıssınız galıba ondan hıc bahsetmemıssınız ama
hele benimki zaten agır kanlıdır. kapalı kutudur. arkadasları bile cok tanımaz, duygusunu dusuncesini cok ifade etmez. agzından cımbızla laf alırsın. sonra ben iki kisilik konustugum icin suclu olurum.Dürtmezseniz ses etmezler bazen bu erkekler
Buluşup konuşun. Ne yapıcan diye sorun. Ona göre hayatınıza yön verirsiniz sizde.
Ailesinin haksız oldugunu bılse sızı savunmadıgı sorun olsa adam bu sekılde bır hamle yapmazdı sanıyorum hatta suanda konunun tamamını okudugumda aklıma gelen tek sey adamın hayatında baska bırı olma ıhtımalı.ne gibi sorunlar hissettiniz? durduk yerde degil hicbirsey. hep saldırmaları ustune.
Çok kötü bi durum.hele benimki zaten agır kanlıdır. kapalı kutudur. arkadasları bile cok tanımaz, duygusunu dusuncesini cok ifade etmez. agzından cımbızla laf alırsın. sonra ben iki kisilik konustugum icin suclu olurum.
mumkun, ama bu bile olsa bunu kendine ve bana itiraf etmek zorunda. yoksa yasadıgı evlilikten daha zor olacak bosanması.Ailesinin haksız oldugunu bılse sızı savunmadıgı sorun olsa adam bu sekılde bır hamle yapmazdı sanıyorum hatta suanda konunun tamamını okudugumda aklıma gelen tek sey adamın hayatında baska bırı olma ıhtımalı.
Cunku suanda sadece sıze kızgın veya kırgın olmazdı ayrıca babanıza denıyoruz demıs ama sonrakı sabah evı terk etmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?