Eşim ve Ailesinin Sürekli Beni Aptal Yerine Koyması boşanmaya düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi hangisi ben anlamadım.

yurtdışında okula yazdıracağız

zaten boşanmayı kesin olarak düşünüp hatta işlemlerime de başladığımi belirtmek istedin

Beraber yurtdışında mı okuyacaksınız, yoksa boşanıyor musunuz?

ben bir ay çalışıyorum arkadaşlar bu ay yine maaşımın yarısından fazlası ona ve ailesine gitti.

Üç kere üzerinize saldırdıysa neden halen boşanma kararınıza rağmen borçlarını ödüyorsunuz?
Buraya katman katman hikayenizi ekledikten sonra hiç inandırıcı olmayan hale geldi bu durum.

Ailenizin verdiği parayı, arabanızın parasını ve altınları alıp gidin. Asalak kocanız burada ne bok yerse yesin. Yada nasıl gelirse gelsin.

Ayyy yeter cidden nedir bu kadın kadının düşmanı modları.. kelepçeyi size vermemiş ki çalsın.. ailesi eşinizin okulu için yardım etmiyorsa bu eşinizin problemi. Size diyorum ki onu taktı bunu almadıdan önce siz eşinizle olan sorunlarınızı halledin. Diyorsunuz ki eşimle diyaloğumuz paylaşımımız yok.. önemli olan bunu çözmeniz. Eşinizle mutlu olmadıktan sonra altın kemer taksalar ne faydası var..

Son düzenleme:
Hanımefendi sizce benim eşim problem çözülebilecek gibi mi duruyor? Ben eşimle esas olan problemlerimizin farkındayım ancak esas problemlerimiz de bu saydığım nedenlerle ortaya çıkıyor, ben de tecrübeli insanlardan bu olayları abartıp abartmadığımı ya da haksızlığa uğradığımı düşünmenin doğru olup olmadığını soruyorum. Cevap vermek zorunda değilsiniz, hiç kimse eşiyle mutlu olduğu halde böyle şeyleri takmaz zaten biz de o kadar aklını yitirmiş bir insan değiliz. Ben ve ailem hiçbir beklentimizin olmadığını söylemiştik zaten PROBLEM AİLESİNİN YALAN SÖYLEMESİ VE KURNAZLIK YAPMASI EŞİMİN İSE BENİ SUÇLAMASI KÖTÜ KALPLİ DÜŞÜNÜYORSIN DİYE EŞİMLE KONUŞMAYIP DİREKT BURAYA YAZDIĞIMI Mİ DÜŞÜNĞYORSUNUZ KAFAYI YEDİRİRSİNİZ İNSANA YA CİDDEN! KELEPÇE TAKACAKLARINI DA ÖNCEDEN SÖYLEMİŞLERDİ!

Bence siz destek almalısınız iyi günler

Bende kesinlikle siz de.
Hanımefendi siz iyi misiniz sizi hiçbir mesajda yermedim takındığınız tavır sağlıklı mı? Eşinizle sorunlarınız çözülmeyecek gibiyse boşanır yolunuza bakarsınız. Şaka gibisiniz ya iyi birşey söylendiğinde bile ters algılıyorsunuz üstelik bunu bana değil sadece başka yorumlarda da aynı şeyi yapıyorsunuz. Madem okadar emindiniz bu tavrınızı kocanızın ailesine ve kocanıza gösterseydiniz de sömürmeselerdi sizi. Adam üstünüze yürümüş geçiştirmişsiniz altın diyorsunuz kelepçe diyorsunuz.

İğrenç bir insansınız gerçekten, lütfen cevap vermeyin daha fazla.

Durma kaç o zaman.

Arkadaşlar eşimi gerçekten şiddet eğilimini gösterdiği gün yani iki gün önce evden gitmesini istedim zaten, bugün gidiyor. Defalarca dedim fiziksel şiddet çok bariz bir şeydir ve bunu değil yaşamak yaşayacağımı hissettiğim an gitmesini istedim zaten. Bazı arkadaşlar o kadar üstten bakıyorlar ki hem cinslerine sanki şiddet görünce bitirmeyecek kadar cahiliz sanıyorlar. Sizin şiddette tek ölçünüz fiziksel olmuş, fiziksel şiddete yaklaştığı an onu gönderdim zaten. Bana hala boş boş şiddet görmüşsün altın soruyorsun para hesabı yapıyorsun diyorlar! Şiddete yaklaştığını gerçekten gördüğüm an bitirmeye karar verdim zaten! En akıllı sizsiniz arkadaşlar, her şeyin en iyisini siz bilirsiniz biz aptalız bizi kocamız dövünce susarız aynen haklısınız. Eminim bu yorumları yapanlar evli ve eşiyle tartışma yaşamamış insanlar.

Hepsini okudum.
Eşinizin aile ve kurduğu aile kavramlarını birbirinden ayırıp öncelik sıralaması yapması lazım.
Bunu yapamamış, hatta ilk nişan aşamasında göstermiş yapamadığını buna rağmen devam etmişsiniz yola.
Yani düzelir mi bilemem ama böyle devam edilirse siz çok yıpranırsınız.
Yurtdışı eğitiminize gidin, eşiniz gelmese-gelemese de gidin. Fırsatı kaçırmayın, sadece bunu söyleyebilirim. Gerisi sizin kararınız.

Desteğiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Elbette gideceğim yurtdışındaki eğitimime çok emek verdim. Çok sağ olun.

İğrenç bir insansınız gerçekten, lütfen cevap vermeyin daha fazla.
İstediğim yere istediğimi yazabilirim. Bu sizin bana hakaret edebileceğiniz anlamına gelmez. Umarım olduğunuz seviyeye sesim geliyordur

Konu maddiyatla ilgili değil de sürekli ekonomik olarak söndürülmem ile alakalı. Sürekli ekonomik konularda yalan söylenmesi ve ayrıca diğer var olan durumlardan da bahsettim.
Bu kadar donanımlı bir kadın nasıl bu kadar kör oluyor anlamış değilim

Daha öncede söyledim kardeşinin kaybına ve hastanede yatan anne babana saygı göstermeyen insanlarla bir yola hiç girmeyecektiniz

Baktılar tabi bu kız ne yapsak ses çıkarmıyor yapmaya devam etmişler.

Ben hatayı onlarda değil siz de görüyorum.

Umarım boşanma kararınızdan vazgeçmezsiniz.

Gerçekten çok zor şeyler yaşadım, eşimi seviyorum yalan yok. Hâlâ da seviyorum, benim için depremde işini şehrini bırakıp geldi bu minnettarlıkla çok fazla şeye katlandım, gerçekten yaşamayan anlamaz. Her tartışmada söz verdi bir daha böyle şeyler yapmayacaklar diye ama her seferinde de hem o hem ailesi yaptılar. 2 yıl geçti, psikiyatrik tedavi görüyorum, sanırım iyileşmeye başlıyorum ki tahammül sınırlarım bitti.

Hayat işte, insana en asla kabul etmem dediği şeyleri bile bir bakmış kabul ettiriyor. Eşimden de önce bu hayata kızgınım, bütün hayatım mahvoldu. Ama kendimi sevdiğimi yeniden fark etmeye değerli olduğumu fark etmeye başladım. Boşanma kararım baki.

başınız sağ olsun. Nişan yapmak için zorlandığınızda bitmeliydi bence bu iş. Çünkü nişandan sonrası tamamen bir rekabete dönmüş. Altındır bileziktir kuafördür sadece içinizdeki gerilimin yansıması bence. Aslında olmaması gereken bir evlilik olmuş ve her şey ters geliyor şu an doğal olarak. Çocuğunuz yokken ayrılmayı düşünün

Siz ailesi yüzünden değil direk eşiniz yüzünden ayrılmalısınız. Evde tek başına yaşıyorsanız asalak birine de ihtiyacınız yok.
Tavsiyem; çocuk yokken ayrılın

Bunlar lütuf değil ki. Yapmamalıydınız. Çünkü eşiniz hak etmiyor
Bakın ben de hep fazla kazanan taraftaydım ama eşim de boş durmadı, çalıştı, çalıştığını bana yolladı. Hep şeffaftı. Borç yapacağımız zaman birbirimize danıştık....
Şuan da benden fazla kazamıyor hamd olsun ama hala aldığı parayı bana yollar. Nerde, ne yaptı, ne aldı, borcu nereye bilirim... Sizin eşiniz şeffaf değil, sürekli borç var. Üzgünüm ama yukarıdaki üyeye katılıyorum, kumar olabilir bu kadar borç normal değil

Sonuna kadar okuyamadım ama ben okumuş bir insanım cahil bir insan değilim diye diye herkese laf sokmussum keşke kocana kp ine de yapsaydın neyse akıl zeka keşke okumakla olsaydı bi atasözû var onu yazarsam muhtemelen banlanirım diye yazmiyorum bir atasözü deyim bile yazamaz olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…