eşim ve ailesinin ilginç tavirlari

gidin kendi evinizde adam gibi rahat rahat konuşun de kapıyı suratlarına kapat laf eden kocanı da kapıdan at ve rahatla

seni insan yerine koymayanların kahrını çekmeye devam et.
ben olsam eve koymam.

madem öyle neden her gün evine alıyosun ki? tartışmak çözüm değil direkt kapıyı açma bence. görümcenin nikahını bilsen ne bilmesen ne, zaten sevmiyosun.

Saklama nedeni sizsiniz bunun neden olduğunu düşündünüz mü?

Yuhh yani nikahta nasıl saklanır. Hiç mi eş dost gitmedi o nikaha. Ama neden saklıyorlar sizden bişeyler?

Seni dışlıyorlar.
Arkandan iş çevrilmiyorsa, seni ilgilendiren konularda sensiz karar almadıkları sürece çok üstünde durma.
Lakin ortada samimiyetsiz bir durum varsa o kadar sık gel git yapmalarına izin verme. Sende benim mahremim var de ve dışla.

Not: bazen herşeyi bilmemek iyidir. Kimisi her şeyi konuşuyor. Sonra soğuyor insan. :))

Söze anlatmak zorunda değiller ki.
Ameliyatı bilseniz ne bilmeseniz ne ,nikahi aylar öncesinden ya da aynı gün ogrenseniz ne farkeder. .
Herkes aynı yetismiyo kimileri saklar, kimileri anında ortaya döker.
Ben de saklayan bi tip olduğumdan heralde bana bu tavırları garip gelmedi.
Vee ; gerçekten saklamış olsalardı bunları şimdi buraya yazamazdiniz , demek ki saklamiyorlarmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…