Hıc bır zaman ıtıraf etmezler kı, ben eskı esımı yakalamıstım bana ve kuzenıme bunu ıtıraf etmıstı cunku mecburdu ıstanbuldan km otelerdeydık ve basılmıstı resmen ama onun dısında butun ınsanlara akrabalarıma babamlara bıle bunu yalanladı. Baslarını belaya sokmak ıstemezler.mumkun, ama bu bile olsa bunu kendine ve bana itiraf etmek zorunda. yoksa yasadıgı evlilikten daha zor olacak bosanması.
zaten baskasını baksa ne olur, kendisi icin soyluyorum tabi bunu. adam yine aynı adam, aile aynı aile. evlense aynı dertlerin laciverti. evlenmese yası kac oldu, hayat kurmayacak mı? bana su an anlasmalı bosanalım falan derse, ben kabul etmeyi dusunmuyorum. nedenlerini yazsın bakalım dilekcede. hangi nedenlermis cozemediklerimiz, yoksa kendine de bana da itiraf edemedigi seyler var mı bakalım.Hıc bır zaman ıtıraf etmezler kı, ben eskı esımı yakalamıstım bana ve kuzenıme bunu ıtıraf etmıstı cunku mecburdu ıstanbuldan km otelerdeydık ve basılmıstı resmen ama onun dısında butun ınsanlara akrabalarıma babamlara bıle bunu yalanladı. Baslarını belaya sokmak ıstemezler.
Bekle bıraz bakalım neler olacak ogrenırsın ama eger aldatılıyorsan ve bunu ıspat edebılırsen(avukata danısman lazım) burnundan fıtıl fıtıl getır
hem senı aılesıne karsı savunamayacak hemde baska karı bakacak kendıne, oldu ya baska?
Adam olsaydı once
evet ben de cok konustum. cok uzuldum, cok yalnız kaldım. aileme de hicbirsey anlatmadım. tamam bekleyim ama bunun son suresi nedir mesela? ne zamana kadar beklemeliyim? ben arasam zaten ne diyecegim, yurutemiyoruz dedi, gitti. onu dolduracak ablasının yanında su anda. isyerlerimiz cok yakın, aynı sektordeyiz. herkes duyacak yakında ve isin icinden hic cıkamayacagız o zaman.Aranızds kaldığıni söylediğine bakilirsa sende konustun bu surecte sende karşılık verdin sende hatalarini ailesinin sevmediğin yönlerini soyledin şikayet ettin belkide tahminim bu yönde ki buda gercekten yıpratır insanı
Bende ilk bas çok ezildim annemde annem dedi ki yalan soyleyen ve benim mutsuzlugumdan mutlu olan bi kadın ben kusken ogluyla attigi kahkalari unutmam ama noldu bilyomusun ben şikayet etmedim yeri geldi gormesini sagladim yeri geldi kendi gördü duydu ve artık benim onun gözünde daha başka annesininki başka sevilir tabiki seviyo ama kime guvenmesi gerektigini biliyo
Esinede gelince bence arkasından koşma çünkü daha çok kacacaktir ve senden vazgeçen bi adamı geri dondursen ne olacak olanları silemezsin onun gözünden kendisi dusunup seni sevdigini anlayip dönmesini bekle bence ve döndüğü zaman önceki yaptigin hatalari yapma
zaten baskasını baksa ne olur, kendisi icin soyluyorum tabi bunu. adam yine aynı adam, aile aynı aile. evlense aynı dertlerin laciverti. evlenmese yası kac oldu, hayat kurmayacak mı? bana su an anlasmalı bosanalım falan derse, ben kabul etmeyi dusunmuyorum. nedenlerini yazsın bakalım dilekcede. hangi nedenlermis cozemediklerimiz, yoksa kendine de bana da itiraf edemedigi seyler var mı bakalım.
cok anlayamadım ne demek istediginiziKimseyle görüşmek istemiyorum deyip, ailesinin yanına gitmiş. Sizce cevap açık değil mi? Ailesi değil ablası demeyin boşa, sanki ablası aileden değil mi? Sanki ablasının evine kalan aile üyeleri gitmiyor mu?
ben enerjimi kaybedip kaybedip geri kazanırım. ne zaman pilim tam anlamıyla bitecek bilmiyorum. maddi gucumuz de var, saglıgımızda sukur. bosanmak da istiyorsa ki kafamda yalnız kalma fikri var dedi, o zaman onun da geregini yapsın. benim hatam yok demiyorum, ama 2. 3. evliligimiz ve 30. iliskimiz degil ikimizin de. ben de ondan yasca buyuk degilim. bir hata varsa ikimizin, ben evlenmeden once de biliyordum bazı zorluklarla karsılacagımı ve savasırım dedim kendi kendime. ogrenciyken tanısıp, birlikte paramızı biriktirip evlendik, askere gonder, okulunun bitmesini bekle, is bulalım bekle, para biriktirelim bekle. kolay gelmedik bu noktaya, herkesin iliskisi kendine ozel ama bizimkinin boyle bitmemesi lazımdı. hata ikimizinse ikimizin de caba gostermesi lazımdı. yoksa idare edemedin deyip suclamak kolay yol onun icin.Eşinizi annesinin önüne çok atmissiniz arada birakarak hep seçim yapmaya zorlamissiniz siz de süreci iyi yonetememissiniz sonuna kadar zorlayınca böyle olmuş yapacak birsey yok büyük ihtimal boşanmak isteyecektir.
Sizde ediniz gibi enerjinizi kaybettiyseniz boş yere zorlamayın
Ama hala istiyorsanız tam enerji ile geri kazanmak için savasacaksiniz yapacak birsey yok maddi gücünüz varsa uzak Doğu seyahatine falan çıkın uzaklaşın belki iyi gelir
adım atmaya gocunmam, aksine iliskilerde stratejiler hesaplar yoktur bana gore. 15lik degiliz, sevgilim de degil, kocam sonucta. ama o kadar cepteyim ve guvenilirim ki, ben gitsem daha da kacacak biliyorum.Ilk aklima gelen ailesiyle alakali seyleri cok gundeme getirip adami sizde bunaltmis olabilir misiniz. Hatalarin oldugunu dusunuyor ve kabulleniyorsan bekleme her bekledigin gun onu iyice doldururlar orada ara konus gorus sen ılımlı ol adim at bu gocunulacak birsey degil.
zaten baskasını baksa ne olur, kendisi icin soyluyorum tabi bunu. adam yine aynı adam, aile aynı aile. evlense aynı dertlerin laciverti. evlenmese yası kac oldu, hayat kurmayacak mı? bana su an anlasmalı bosanalım falan derse, ben kabul etmeyi dusunmuyorum. nedenlerini yazsın bakalım dilekcede. hangi nedenlermis cozemediklerimiz, yoksa kendine de bana da itiraf edemedigi seyler var mı bakalım.
En azindan yinede ben uzerime duseni yaptim der bunun rahatlığını yasarsinadım atmaya gocunmam, aksine iliskilerde stratejiler hesaplar yoktur bana gore. 15lik degiliz, sevgilim de degil, kocam sonucta. ama o kadar cepteyim ve guvenilirim ki, ben gitsem daha da kacacak biliyorum.
Bi yanımız el kiziya bizim aile daha agir basiyo malesefki egerki ablasının onu dolduracagini kotu yönde etkileyeceğini dusunuyosan arama sorma diyemem tabi soylede bakarsak aldatma yok dayak yok sadece yorulmuş arada kalmaktan ve geri gelmesinide istiyosun is çıkışı gitsen bi yerde yemek yiyerek konussaniz ama onu hic suclamadan kendi hatalarin üzerinden konusurak çünkü hem barışmak isteyip hem sen sunu sunu yaptın ondan bu durumdayiz gibi bi konuşma çok itici olurevet ben de cok konustum. cok uzuldum, cok yalnız kaldım. aileme de hicbirsey anlatmadım. tamam bekleyim ama bunun son suresi nedir mesela? ne zamana kadar beklemeliyim? ben arasam zaten ne diyecegim, yurutemiyoruz dedi, gitti. onu dolduracak ablasının yanında su anda. isyerlerimiz cok yakın, aynı sektordeyiz. herkes duyacak yakında ve isin icinden hic cıkamayacagız o zaman.
Doğru söylüyorsunuz ama ben suçluymuşum gibi davranırsam diyelim ki düzeldik çözüm bulmadan düzelmiş aynı şeyleri yaşamıs olacağız. Ben öyle bir evlilik istemiyorum. İstediğim onun da çaba göstermesi. El kızı olmak bunca yıldan ve yasanan guzel seylerden sonra çok acı gercektenBi yanımız el kiziya bizim aile daha agir basiyo malesefki egerki ablasının onu dolduracagini kotu yönde etkileyeceğini dusunuyosan arama sorma diyemem tabi soylede bakarsak aldatma yok dayak yok sadece yorulmuş arada kalmaktan ve geri gelmesinide istiyosun is çıkışı gitsen bi yerde yemek yiyerek konussaniz ama onu hic suclamadan kendi hatalarin üzerinden konusurak çünkü hem barışmak isteyip hem sen sunu sunu yaptın ondan bu durumdayiz gibi bi konuşma çok itici olur
Arayıp muradıniza erdiniz mi bu kadar mı sevmemistiniz beni diyesim var. Ablaları da evli, çocukları da var. Anladınız siz beniAllah yardimcin olsun çok zor.
Ailesinden bir adim bekleme zaten onlar bunu istiyordu.
İnşallah esinizin aklı başına gelir ama ne bilim zor yaaa
Allah biliyor emin ol herkes ettiğini çekecektir.........Arayıp muradıniza erdiniz mi bu kadar mı sevmemistiniz beni diyesim var. Ablaları da evli, çocukları da var. Anladınız siz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?