Eşim ve Ailesinin Sürekli Beni Aptal Yerine Koyması boşanmaya düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakin ol herkes ayni degil burda, bunlarin neyine yalan soyleyeceksin, ki detaylarda insan bazen tanınmamak için yalan söyleyebilir de. Önemli olan ana konudan sapmayacak cevaplar vermek. Onu da yapabileni ara ki bulasin..

Sen elinden geleni yapmışsın. Bundan daha fazlasi artik kendi benligini çiğnemek olur. Boşanmayı dile getirdiginde eşin ne tepki veriyor. Onun ne dediginin cok önemi yok da en azindan tavrini merak ettim.

Ben bu şekilde yorum yapmıştım ancak şunu da ekleme gereği duydum; yapılan size göre kötü yorumları bu şekilde değerlendirmemeniz gerekir herkesin bakış açısı farklıdır ve o kadar çeşitli insanlar var ki inanılmaması sürekli irdelenmesi normal bi yerde. ayrıca bırakın inanmayan inanmasın siz kendinizi biliyorsanız gözardı edin kimseye açıklama yapma borcunuz yok işinize yarayacak yorumları cidiye alın sadece madem.konudan da engelleyebiliyorsunuz kişileri bu kadar alınmayın şüphe normaldir nelerle karşılaşıyoruz normal hayatta.
konuya dönecek olursam siz bence problemin eşiniz olduğuna inanmayacaksınız ama öyle. herşey zaten baştan bas bas bağırmış size 'evlenme!' diye. eşiniz adam olsaydı en başından kuaförünüze kadar karıştırtmazdı önce bunu bi kabul edin bence. problem=eşiniz ayrıca kesinlikle psikolojik destek alın derim hala yaşadıklarınız size fazla geliyor. kendinizi fazla heba etmişsiniz size ne kyk borcundan yani, olacağı buymuş zaten. şiddete eğilim olmasa bile kocanız berbat bi insan şu anlattıklarınıza bakılırsa. sizi ezdirmesini geçtim daha bi de üste çıkıyor bi de kendi dert oluyor ayrıca minnetsiz, sömürgeci bi parazit. daha net nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. hani isz diyorsunuz şiddet yok meyil var diye, sizce farkeder mi? buraya kadar yapılanları neden hazmettiniz önce bi bunu sorun kendinize.

konuyu özetleyen atasözü: eşek olana semer vuran çok olur.

Haklısınız, siteyi yeni yeni kullanmaya başlıyorum konudan engellenebileceklerini bilmiyordum. Katkınız için çok teşekkür ederim, yorumlarınız için de çok sağ olun gerçekten. Minnet psikolojisi mi sevgi mi tutunacak dal mı ne bilmiyorum ancak aban depremden sonra yaşama sebebi umudu vermişti, tabii süreç içerisinde kadınlık gururumu bile kaybettim. Sağ olun ellerinize sağlık.

Arkadaşlar eşinin ailesiyle bu gibi durumlar yaşayan var mı aranızda? Eşiniz bu gibi durumlarda nasıl reaksiyonlar aldı ya da alırdı?

Öncelikle başınız sağ olsun. Anne babanız iyilerdir umarım şimdi.
Deprem zamanı sizin zayıf anınızdan ve kimsesizliğinizden faydalanıp istedikleri şeyleri istedikleri gibi yaptırmışlar.
Siz evlendiğinizi bile anlamamışsınızdır.
Eşiniz demeyeceğim evde beslediğiniz o asalak sizin için çalıştığı işi bırakıp gelmedi bir kere bunu kabullenin.
Yurtdışına çıkıp hayatının kurtulması için balıklama atlamıştır teklifinize zaten. Ayrıca şu an çalışmayıp evde çocuk gibi oyun oynayan, hiçbir işin ucundan tutmayan şahıs sadece kağıt üzerinde koca gerisi yok.
Mesleğiniz var. Orada düzeninizi de oturttuysanız bir an önce çocuk falan olmadan önünüze bakın.
Hiçbir işe yaramayan birini beslemek zorunda değilsiniz. Minnet bilmeyen yalancı bir kayın aileyi çekmek zorunda değilsiniz. Geleceğinizi heba etmeyin.

Valla hiçbir tepkisi yok devamlı bu boşanma muhabbeti geçerdi aramızda bazen saçmalama derdi bazen tamam derdi, geçen günde çekti gitti işte 2-3 gündür hiç haberleşmiyoruz diyaloğumuz yok.

Eşin berbat birisi , çocuk olmadan acilen boşan kurtul yoksa ailesi ile birlikte daha fazlasını yapacaklar, sen çok taviz vermişsin hem de bir hiç uğruna...

Arkadaşlar eşinin ailesiyle bu gibi durumlar yaşayan var mı aranızda? Eşiniz bu gibi durumlarda nasıl reaksiyonlar aldı ya da alırdı?
Gerçekten burda hala neyi soruyorsun ben hiç anladim aynen bizimkide böyle dersen buna devam mı edeceksin hani sen okumuş etmiş zeki cahil olmayan bir kadındın ya

Gerçekten burda hala neyi soruyorsun ben hiç anladim aynen bizimkide böyle dersen buna devam mı edeceksin hani sen okumuş etmiş zeki cahil olmayan bir kadındın ya
Devam etmeyeceğim kendi hatam var mı onu da gözlemlemeye çalışıyorum evde sürekli huzursuzlukları kavgalar çıkardım bu nedenle, sürekli ben mi abarttım ben mi abarttım diye düşünüyorum normal olarak. Eşim o benim 3 yıldır beraberiz, insanın ister istemez sevgisi var. Herkes eşimin kötü olduğunu söylemiş evli arkadaşlardan eşleriyle bunları yaşayınca normal insanlar nasıl davranıyor onu merak ediyorum. Benim mi düşüncelerim eşimden beklediklerim anormaldi de o yapmadı onu merak ediyorum, herkes onun yaptığını mı yapardı onu merak ediyorum. Müsaadenizle boşanma kararımın üçüncü günü bunları düşünmemin ve sorgulamamın normal olduğunu düşünüyorum müsaade ederseniz eğer tabii.

Ya ben bu kadını bu konudan nasıl engelleyebilirim

Valla beni ilgilendirmez ister boşan ister devam et kimse kocanı haklı bulmayacak bulan kişinin aklından zoru olmalidir bunları kimse yaşamaz kolay kolay kim ne anlatsin sana baya sömürülmek çünku bu

Baştan belli olan bir şey neden evlendin ki ben anlamıyorum yazık ediyorsunuz kendinize kolayca. Akıllı işi gücü yerinde insanların yapması beni özellikle hayrete düşürüyor. Yol yakınken dön bari ayrıl. Yurt dışında okul kazanmışsın neyi bekliyorsun. Arkana bile bakma.

Ay kardeşim bu ney. Boşa bunu. Elin herifini okutmak için altın falan satmam. Zahmete de girmem. Okumak isteyen tırmalar çalışır okur. Neyini sevdin bunun.

Başta size hak verdim ama konu sonra tamamen maddi beklentiye döndü.

Çok takılıyorsunuz, şu kadar grammış, bu kadar ayarmış.
Kadının altınlarına el koymuşlar, ne demek ya hu , essek gibi de verecekler o altınları, oh ne ala eşimin ailesi altınlarımın üzerine yatacak bende hala cici gelini oynayacağım, biraz gerçekçi olun , sizin altınlarınıza el koyulsa , takılacak altın konusunda hile yapılsa ve de kandırılsanız ne diyecektiniz acaba , bu nasıl bir yorum, kendi başınıza gelse yakanızı yırtarsınız...

Valla hiçbir tepkisi yok devamlı bu boşanma muhabbeti geçerdi aramızda bazen saçmalama derdi bazen tamam derdi, geçen günde çekti gitti işte 2-3 gündür hiç haberleşmiyoruz diyaloğumuz yok.
Boşa bunu düzelmez, kendi kıymetini bil yoksa heba olursun ...

Vay be 7 bilezik dediler 6 mı taktılar tüh tüh
Valla ciddi yorum yapacaktım o cümleye kadar.
Kadının altınlarına el koyup bir de yalan söylemişler takılar ile ilgili, ne biçim yorumlar yapıyorsunuz yahu , ataerkil , kadını yok sayan saçma sapan bir zihniyete sahipsiniz , niye eş ailesine ve eşe tek bir kelam etmiyorsunuz, sizin yorumlarınız aşırı ataerkil , gelecekteki gelinlerinize Allah yardım etsin, kadının altınları alınmış hem de sorulmadan , danışmadan söylediğin şeye bak yaa , yazık...

Kerkenes yalan söylemişler ve altınlara çökmüşler hem de kadına sormadan , neden hakkını arayan kadına bu yorumları yapıyorsunuz, kadın dolandırıldığını vurgulamak istedigi için kalem kalem yazmış diye resmen paragöz muamelesi yapılmış...

Eşiniz ve ailesi sizin gibi donanımlı bir hanımı asla haketmiyor, yanınızda besleme diye barındırdığınız, baktığınız bu asalak herifi azledin, kendinizi daha fazla kullandirmayın, sizi kullanıyorlar ailece...

Bence sevmiyor maddiyat için evlenmiş, siz sömürülen bir kurbansınız, eşinizin sevgisizliği çok bariz , ailesi ile beraber kaz yolar gibi yolmuslar sizi , siz de buna çanak tutmussunuz, uyanın yoksa çok geç olacak , sakın para yedirmeyin daha , bu evliliğin bir geleceği yok ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…