valla saklıyorlar ben de anlamadim benim yanımda hiç birşey konusmuyorlarHem zırt pırt gelip gidip
Hem ameliyatı bile nasıl saklamayı başarıyorlar peki?
ama hergün bendelerAy boşver saklasınlar sen hayatına bak,niye takıyosun ki keşke benimkiler de dışlayıp hiç bişe beklemeseler benden :)
eşinizin kardeşi evlense ve size haber verilmese ne hissederdinizSöylemesinler ne gerek var?
Niye söylemiyorsun diye biri benimle tartışsa söyleyeceğim varsa da söylemem. Nedir bu merak anlamadım. Eşinizle sizi ilgilendiren konuları bilseniz yeter. Benim umurumda bile olmaz. Ne halleri varsa gorsunler
keşke öyle olsa buyuk görümcemin tüm hastalıklarını biliyorum çünkü evli degil ve doktora ben goturuyorumBu durumu avantaja çevirebilirsiniz.
Düğün mü var, ev ziyaretine de yardıma da gitmeyin "Haberim yoktu, özeliniz ya" deyin.
Ameliyat mı geçirmişler, hastane ziyaretine gitmeyin, eve de gitmeyin, yine "Haberim yoktu, özeliniz ya" dersiniz.
Her şeye "Haberim yoktu" deyin. Ne güzel ^_^
Keşkem bana da haber vermeseler, rahatça takılsam. Yok ama ıccık cıccık her şeyi anlatır Kp. Artık "Baba 3. baskıya geçtin" diyorum napayım? Bu da kafa.
Hesap soramazlar işte, "Haberiniz yok" çünkü, onlara özel çünkü.
yazının yarısına gelmiştim ki (seni dışlıyorlar) diye yazayım diye düşünürken sen zaten yazmışsın sonlarında...hem dışlarlar hem peşinden ayrılmaz bunlar...senin girdini çıktını aldığını verdiğini gelenini gidenini merak için gelir bunlar...ama kendilerinden zerre sır vermezler..kızlar merhaba,
5 yıllık evliyim. bir tane çocuğumuz var. eşimin ailesiyle aram hiç iyi olmadı. beni hic istemediler. geçen sene yakınıma taşındılar sürekli gelip gitmeye başladılar. benim en büyük sorunum eşim ve ailesi herşeyi benden saklıyor. herşeyi kendi özelimiz diyorlar. öyle ki ev aldılar saklıyorlar, görümcem nikah kıymış yaza dugunu var saklıyorlar, ameliyat oluyorlar saklıyorlar, eşimin kardeşi boşandı saklıyorlar. herşeyi ama herşeyi. o kadar sıkıldım ki eşimle 100 kere tartıştım. tamam söyleyeceğim dedi ama gene aynisi.
artık o kadar yoruldum ki bugün büyük görümcem burdayken beni neden dişliyorsunuz diye tartıştım. olur olmayacak bir dolu şey söyledim. oda bana söyledi. şimdiden sonra ne yapsam bilemedim.
kardeşlerinin bazıları almanyada (7 kardeşler)Esin nerede peki esin sensiz nikaha gecmis olsuna gidiyor mu.
ama hergün bendeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?