eşim ve ailesinin ilginç tavirlari

Onlar size dis kapinin mandali muamelesi yapiyorsa siz de oyle yapin. Hicbir seyinizi paylasmayin. Belli ki o ailenin icine almak istemiyorlar. Ben olsam ben de boyle yapanlari ailemin icine almazdim. Asil sorinbesinizin tavri ne bu duruma. O da size diz kapinin mandali muamelesi yapiyor mu?

ev almak ameliyat olmak nikah kıymak vs özelleri zaten. ee senide istememişler. senle samimi olup paylaşmak zorunda değiller.

Maasallah esinin agzi ne sıkı.... esinden bu kadar seyi nasil saklamis hayret!

Görümcem heralde nikahı önden yaptı. Evlenip gitse haberin olur. Tayin için vs ise o nikah aralarında bile olan bilir. Ameliyat basit bişeye söylememiş olabilirler ya da bazı kültürlerde hastalık pek duyurulması gerek yok deselemeyin.
Kardeşin boşanmayı da heralde süren bi davayı bitti diye düşündüm. Tatsız bi konu hakkında konuşmak istemediler heralde.
Ayrıca anlamasınlar. Bizde de benden saklıyorlar. E ben de kendi ailemin bazı konularını eşime ve ailesine anlatmayabilirim bunda bozulacak bişey yok.
Sizi basta istemeye de bilirler. Herkes gelini ilk günden benimsemek zorunda değil.
Zırt pırt gelmeleri tuhaf. Uygun değilim de sen de. Ailemle işim var de annemle yere gidicem de biraz da onlar merak etsin.

valla saklıyorlar ben de anlamadim benim yanımda hiç birşey konusmuyorlar
Sizi aileden görmüyorlar demekki. Her ailenin özel olabilir ama söylediğiniz şeyler genel şeyler, hastalık evlilik ayrılık... Hem aileden görmüyorlar hem de evinize gelip gitmeyi ihmal etmiyorlar. Mesafe koyun..

bu ıste bır terslık var
hergun sendeler ama senden herseyı saklıyorlar
geldıklerınde ne konusuyorsunuz
amelıyatı nasıl saklamayı basardılar saklasalar bılemezdın kı bıldıgıne gore saklamamıslar demekkı

Siz sorunu yanlış kişilere mal ediyorsunuz. Sorun eşinin ailesinde değil eşinde. Ona da anlatmıyorlarsa sorun yok ama eşiniz bildiği halde size söylemiyorsa ikinizin arasında problem var demektir.

Cehalet(bilmemek) mutluluktur diye bir söz var ünlü bir düşünürün.. çok doğru bir söz siz de bilmeyin onemsemeyin ki kendilerini nimetten saymasınlar

Kes iletişimini koy mesafeni en güzeli

amaan hıc hoslanmam syle fesatlardan nedır yanı bu ? Cok sacma amelıyat oldugunu saklsn nolacak sylesen nolacak gelın gelıp amelıyatlı yerıne mı durtecek nedır yanı, cok sacmabu saatten snra syleselerde tınlama bırde elalemın ıcınde laf sok toplım ıcınde grumcene hayırlı olsun nıkahlanmıssın dıyen olursa yuksek sesle aaaaa sen nıkahlandın mı de mal gıbı kalsınlar oyle ne dıyeceklerını sasırsınlar dıger ınsanlara ben bılmıyordum kımse demedı zaten bunlar hıc bıseylerını sylemez de mosmor olsnlar bu ne bıcım bır domusuklukmus ya hayret dgrusu

Tuhaf bir durum. Mutluluk bile paylasilmiyorsa ortada ciddi bir sorun var .

evıne de ıkıdebır alma musayıt degılım de mısafır umdugunu degıl buldugunu de laf sok ıkıde bır evde mısafır olduklarını ıma et ayaga kalkınca aaa sen mısafırsın ben getırırım de, burası bızım ıglımızım ıvı mısıfır dıgılız derlerseeee gorumcemı nıkahından bıle haberım olmamıs bana el gıbı davranan benım evımde el olur de. Koy lafları

Bence önemli olan sizin evinizin içindekileri bilip bilmemeleri onlardan haberleri var mı?İlgilenmeyin sevmediğiniz insanların ne yaşadıklarından ne yaptıklarından size ne.Bana anlatılsın istemem ilgilenmem.

Olay tamamen eşinizde bitiyor. Ailenize 'oda aileden onunda olanları bilmesinde sakınca yok' fikrini kabul ettirmesi gerekiyordu. Görüldüğü üzere yapmamış yada yapamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…